fbpixel
 • Pulsar PH8131X1 Dameshorloge

  Dit Pulsar PH8131X1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 30 mm. De kleur van de wijzerplaat is parelmoer. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 5 ATM. Dit prachtige Pulsar PH8131X1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €95,00
 • EMPORIO ARMANI AR2472 RENATO heren horloge

  Dit klassieke horloge met blauwe wijzerplaat en gemaakt van roestvrij staal zorgt elke dag voor een luxe uitstaling. Het horloge heeft een zilverkleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is blauw. De kleur van de horlogeband is zilver. De horloge kast is gemaakt van roestvrij staal. Het materiaal van de band is roestvrij staal. De horlogekast is 43mm groot. Het EMPORIO ARMANI horloge is 5ATM waterdicht. Alle horloges van het merk EMPORIO ARMANI hebben 2 jaar garantie. Dit prachtige horloge met vlindersluiting waarvan de kast rond is, beschikt eveneens over een mineraalglas.

  €269 €229,00
 • Seiko SSB259P1 Herenhorloge

  Dit Seiko SSB259P1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 44 mm. De kleur van de wijzerplaat is blauw. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SSB259P1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €270,00
 • Michael Kors MK8077 Runway horloge

  Dit Heren Michael Kors MK8077 horloge uit de Runway serie is op dit moment een van de hotste horloge merken. De stoere goud kleurige van de heeft een sterke (edel)stalen band band vormt een mooie combinatie met de goud (edel)staal. Het horloge is waterdicht tot 10 Atm./ 100 meter (ook wel waterproof): deze horloges zijn geschikt voor de meeste vormen van watersport, zoals zwemmen, zeilen en snorkelen in ondiep water. Zij zijn echter ongeschikt voor torenspringen of duiken met perslucht.

  €299,00
 • Seiko SRK038P1 Premier Herenhorloge

  Dit Seiko SRK038P1 Premier Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 38,2 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is rosé. De horlogeband is gemaakt van leer en de kleur van de band is bruin. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Seiko SRK038P1 Premier Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €415,00
 • EMPORIO ARMANI AR2461 RENATO heren horloge

  Dit tijdloze zwarte Emporio Armani horloge kan zowel casual als chique gedragen worden. Het horloge heeft een zwartkleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is zwart. De kleur van de horlogeband is zwart. De horloge kast is gemaakt van roestvrij staal. Het materiaal van de band is leer. De horlogekast is 46mm groot. Het EMPORIO ARMANI horloge is 5ATM waterdicht. Alle horloges van het merk EMPORIO ARMANI hebben 2 jaar garantie. Dit prachtige horloge met gespsluiting waarvan de kast rond is, beschikt eveneens over een mineraalglas.

  €369,00
 • Pulsar PX5019X1 Herenhorloge

  Dit Pulsar PX5019X1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 45 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Pulsar PX5019X1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €199,00
 • Pulsar PM2198X1 Dameshorloge

  Dit Pulsar PM2198X1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 28 mm. De kleur van de wijzerplaat is parelmoer. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is goudkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Pulsar PM2198X1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €110,00
 • Seiko SSG015P1 Prospex Horloge

  Dit Seiko SSG015P1 Prospex Horloge heeft een kastafmeeting van 45 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van hardcoated staal. De kleur van de horloge kast is zwart. De horlogeband is gemaakt van leer en de kleur van de band is bruin. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SSG015P1 Prospex Horloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €560,00
 • Seiko SKP393P1 Premier Herenhorloge

  Dit Seiko SKP393P1 Premier Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 40,7 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Seiko SKP393P1 Premier Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €415,00
 • Klokers KLOK-01-KLINK-01 blauw

  De display van de KLOK-01 is een grafische voorstelling van een rekenlineaal, waarbij drie ronddraaiende concentrische ringen de tijd aangeven langs een vertical rode lijn. De drie ringen — voor de uren, minuten en secondes — roteren met verschillende snelheden, waardoor het geheel een symphonie van beweging uitdrukt. Een geïntegreerde vergrotingslens in het glas staat in voor een uitstekende afleesbaarheid van de tijd. De kast van 44 mm is vervaardigd van modern roestvrij staal en polymeren die robuustheid en comfort garanderen.

  €399,00
 • Seiko SGEH67P1 Herenhorloge

  Dit Seiko SGEH67P1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 40,9 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SGEH67P1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €199,00
 • Alpina AL-372B4S6 Startimer Pilot Chronograph

  Dit tijdloze herenhorloge van Alpina is gemaakt van staal en heeft een Zwitsers quartz uurwerk. De kast is circa 44 breed. De wijzerplaat heeft een zwarte kleur en heeft een arabische index. Het is voorzien van hard saffierglas en is waterdicht tot 10. Aanvullende specificaties: Chronograaf met datumaanduiding.

