fbpixel
 • Pulsar PH7416X1 Dameshorloge

  Dit Pulsar PH7416X1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 28 mm. De kleur van de wijzerplaat is zilverkleurig. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is tweekleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is tweekleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 5 ATM. Dit prachtige Pulsar PH7416X1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €119,00
 • TISSOT EVERYTIME SMALL dames horloge

  T1092102203100 TISSOT EVERYTIME SMALL dames horloge. Het horloge heeft een ronde kastvorm en een Geelkleurige kast. Het Tissot horloge is waterdicht tot een druk van 3ATM. Als glas heeft het horloge Krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat heeft markeringen. Als functies heeft het horloge . Het materiaal van de band is Roestvrij staal de sluiting is een sieraadgesp.

  €270,00
 • Seiko SPB035J1 Presage Herenhorloge

  Dit Seiko SPB035J1 Presage Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 40,5 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een automatisch uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SPB035J1 Presage Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €750 €638,00
 • ROSEFIELD THE MERCER BLACK GOLD HORLOGE MBG-M46

  De MERCER collectie is een ode aan Mercer Street, een toonaangevende winkelstraat in Soho en het thuis van de hippe voorhoede. De belangrijkste stijlkenmerken van deze collectie zijn de elegante en moderne bandjes van mesh roestvrijstaal.

  €99,00
 • Seiko SNP139P1 Premier Herenhorloge

  Dit Seiko SNP139P1 Premier Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 42,9 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een kinetic perpetual, auto relay uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SNP139P1 Premier Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €795,00
 • Pulsar PS9221X1 Herenhorloge

  Dit Pulsar PS9221X1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 44 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Pulsar PS9221X1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €89,00
 • Michael Kors Kerry dames horloge MK3313

  €279,00
 • Rosefield West Village WBUG-W70 dames horloge

  De iconische en van oudsher tikje rebelse buurt West Village – een nonchalante wijk met Europees karakter – is de inspiratie voor deze collectie. Het horloge heeft een slanke kast en fluwelige nubuckleren band. Bijzonder detail zijn de verschillende delicate ringen om het bandje, uniek voor elke kleur, die het vintage-chique uiterlijk van de WEST VILLAGE versterken.

  €99,00
 • Pulsar PRW025X1 Dameshorloge

  Dit Pulsar PRW025X1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 28 mm. De kleur van de wijzerplaat is parelmoer. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van metaal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van metaal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Pulsar PRW025X1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €95,00
 • Victorinox 241771 Inox dames horloge

  Victorinox 241771 Inox dames horloge. Het horloge heeft een zilverkleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is grijs, roze. De kleur van de horlogeband is grijs, roze. De horlogekast is gemaakt van staal. Het matieraal van de band is textiel. De horlogekast is 36,8mm groot. Het Victorinox horloge is 20ATM waterdicht. Het uurwerk is een quartz uurwerk. Het horloge heeft een ronde horlogekast. De horlogeband heeft een gesp als sluiting. Het glas is gemaakt van saffier. De wijzerplaat heeft een simpele index. Alle horloges van het merk Victorinox hebben 3 jaar garantie.

  €569,00
 • ORIS ARTELIER CALIBRE 113

  De Oris Artelier Calibre 113 heeft een kast van staal in 43mm. Dit horloge wordt aangedreven door een handwound uurwerk en is voorzien van een grijze wijzerplaat met streepjesindex. Naast de dag, datum, maand, weeknummer en kleine seconden heeft het ook een gangreserve indicator. Deze Artelier Calibre 113 wordt geleverd op een bruine croco band met vouwsluiting. Het horloge heeft een saffierglazen achterdeksel zodat u het schitterende uurwerk optimaal kunt bewonderen.

