fbpixel
 • Pulsar PS9505X1 Herenhorloge

  Dit Pulsar PS9505X1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 43 mm. De kleur van de wijzerplaat is blauw. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Pulsar PS9505X1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €119 €107,00
 • Seiko SKK885P1 Dameshorloge

  Dit Seiko SKK885P1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 33,3 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SKK885P1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €370,00
 • Pulsar PH8278X1 Dameshorloge

  Dit Pulsar PH8278X1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 29 mm. De kleur van de wijzerplaat is champagne. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is goudkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is goudkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Pulsar PH8278X1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €115 €104,00
 • Bell & Ross Vintage Original Beige

  De Vintage lijn van Bell & Ross is een bijzondere collectie horloges die geïnspireerd is op uurwerken die gedragen werden door piloten aan het begin van de 20e eeuw. Deze Vintage Original is te herkennen aan de kast met fijne "satin finish", een schitterende matte afwerking van de kast om het authenthieke gevoel te creëren. Bell & Ross is ontworpen voor professionals die optimale betrouwbaarheid verwachten van hun horloge. De kernwaarden voor het ontwerp van iedere Bell & Ross zijn te benoemen; afleesbaarheid, prestatie, precisie en waterdichtheid. Ieder detail in design heeft zijn doel, zijn functie. De technische precisie wordt uitgedrukt in strakke lijnen en tijdloze elegantie.

  €2300 €1.610,00
 • Seiko Astron SSE169J1 Astron horloge

  Dit Seiko Astron SSE169J1 Astron horloge heeft een kastafmeeting van 46,7 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een gps solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van titanium. De kleur van de horloge kast is tweekleurig. De horlogeband is gemaakt van siliconen en de kleur van de band is zwart. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 20 ATM. Dit prachtige Seiko Astron SSE169J1 Astron horloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €2.500,00
 • Seiko SXGP63P1 Dameshorloge

  Dit Seiko SXGP63P1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 22,3 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 5 ATM. Dit prachtige Seiko SXGP63P1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €230 €207,00
 • Klokers KLOK-01-KLINK-01 zwart

  De display van de KLOK-01 is een grafische voorstelling van een rekenlineaal, waarbij drie ronddraaiende concentrische ringen de tijd aangeven langs een vertical rode lijn. De drie ringen — voor de uren, minuten en secondes — roteren met verschillende snelheden, waardoor het geheel een symphonie van beweging uitdrukt. Een geïntegreerde vergrotingslens in het glas staat in voor een uitstekende afleesbaarheid van de tijd. De kast van 44 mm is vervaardigd van modern roestvrij staal en polymeren die robuustheid en comfort garanderen.

  €399,00
 • Seiko SNE499P1 Prospex Horloge

  Dit Seiko SNE499P1 Prospex Horloge heeft een kastafmeeting van 46,7 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is blauw. De horlogeband is gemaakt van siliconen en de kleur van de band is blauw. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 20 ATM. Dit prachtige Seiko SNE499P1 Prospex Horloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €399,00
 • Seiko SGEH47P1 Herenhorloge

  Dit Seiko SGEH47P1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 41 mm. De kleur van de wijzerplaat is blauw. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SGEH47P1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €199,00
 • TISSOT GENEROSI-T dames horloge

  T1053091112600 TISSOT GENEROSI-T dames horloge. Het horloge heeft een rechthoekige kastvorm en een Zilverkleurige kast. Het Tissot horloge is waterdicht tot een druk van 3ATM. Als glas heeft het horloge Gewelfd krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat heeft Romeinse cijfers en diamanten. Als functies heeft het horloge . Het materiaal van de band is Roestvrij staal de sluiting is een vlindersluiting met drukknoppen.

  €480,00
 • Pulsar PS9539X1 Herenhorloge

  Dit Pulsar PS9539X1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 41 mm. De kleur van de wijzerplaat is zilverkleurig. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 5 ATM. Dit prachtige Pulsar PS9539X1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €99,00
 • TISSOT TRADITION Perpetual Calendar heren horloge

  T0636371603700 TISSOT TRADITION Perpetual Calendar heren horloge. Het horloge heeft een ronde kastvorm en een Zilverkleurige kast. Het Tissot horloge is waterdicht tot een druk van 3ATM. Als glas heeft het horloge Gewelfd krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat heeft Arabische cijfers en markeringen. Als functies heeft het horloge perpetual calendar (day - date - month) function. Het materiaal van de band is Leer de sluiting is een vlindersluiting.

  €395,00
 • Michael Kors Bradshaw dames horloge

  Het tweekleurige horloge heeft een nachtblauwe wijzerplaat met chronografische functies. Een combinatie van Romeinse cijfers een dunne streepjes geven de uren aan.

  €279,00
 • Seiko SXB429P1 Premier Dameshorloge

  Dit Seiko SXB429P1 Premier Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 30,5 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Seiko SXB429P1 Premier Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €415,00
 • Seiko SNE473P1 Herenhorloge

  Dit Seiko SNE473P1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 42,5 mm. De kleur van de wijzerplaat is overig. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van leer en de kleur van de band is bruin. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SNE473P1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €199,00
 • Seiko SSC493P1 Herenhorloge

  Dit Seiko SSC493P1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 44,7 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SSC493P1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €350,00
 • Seiko SKP391P1 Premier Herenhorloge

  Dit Seiko SKP391P1 Premier Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 40,7 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Seiko SKP391P1 Premier Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €415,00
 • Seiko SRW807P1 Dameshorloge

  Dit Seiko SRW807P1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 35,9 mm. De kleur van de wijzerplaat is parelmoer. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SRW807P1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €450,00
 • Seiko SRPC25K1 Prospex Horloge

  Dit Seiko SRPC25K1 Prospex Horloge heeft een kastafmeeting van 45 mm. De kleur van de wijzerplaat is blauw. Het uurwerk is een automatisch uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 20 ATM. Dit prachtige Seiko SRPC25K1 Prospex Horloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €450,00
 • Seiko SKK889P1 Dameshorloge

  Dit Seiko SKK889P1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 33,3 mm. De kleur van de wijzerplaat is blauw. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SKK889P1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €360,00
 • Pulsar PX5019X1 Herenhorloge

  Dit Pulsar PX5019X1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 45 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Pulsar PX5019X1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €199 €179,00
 • Seiko SSB323P1 Herenhorloge

  Dit Seiko SSB323P1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 43,9 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SSB323P1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €280,00
 • Pulsar PS9309X1 Herenhorloge

  Dit Pulsar PS9309X1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 42 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 5 ATM. Dit prachtige Pulsar PS9309X1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €85 €77,00
 • Klokers Klink-02 mat zwart

  Verwisselbare mat zwarte horlogeband voor de klokers Klok-01. Deze ledere horlogeband kan zowel gebruikt worden als horlogeband voor de klokers als losse armband.

  €149,00