fbpixel

Reparaties

Onze reparaties worden uitgevoerd door een gepassioneerd team vakspecialisten met vele jaren ervaring. Onze horlogemakers en goudsmeden werken met uiterste precisie zodat wij de best mogelijke reparaties kunnen garanderen.

Batterijenwissel terwijl u wacht

In onze winkel kunnen we de meeste horloges van een nieuwe batterij voorzien terwijl je er op wacht. Lukt het ons toch niet om uw horloge van een nieuwe batterij te voorzien of blijkt er toch iets anders aan de hand te zijn dan een lege batterij, dan hebben we nog altijd een van onze twee horlogemakers achter de hand. 

  • Batterij / spatwaterdicht (3ATM) in ons eigen atelier: €15,00
  • Batterij / spatwaterdicht (3ATM) Zwitsers uurwerk in ons eigen atelier: €25,00
  • Batterij / waterdicht (5ATM) in ons eigen atelier: €25,00
  • Batterij / waterdicht (5ATM) Zwitsers uurwerk  in ons eigen atelier: €35,00
  • Lithium batterij / spatwaterdicht (3ATM) in ons eigen atelier: €20,00. 
  • Lithium batterij / waterdicht (5ATM) in ons eigen atelier: €30,00. 
  • *Wil je jouw horloge meer dan 5ATM waterdicht? Dit kan voor Zwitserse merken tot 10AMT en voor de merken die Brunott Juweliers verkoopt volgens modelspecificatie. Hiervoor moet het horloge naar de leverancier worden opgestuurd. Reken op een gemiddelde doorlooptijd van 3 weken. En een prijs variërend van €45,00 tot €90,00. *Het wisselen van batterijen in horloges van merken die Brunott Juweliers zelf niet verkoopt is op eigen risico. Uiteraard doen wij dit met evenveel aandacht en zorg als bij de horloges van merken die we wel verkopen. 

 

Schakels inkorten

Voor het inkorten van horlogeschakels van horloges die niet bij ons gekocht zijn rekenen we €15,00. Ook hier kun je doorgaans op wachten. Heb je het horloge bij ons gekocht? Neem dan even de kassabon of het garantiebewijs mee en wij verwijderen of plaatsen kosteloos schakels terwijl je wacht.

*Het inkorten / bijzetten van schakels in horloges van merken die Brunott Juweliers zelf niet verkoopt is op eigen risico. Uiteraard doen wij dit met evenveel aandacht en zorg als bij de horloges van merken die we wel verkopen. 

 

Sieraden reparaties

Ring te klein? Collier gebroken? Onze goudsmid lost dit zonder problemen voor je op. Goud en zilver zijn niet enkel prachtige edelmetalen, ze hebben ook het voordeel dat als er iets stuk is of iets aan veranderd moet worden, dit zonder problemen opgelost kan worden. Kom langs in onze winkel en we bekijken samen de mogelijkheden. Onze goudsmid werkt op authentieke wijze, maar wel met de nieuwste innovaties en technieken. Zo kan onze goudsmid ook laser solderen. Door deze techniek kunnen jouw sieraden gemaakt worden op moeilijk bereikbare plaatsen, of met kostbare stenen welke gevoelig zijn voor verhitting. Het resultaat? Prachtige samensmelting zonder kleurverschil.

 

Ontwerpen / ombouwen / aanpassen

Soms voldoen bepaalde sieraden niet meer aan jouw wensen. Of je hebt een sierraad waar je veel emotionele waarde aan hecht, maar wat je niet kunt dragen. Brunott Juweliers kan jouw sieraard een tweede leven bezorgen. Geheel vrijblijvend gaan we samen met je kijken hoe we het sierraad kunnen aanpassen of ombouwen naar iets wat je mooi vindt en kunt dragen.

Ook als je een bepaald ontwerp in je hoofd hebt, maar het sierraad nergens kunt vinden, kunnen wij dit samen met jou uitwerken en kunnen we dit bij onze goudsmid laten vervaardigen. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Horloge reparaties

Loopt het horloge achter? Is het glas kapot? Onze horlogemakers weten hier wel raad mee. Bijna ieder defect aan een horloge kan worden hersteld. Horloges van merken die Brunott Juweliers verkoopt kunnen we terug sturen naar de leverancier of kunnen we door een van onze horlogemakers laten herstellen. Merken die Brunott Juweliers niet verkoop kunnen we bij een van onze horloges makers laten herstellen. Voor een prijsindicatie kan u de prijslijst raadplegen.

*prijsopgave vanaf €65,00, prijsopgave niet akkoord €35,00 onderzoekkosten.  
**horloges die niet bij ons gekocht werden en die terug naar de fabrikant moeten: €15 verzendkosten.

Breitling & Omega

Sinds 2014 is Brunott Juweliers geen officieel Breitling en Omega dealer mee. Voor reparaties / onderhoud en onderdelen van jouw horloge kun je wel nog steeds bij ons terecht.

*Prijsopgave vanaf €200,00, prijsopgave niet akkoord €90,00 onderzoekskosten. 

 

Taxeren

Heb je voor jezelf of voor jouw verzekering een officieel taxatie rapport nodig van jouw horloges en sieraden? Geen probleem. Onze beëdigd taxateur stelt een officieel rapport voor je op. Hierin vind je een overzichtelijke beschrijving van jouw sierraad of horloge met de getaxeerde waarde. Je ontvangt het rapport in drievoud. De kosten bedragen 1,5% van de totale getaxeerde waarde, met een minimum prijs van €150. 

 

Graveren

Wil je een horloge of sierraad laten graveren? Ook dit verzorgt Brunott Juweliers voor je. Een heel aantal zaken kunnen we in huis, indien nodig besteden we het uit aan een van onze hand- of laser-graveurs.

Graveren kan in ieder massief metaal.

Voor sieraden en horloges die bij ons zijn gekocht en die in ons eigen atelier gegraveerd kunnen worden graveren we een naam en een datum onder service. Voor de rest van de gravure rekenen we een gereduceerde prijs van €2,5 per karakter. Voor hand- of laser-graveren van sieraden en horloges die bij ons gekocht zijn rekenen we een gereduceerde prijs van €5 per karakter. (gemiddelde doorlooptijd van 10 werkdagen).

Voor het graveren van sieraden en horloges die niet bij ons gekocht zijn en die in ons eigen atelier gegraveerd kunnen worden graveren rekenen we €5 per karakter. Voor het hand- of laser-graveren van sieraden en horloges die niet bij ons gekocht zijn rekenen we €9 per karakter. (gemiddelde doorlooptijd van 10 werkdagen).