  €5.800,00
 • Seiko SUJF78P1 Dameshorloge

  Dit Seiko SUJF78P1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van . De kleur van de wijzerplaat is champagne. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is goudkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is goudkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Seiko SUJF78P1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €210,00
 • Seiko SUT321P1 Premier Dameshorloge

  Dit Seiko SUT321P1 Premier Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 31,5 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SUT321P1 Premier Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €395,00
 • ORIS AQUIS DATE DIAMONDS

  De Oris Aquis Date is een duikhorloge met een stijlvolle uitstraling. De stalen kast in 36.5mm heeft een zwarte lunette. De elegante witte wijzerplaat met diamanten index is voorzien van uren, minuten, seconden en een datum venster op zes uur. Het automatische uurwerk heeft een gangreserve van 38 uur en u kunt deze bewonderen door de mineraal glazen achterdeksel. Dit model wordt geleverd op een rubberen band.

  €1.950,00
 • ORIS ARTELIER DATE DIAMONDS

  Deze Oris Artelier Date Diamonds is een elegant dameshorloge met een tijdloze uitstraling. De stalen kast heeft een diameter van 33mm. De grijze wijzerplaat met diamanten indexen is voorzien van een datum venster op zes uur. Het horloge wordt aangedreven door een automatisch uurwerk met gangreserve van 38 uur. U kunt het uurwerk met signature rode rotor bewonderen door het mineraal glazen achterdeksel. Dit model wordt geleverd op een stalen band met vouwsluiting.

  €1.950,00
 • Pulsar PS9431X1 Herenhorloge

  Dit Pulsar PS9431X1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 40 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van titanium. De kleur van de horloge kast is grijs. De horlogeband is gemaakt van titanium en de kleur van de band is grijs. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 5 ATM. Dit prachtige Pulsar PS9431X1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €139,00
 • TISSOT TRADITION heren horloge

  T0636102203700 TISSOT TRADITION heren horloge. Het horloge heeft een ronde kastvorm en een Geelkleurige kast. Het Tissot horloge is waterdicht tot een druk van 3ATM. Als glas heeft het horloge Gewelfd krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat heeft Arabische cijfers en markeringen. Als functies heeft het horloge EOL. Het materiaal van de band is Roestvrij staal de sluiting is een vlindersluiting met drukknoppen.

  €380,00
 • Pulsar PS9309X1 Herenhorloge

  Dit Pulsar PS9309X1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 42 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 5 ATM. Dit prachtige Pulsar PS9309X1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €85,00
 • Pulsar PX5019X1 Herenhorloge

  Dit Pulsar PX5019X1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 45 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Pulsar PX5019X1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €199,00
 • Seiko SSG015P1 Prospex Horloge

  Dit Seiko SSG015P1 Prospex Horloge heeft een kastafmeeting van 45 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van hardcoated staal. De kleur van de horloge kast is zwart. De horlogeband is gemaakt van leer en de kleur van de band is bruin. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SSG015P1 Prospex Horloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €560,00
 • Seiko SNE291P1 Herenhorloge

  Dit Seiko SNE291P1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 39,4 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SNE291P1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €235,00
 • ROSEFIELD THE TRIBECA WHITE BLACK ROSE GOLD HORLOGE TWBLR-T53

  TRIBECA combineert de favorieten van onze bestaande drie collecties in een serie van kleinere horloges voor een smallere pols. Met een 33mm horlogekast & een minimalistisch design is TRIBECA het ultieme fashion item voor iedereen die het liefst een kleiner horloge draagt.

  €89,00
 • Pulsar PZ5005X1 Herenhorloge

  Dit Pulsar PZ5005X1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 45 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Pulsar PZ5005X1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €189,00
 • EMPORIO ARMANI AR2461 RENATO heren horloge

  Dit tijdloze zwarte Emporio Armani horloge kan zowel casual als chique gedragen worden. Het horloge heeft een zwartkleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is zwart. De kleur van de horlogeband is zwart. De horloge kast is gemaakt van roestvrij staal. Het materiaal van de band is leer. De horlogekast is 46mm groot. Het EMPORIO ARMANI horloge is 5ATM waterdicht. Alle horloges van het merk EMPORIO ARMANI hebben 2 jaar garantie. Dit prachtige horloge met gespsluiting waarvan de kast rond is, beschikt eveneens over een mineraalglas.

  €369,00