fbpixel
 • Alpina AL-372GR4FBS6 Startimer Pilot Chronograph

  Dit tijdloze herenhorloge van Alpina is gemaakt van zwarte PVD staal en heeft een Zwitsers quartz uurwerk. De kast is circa 44 breed. De wijzerplaat heeft een groene kleur en heeft een arabische index. Het is voorzien van hard saffierglas en is waterdicht tot 10. Aanvullende specificaties: Chronograaf met datumaanduiding.

  €995,00
 • Alpina AL-860GB4FBS6 Startimer Pilot Automatic Chronograph

  Dit tijdloze herenhorloge van Alpina is gemaakt van zwarte PVD staal en heeft een Zwitsers automatisch uurwerk. De kast is circa 44 breed. De wijzerplaat heeft een grijze kleur en heeft een arabische index. Het is voorzien van hard saffierglas en is waterdicht tot 10. Aanvullende specificaties: Chronograaf.

  €2.795,00
 • Oris Diver Sixty Five 42mm

  De nieuw Oris Sixty-Five heeft dezelfde uitstraling als het eerste Oris duikhorloge uit de jaren 60. De afwerking is echter wel anno nu, het horloge is voorzien van een modern automatisch uurwerk en een bol saffier glas.

  €1.900,00
 • Frederique Constant Classic Manufacture FC-710MB4H6 Polshorloge

  €2.095,00
 • Michael Kors JetMaster Automatic heren horloge MK9011

  Dit zilverkleurige Michael Kors horloge met zwarte wijzerplaat is een horloge dat perfect te combineren is met alle najaarsmode!

  €429,00
 • TISSOT PRC 200 Automatic Chronograph heren horloge

  T0554271601700 TISSOT PRC 200 Automatic Chronograph heren horloge. Het horloge heeft een ronde kastvorm en een Zilverkleurige kast. Het Tissot horloge is waterdicht tot een druk van 20ATM. Als glas heeft het horloge Krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat heeft Arabische cijfers en markeringen. Als functies heeft het horloge 30-minuten en 6-urentellers, centrale 60-seconden chronograafwijzer. Het materiaal van de band is Leer de sluiting is een vlindersluiting met drukknoppen.

  €890,00
 • Alpina AL-525STD2C6 Comtesse Sport Automatic dames Horloge

  €1.195,00
 • TISSOT TRADITION POWERMATIC 80 Open Heart heren horloge

  T0639071603800 TISSOT TRADITION POWERMATIC 80 Open Heart heren horloge. Het horloge heeft een ronde kastvorm en een Zilverkleurige kast. Het Tissot horloge is waterdicht tot een druk van 3ATM. Als glas heeft het horloge Gewelfd krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat heeft Romeinse cijfers en markeringen. Als functies heeft het horloge . Het materiaal van de band is Leer de sluiting is een vlindersluiting.

  €675,00
 • TISSOT EVERYTIME LARGE heren horloge

  T1096103603100 TISSOT EVERYTIME LARGE heren horloge. Het horloge heeft een ronde kastvorm en een Rosekleurige kast. Het Tissot horloge is waterdicht tot een druk van 3ATM. Als glas heeft het horloge Krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat heeft markeringen. Als functies heeft het horloge . Het materiaal van de band is Leer de sluiting is een standaard gesp.

  €245,00
 • Henry London HL39-M-0008 Westminster Dames horloge

  €189,00
 • Alpina AL-372B4S6B Startimer Pilot Chronograph

  Dit tijdloze herenhorloge van Alpina is gemaakt van staal en heeft een Zwitsers quartz uurwerk. De kast is circa 44 breed. De wijzerplaat heeft een zwarte kleur en heeft een arabische index. Het is voorzien van hard saffierglas en is waterdicht tot 10. Aanvullende specificaties: Chronograaf met datumaanduiding.

  €995,00
 • DIESEL DZ4281 MEGA CHIEF heren horloge

  Dit Diesel heren horloge van roestvrij staal heeft een klassieke doch stoere uitstraling en is geschikt voor elke gelegenheid. Het horloge heeft een zilverkleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is blauw. De kleur van de horlogeband is bruin. De horloge kast is gemaakt van roestvrij staal. Het materiaal van de band is leer. De horlogekast is 51mm groot. Het DIESEL horloge is 10ATM waterdicht. Alle horloges van het merk DIESEL hebben 2 jaar garantie. Dit prachtige horloge met gespsluiting waarvan de kast rond is, beschikt eveneens over een mineraalglas.

  €219,00
 • Bell & Ross BR 123 Vintage Original Black

  De Vintage lijn van Bell & Ross is een bijzondere collectie horloges die geïnspireerd is op uurwerken die gedragen werden door piloten aan het begin van de 20e eeuw. Deze Vintage Original is te herkennen aan de kast met fijne "satin finish", een schitterende matte afwerking van de kast om het authenthieke gevoel te creëren. Bell & Ross is ontworpen voor professionals die optimale betrouwbaarheid verwachten van hun horloge. De kernwaarden voor het ontwerp van iedere Bell & Ross zijn te benoemen; afleesbaarheid, prestatie, precisie en waterdichtheid. Ieder detail in design heeft zijn doel, zijn functie. De technische precisie wordt uitgedrukt in strakke lijnen en tijdloze elegantie.

