fbpixel
 • Seiko SXA115P1 Dameshorloge

  Dit Seiko SXA115P1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 25,5 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van titanium. De kleur van de horloge kast is grijs. De horlogeband is gemaakt van titanium en de kleur van de band is tweekleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SXA115P1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €260,00
 • Seiko SGEH67P1 Herenhorloge

  Dit Seiko SGEH67P1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 40,9 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SGEH67P1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €199 €169,00
 • Seiko SUT153P1 Dameshorloge

  Dit Seiko SUT153P1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 32,5 mm. De kleur van de wijzerplaat is zilverkleurig. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Seiko SUT153P1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €235,00
 • Seiko SRPC79J1 Presage Herenhorloge

  Dit Seiko SRPC79J1 Presage Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 41,7 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een automatisch uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Seiko SRPC79J1 Presage Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €499,00
 • Seiko SKP393P1 Premier Herenhorloge

  Dit Seiko SKP393P1 Premier Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 40,7 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Seiko SKP393P1 Premier Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €415 €353,00
 • Seiko SNE361P1 Herenhorloge

  Dit Seiko SNE361P1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 43 mm. De kleur van de wijzerplaat is blauw. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SNE361P1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €199,00
 • Seiko SSB325P1 Herenhorloge

  Dit Seiko SSB325P1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 43,9 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van siliconen en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SSB325P1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €220,00
 • Seiko SRZ392P1 Dameshorloge

  Dit Seiko SRZ392P1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 29 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is goudkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is goudkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 5 ATM. Dit prachtige Seiko SRZ392P1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €270 €230,00
 • Michael Kors Darci dames horloge

  Dit Michael Kors horloge is voorzien van een rosékleurige stalen kast en band. De ingelegde steentjes op de topring zorgen voor een volmaakte look.

  €279,00
 • Seiko SNE499P1 Prospex Horloge

  Dit Seiko SNE499P1 Prospex Horloge heeft een kastafmeeting van 46,7 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is blauw. De horlogeband is gemaakt van siliconen en de kleur van de band is blauw. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 20 ATM. Dit prachtige Seiko SNE499P1 Prospex Horloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €399,00
 • ORIS SOURCE OF LIFE LIMITED EDITION heren horloge

  ORIS SOURCE OF LIFE LIMITED EDITION heren horloge. Het horloge heeft een zilverkleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is blauw. De kleur van de horlogeband is zilver. De horlogekast is gemaakt van staal. Het matieraal van de band is staal. De horlogekast is 43,5mm groot. Het Oris horloge is 30ATM waterdicht. Het uurwerk is een automaat uurwerk. Het horloge heeft een ronde horlogekast. De horlogeband heeft een vouwsluiting als sluiting. Het glas is gemaakt van saffier. De wijzerplaat heeft een simple index. Als functie heeft het horloge een datum. Alle horloges van het merk Oris hebben 2 jaar garantie. Referentie: 01 733 7730 4125-Set MB

  €2.200,00
 • Frédérique Constant Classics Quartz FC-259ST5B6

  €695,00
 • Seiko SSB259P1 Herenhorloge

  Dit Seiko SSB259P1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 44 mm. De kleur van de wijzerplaat is blauw. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SSB259P1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €270,00
 • Seiko SMY149P1 Herenhorloge

  Dit Seiko SMY149P1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 42,5 mm. De kleur van de wijzerplaat is blauw. Het uurwerk is een kinetic uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SMY149P1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €290,00
 • Seiko SXB429P1 Premier Dameshorloge

  Dit Seiko SXB429P1 Premier Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 30,5 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Seiko SXB429P1 Premier Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €415,00
 • Michael Kors Darci dames horloge

  Dit Michael Kors horloge is voorzien van een zilverkleurige stalen kast en band. De ingelegde steentjes op de topring zorgen voor een volmaakte look.

  €249,00
 • Seiko SWR030P1 Premier Dameshorloge

  Dit Seiko SWR030P1 Premier Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 23,4 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is goudkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is goudkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Seiko SWR030P1 Premier Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €430,00
 • ORIS DIVERS SIXTY-FIVE heren horloge

  ORIS DIVERS SIXTY-FIVE heren horloge. Het horloge heeft een zilverkleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is zwart. De kleur van de horlogeband is bruin. De horlogekast is gemaakt van leder. Het matieraal van de band is leder. De horlogekast is 40mm groot. Het Oris horloge is 10ATM waterdicht. Het uurwerk is een automaat uurwerk. Het horloge heeft een ronde horlogekast. De horlogeband heeft een gesp als sluiting. Het glas is gemaakt van saffier. De wijzerplaat heeft een simple index. Als functie heeft het horloge een datum. Alle horloges van het merk Oris hebben 2 jaar garantie. Referentie: 01 733 7720 4054-07 5 21 45

  €1.900,00
 • TISSOT COUTURIER Chronograph heren horloge

  T0356171605100 TISSOT COUTURIER Chronograph heren horloge. Het horloge heeft een ronde kastvorm en een Zilverkleurige kast. Het Tissot horloge is waterdicht tot een druk van 10ATM. Als glas heeft het horloge Krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat heeft markeringen. Als functies heeft het horloge 30-minuten en 1/10 seconde tellers, centrale 60-seconden chronograafwijzer, ADD- en SPLIT-functies. Het materiaal van de band is Leer de sluiting is een vlindersluiting met drukknoppen.

  €425,00
 • ORIS AQUIS DATE heren horloge

  ORIS AQUIS DATE heren horloge. Het horloge heeft een zilverkleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is blauw. De kleur van de horlogeband is zilver. De horlogekast is gemaakt van staal. Het matieraal van de band is staal. De horlogekast is 43,5mm groot. Het Oris horloge is 30ATM waterdicht. Het uurwerk is een automaat uurwerk. Het horloge heeft een ronde horlogekast. De horlogeband heeft een vouwsluiting als sluiting. Het glas is gemaakt van saffier. De wijzerplaat heeft een simple index. Als functie heeft het horloge een datum. Alle horloges van het merk Oris hebben 2 jaar garantie. Referentie: 01 733 7730 4135-07 8 24 05PEB

  €1.800,00
 • Seiko SGG599P Herenhorloge

  Dit Seiko SGG599P Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 37 mm. De kleur van de wijzerplaat is grijs. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van titanium. De kleur van de horloge kast is grijs. De horlogeband is gemaakt van titanium en de kleur van de band is grijs. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 5 ATM. Dit prachtige Seiko SGG599P Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €199 €169,00
 • Seiko SUJF60P1 Dameshorloge

  Dit Seiko SUJF60P1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 21,5 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is tweekleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is tweekleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Seiko SUJF60P1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €240,00
 • Frederique Constant Carrée Ladies FC-200MC16B Polshorloge

  €695,00
 • Frédérique Constant FC-245M4S6 Slimline Gents

  Dit tijdloze herenhorloge van Frédérique Constant is gemaakt van staal en heeft een Zwitsers quartz uurwerk. De kast is circa 39 mm breed. De wijzerplaat heeft een witte kleur en heeft een romeinse index. Het is voorzien van hard saffierglas en is waterdicht tot 3 ATM. Aanvullende specificaties: Kleine seconde- en datumaanduiding.

  €695,00