  €895,00
 • TISSOT GENEROSI-T dames horloge

  T1053091112600 TISSOT GENEROSI-T dames horloge. Het horloge heeft een rechthoekige kastvorm en een Zilverkleurige kast. Het Tissot horloge is waterdicht tot een druk van 3ATM. Als glas heeft het horloge Gewelfd krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat heeft Romeinse cijfers en diamanten. Als functies heeft het horloge . Het materiaal van de band is Roestvrij staal de sluiting is een vlindersluiting met drukknoppen.

  €480,00
 • Alpina STARTIMER PILOT AUTOMATIC AL-525S4S6

  €895,00
 • Vicorinox MAVERICK Mechanical Lady

  Whether business, pleasure or leisure – the Maverick Mechanical Lady watch gets you to every appointment on time and with style. Its nautical design gives it a sporty yet elegant touch, and the Swiss made mechanical self-winding movement has a 38-hour power reserve. So even if your day happens to be uber-long, this watch is on your side.

  €899,00
 • Meistersinger SAMX902GR Salthora Meta X heren horloge

  Meistersinger SAMX902GR Salthora Meta X heren horloge. Het horloge heeft een zilverkleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is zwart. De kleur van de horlogeband is zwart, groen. De horlogekast is gemaakt van staal. Het matieraal van de band is leder. De horlogekast is 43mm groot. Het Meistersinger horloge is 20ATM waterdicht. Het uurwerk is een automaat uurwerk. Het horloge heeft een ronde horlogekast. De horlogeband heeft een vouwsluiting als sluiting. Het glas is gemaakt van saffier. De wijzerplaat heeft een arabisch index. Als functie heeft het horloge een jumping hour. Alle horloges van het merk Meistersinger hebben 2 jaar garantie.

  €2.998,00
 • Michael Kors Jet Set MK3405 Darci Mini horloge

  Dit is een prachtig Michael Kors MK3405 Mini Darci Extensions horloge met de kwaliteit die u van het merk gewend bent. Dit dames horloge met zijn goud/zilver kleurige kast en bijpassende zilver/goud kleurige band is een model dat iedereen in zijn collectie moet hebben. Zijn ronde kast zorgt voor een waanzinnige uitstraling. De diameter van het horloge is 33 mm. Dit model heeft een zeer dunne kast namelijk 7 mm. Dit prachtige horloge van Michael Kors is voor de vrouw die van een stijlvol, elegant en chique horloge houd. Bij het horloge wordt, indien nodig, een gereedschapje bijgeleverd om de band in te kunnen korten. 2 jaar garantie op het uurwerk. Geleverd in luxe merkdoos.

  €279,00
 • Victorinox 241769 Inox dames horloge

  Victorinox 241769 Inox dames horloge. Het horloge heeft een zilverkleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is wit. De kleur van de horlogeband is wit. De horlogekast is gemaakt van staal. Het matieraal van de band is rubber. De horlogekast is 36,8mm groot. Het Victorinox horloge is 20ATM waterdicht. Het uurwerk is een quartz uurwerk. Het horloge heeft een ronde horlogekast. De horlogeband heeft een gesp als sluiting. Het glas is gemaakt van saffier. De wijzerplaat heeft een simpele index. Alle horloges van het merk Victorinox hebben 3 jaar garantie.

  €499,00
 • Seiko SNKL47K1 Horloge

  Dit Seiko SNKL47K1 Horloge heeft een kastafmeeting van 38 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een automatisch uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is tweekleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Seiko SNKL47K1 Horloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €179,00
 • GUESS Horloge - W0366G4 Oasis 

   De gedistingeerde man intrigeert dit seizoen in dé tint van de herfst: blauw. Gecombineerd met elegant rosé goud valt de diep bruine OASIS op door zijn sportief ontwerp met klassieke look.

  €229,00
 • Seiko SGG719P1 Herenhorloge

  Dit Seiko SGG719P1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 37 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is tweekleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SGG719P1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €199,00
 • Seiko SFQ832P1 Dameshorloge

  Dit Seiko SFQ832P1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 25 mm. De kleur van de wijzerplaat is champagne. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is goudkleurig. De horlogeband is gemaakt van leer en de kleur van de band is bruin. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Seiko SFQ832P1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €139,00
 • Seiko SUP880P1 Herenhorloge

  Dit Seiko SUP880P1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van . De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is goudkleurig. De horlogeband is gemaakt van leer en de kleur van de band is zwart. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Seiko SUP880P1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €180,00