Monzario Argento

Monzario Argento

Onvervalste Italiaanse klasse die we mogen rekenen tot Neerlands trots. Sinds 1989 reist Berno Boelers Italië rond om zich te laten inspireren.

Toon 1 - 0 van 0
Geen producten gevonden...

By Monzario

Onvervalste Italiaanse klasse die we mogen rekenen tot Neerlands trots. Sinds 1989 reist Berno Boelers Italië rond om zich te laten inspireren. Het resultaat? Prachtige zilveren en gouden juwelen naar Italiaans design. De stijlvolle armbanden, ringen, colliers en oorsieraden worden met de hand vervaardigt in Italië en maken deel uit van een assortiment dat zich continu laat uitbreiden.

Monzario Argento

Dat de klasse van de sieraden van Monzario ook in zilver tot uiting komt, bewijst de Monzario Argento collectie. Naast de Monzario Argento (met Argento als het Italiaanse woord voor ‘zilver’) collectie, bestaat het arsenaal van Monzario uit gouden sieraden en sieraden met kleurstenen.

Exceptionele schakelvormen en sluitingen

Schakels en sluitingen in alle soorten en maten maken de juwelen van Monzario Oro herkenbaar en onderscheidend. Van grovere, luxe uitgevoerde jasserons tot speelse fantasieschakels; in ieder type schakel kunnen de zilveren colliers en armbanden worden samengesteld.

Wat is jouw Monzario Argento?

De Monzario Argento collectie loopt van vrouwelijk en elegant naar grof en stoer. Wat je stijl ook is, bij Brunott slaag je altijd voor het Monzario Argento sieraad dat perfect bij jou persoonlijkheid past.