  €2.300,00
 • Bell & Ross BR03 Reserve de Marche

  De BR-03 van Bell & Ross is het kleine broertje van de BR-01, de moderne klassieker die verantwoordelijk is voor de status van Bell & Ross vandaag de dag. De robuuste vierkante kast is afgeleid uit de vliegtuigcockpit, waar de ronde meters in een vierkante behuizing zijn geplaatst. Bell & Ross is ontworpen voor professionals die optimale betrouwbaarheid verwachten van hun horloge. De kernwaarden voor het ontwerp van iedere Bell & Ross zijn te benoemen; afleesbaarheid, prestatie, precisie en waterdichtheid. Ieder detail in design heeft zijn doen, zijn functie. De technische precisie wordt uitgedrukt in strakke lijnen en tijdloze elegantie.

  €4.700,00
 • Alpina AL-710G4S6 Startimer Pilot Manufacture

  Dit tijdloze herenhorloge van Alpina is gemaakt van staal en heeft een Zwitsers automatisch uurwerk. De kast is circa 44 breed. De wijzerplaat heeft een grijze kleur en heeft een arabische index. Het is voorzien van hard saffierglas en is waterdicht tot 10. Aanvullende specificaties: Manufactuur met datumaanduiding.

  €2.595,00
 • Alpina AL-525ST2C6B Comtesse Sport Automatic dames Horloge

  €1.195,00
 • Fossil Townsman heren horloge

  Van werk tot diner en van dagelijkse sleur tot jetset reis, de Townsman is de best geklede essential voor de man. Gemaakt met een zichtbaar automatisch uurwerk, heeft dit stijlvolle klokje ook een speelse kant. Het horloge heeft een zilverkleurigkleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is metaalgrijs. De kleur van de horlogeband is donker bruin. De horloge kast is gemaakt van roestvrij staal. Het materiaal van de band is leer. De horlogekast is 44mm groot. Het FOSSIL horloge is 5ATM waterdicht. Alle horloges van het merk FOSSIL hebben 2 jaar garantie. Dit prachtige horloge met gespsluiting waarvan de kast rond is, beschikt eveneens over een mineraalglas.

  €199,00
 • Seiko SSC485P1 Prospex Horloge

  Dit Seiko SSC485P1 Prospex Horloge heeft een kastafmeeting van 44,6 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SSC485P1 Prospex Horloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €599,00
 • Henry London HL25-S-0072 Hampstead Dames horloge

  €149,00
 • EMPORIO ARMANI AR2473 RENATO heren horloge

  Dit tijdloze zilverkleurige Emporio Armani horloge met donkerblauwe lederen band kan zowel casual als chique gedragen worden. Het horloge heeft een zilverkleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is blauw degrade. De kleur van de horlogeband is blauw. De horloge kast is gemaakt van roestvrij staal. Het materiaal van de band is leer. De horlogekast is 43mm groot. Het EMPORIO ARMANI horloge is 5ATM waterdicht. Alle horloges van het merk EMPORIO ARMANI hebben 2 jaar garantie. Dit prachtige horloge met gespsluiting waarvan de kast rond is, beschikt eveneens over een mineraalglas.

  €299,00
 • Bell & Ross BR03 Golden Heritage Chronograph

  De BR-03 van Bell & Ross is het kleine broertje van de BR-01, de moderne klassieker die verantwoordelijk is voor de status van Bell & Ross vandaag de dag. De robuuste vierkante kast is afgeleid uit de vliegtuigcockpit, waar de ronde meters in een vierkante behuizing zijn geplaatst. Bell & Ross is ontworpen voor professionals die optimale betrouwbaarheid verwachten van hun horloge. De kernwaarden voor het ontwerp van iedere Bell & Ross zijn te benoemen; afleesbaarheid, prestatie, precisie en waterdichtheid. Ieder detail in design heeft zijn doen, zijn functie. De technische precisie wordt uitgedrukt in strakke lijnen en tijdloze elegantie.

  €4.700,00
 • TISSOT CHEMIN DES TOURELLES POWERMATIC 80 heren horloge

  T0994071644700 TISSOT CHEMIN DES TOURELLES POWERMATIC 80 heren horloge. Het horloge heeft een ronde kastvorm en een Zilverkleurige kast. Het Tissot horloge is waterdicht tot een druk van 5ATM. Als glas heeft het horloge Gewelfd krasbestendig saffierglas met ontspiegelde coating voor de heren- en damesmodellen. De wijzerplaat heeft Arabische cijfers en markeringen. Als functies heeft het horloge . Het materiaal van de band is Leer de sluiting is een vlindersluiting met drukknoppen.

  €760,00
 • Vicorinox MAVERICK MECHANICAL

  Whether you're diving into a meeting, a pool or the ocean, the Maverick Mechanical watch works for you. Inspired by water sports and designed for everyday wear, this watch is built with Swiss made precision for outdoor and underwater activities with a classic, stylish, brushed metal finish that goes as well with a tailored suit as it does with a wetsuit.

  €899,00
 • Alpina AL-280NS4S6 Startimer Pilot Big Date heren Horloge

  €750,00
Scroll om meer producten te bekijken...