Monzario Oro

Monzario Oro

Onvervalste Italiaanse klasse die we mogen rekenen tot Neerlands trots. Vanaf het jaar 1989 reist Berno Boelers door Italië om zich te laten inspireren voor zijn zilveren en gouden juwelen.

Toon 1 - 0 van 0
Geen producten gevonden...

By Monzario

Onvervalste Italiaanse klasse die we mogen rekenen tot Neerlands trots. Vanaf het jaar 1989 reist Berno Boelers door Italië om zich te laten inspireren voor zijn zilveren en gouden juwelen. De stijlvolle schakelarmbanden, ringen, schakelcolliers en oorsieraden worden met de hand vervaardigt in Italië en maken deel uit van een assortiment dat zich continu laat uitbreiden.

Monzario Oro

Het arsenaal van Monzario omvat verscheidende collecties, waar Monzario Oro er slechts één van is. In de Oro (het Italiaanse woord voor ‘goud’) collectie omarmt het merk dit kostbare edelmetaal in al haar gedaantes. De prachtige modellen uit deze collectie zijn gemaakt met 14- of 18 karaats geel-, wit- of roségoud. Al dan niet bezet met diamant.

Exceptionele schakelvormen en sluitingen

Wonderlijke typen goud en bijzondere schakels maken de juwelen van Monzario Oro herkenbaar en onderscheidend. Van gedraaide schakelketting in geelgoud tot witgouden rolo-armband, de een nog mooier dan de ander.

Wat is jouw Monzario Oro?

Subtiel of opvallend: de Monzario Argento collectie biedt het allebei. Als erkend dealer van Monzario kun je bij Brunott terecht voor een Monzario sieraad dat bij jou past!