fbpixel
 • Charles BowTie The Dover unisex horloge

  €179,00
 • ORIS BIG CROWN PROPILOT WORLDTIMER

  De Oris Big Crown is een van de meest gewilde collecties van het merk. Deze Oris Big Crown ProPilot Worldtimer heeft een stalen kast van 44.7mm. De stijlvolle zwarte wijzerplaat met Arabische index is voorzien van uren, minuten, seconden, GMT, dag/nacht indicator en een datum venster op drie uur. Het automatische uurwerk heeft een gangreserve van 38 uur en u kunt deze bewonderen door de mineraal glazen achterdeksel. Dit model wordt geleverd op een groene textielen band met vouwsluiting.

  €3.400,00
 • Michael Kors Lexington heren horloge MK8362

  Dit tweekleurige roestvrij stalen Michael Kors horloge heeft een tijdloze maar toch trendy uitstraling

  €299,00
 • ORIS ARTELIER POINTER DAY DATE heren horloge

  ORIS ARTELIER POINTER DAY DATE heren horloge. Het horloge heeft een zilverkleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is grijs. De kleur van de horlogeband is bruin. De horlogekast is gemaakt van leder. Het matieraal van de band is leder. De horlogekast is 40mm groot. Het Oris horloge is 5ATM waterdicht. Het uurwerk is een automaat uurwerk. Het horloge heeft een ronde horlogekast. De horlogeband heeft een vouwsluiting als sluiting. Het glas is gemaakt van saffier. De wijzerplaat heeft een simple index. Als functie heeft het horloge een dag, datum. Alle horloges van het merk Oris hebben 2 jaar garantie. Referentie: 01 755 7742 4053-07 5 21 32FC

  €1.750,00
 • ORIS AQUIS SMALL SECOND, DATE

  De Oris Aquis Small Second Date is een duikershorloge met een stalen kast. De kast afmeting van dit horloge is 45.5mm en heeft een zwart kleur wijzerplaat met oranje index nummers. Dit horloge komt met een stalen band.

  €2.200,00
 • Charles BowTie The Kenley unisex horloge

  €179,00
 • Pulsar PS9505X1 Herenhorloge

  Dit Pulsar PS9505X1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 43 mm. De kleur van de wijzerplaat is blauw. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Pulsar PS9505X1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €119,00
 • TISSOT V8 QUARTZ CHRONOGRAPH heren horloge

  T1064171626200 TISSOT V8 QUARTZ CHRONOGRAPH heren horloge. Het horloge heeft een ronde kastvorm en een Zilverkleurige kast. Het Tissot horloge is waterdicht tot een druk van 10ATM. Als glas heeft het horloge Krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat heeft Arabische cijfers. Als functies heeft het horloge 30-minuten en 1/10 seconde tellers, centrale 60-seconden chronograafwijzer, ADD- en SPLIT-functies. Het materiaal van de band is Leer de sluiting is een standaard gesp.

  €395,00
 • Pulsar PH7187X1 Dameshorloge

  Dit Pulsar PH7187X1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 30 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van leer en de kleur van de band is bruin. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 5 ATM. Dit prachtige Pulsar PH7187X1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €89,00
 • Pulsar PS9511X1 Herenhorloge

  Dit Pulsar PS9511X1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 43 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Pulsar PS9511X1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €129,00
 • ORIS AQUIS SMALL SECOND, DATE

  De Oris Aquis Small Second Date is een duikhorloge met een stijlvolle uitstraling. De stalen kast in 45.5mm heeft een zwarte keramische lunette. De elegante zwarte wijzerplaat met streepjes index is voorzien van uren, minuten, kleine seconden en een datum venster op drie uur. Het automatische uurwerk heeft een gangreserve van 38 uur. Dit model wordt geleverd op een stalen band met vouwsluiting.

  €2.200,00
 • Frédérique Constant Art Déco Oval FC-200MPB2V6B

  €995,00
 • Seiko SRPB81K1 Horloge

  Dit Seiko SRPB81K1 Horloge heeft een kastafmeeting van 44 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een automatisch uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SRPB81K1 Horloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €290,00
 • Seiko SKK885P1 Dameshorloge

  Dit Seiko SKK885P1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 33,3 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SKK885P1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €370,00
 • Seiko SSA346J1 Presage Herenhorloge

  Dit Seiko SSA346J1 Presage Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 40,5 mm. De kleur van de wijzerplaat is crème. Het uurwerk is een automatisch uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is rosé. De horlogeband is gemaakt van leer en de kleur van de band is bruin. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 5 ATM. Dit prachtige Seiko SSA346J1 Presage Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €650,00
 • Michael Kors MK6174 Mini Bradshaw dames horloge

  Dit trendy Michael Kors MK6174 Mini Bradshaw horloge beschikt over een quartz uurwerk en een prachtige (edel)stalen band. De kleur van de kast van dit Dames horloge is zilver. Het glas van dit horloge is gemaakt van een sterk mineraal glas. Daarnaast heeft dit horloge een waterdichtheid van 5 Atm./ 50 meter (ook wel waterproof): deze horloges zijn geschikt om mee te douchen of zwemmen, mits geen grote temperatuurverschillen optreden. Zij zijn echter ongeschikt voor snorkelen en duiken met perslucht Dit prachtige horloge van Michael Kors is voor de vrouw die van een stijlvol, elegant en chique horloge houd. Bij het horloge wordt, indien nodig, een gereedschapje bijgeleverd om de band in te kunnen korten. 2 jaar garantie op het uurwerk. Geleverd in luxe merkdoos.

  €279,00
 • Victorinox 241759 Inox heren horloge

  Victorinox 241759 Inox heren horloge. Het horloge heeft een grijskleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is grijs. De kleur van de horlogeband is blauw. De horlogekast is gemaakt van titanium. Het matieraal van de band is rubber. De horlogekast is 43mm groot. Het Victorinox horloge is 20ATM waterdicht. Het uurwerk is een Quartz uurwerk. Het horloge heeft een ronde horlogekast. De horlogeband heeft een gesp als sluiting. Het glas is gemaakt van saffier. De wijzerplaat heeft een simpele index. Als functie heeft het horloge een datum. Alle horloges van het merk Victorinox hebben 3 jaar garantie.

  €599,00
 • TISSOT GENEROSI-T dames horloge

  T1053091111600 TISSOT GENEROSI-T dames horloge. Het horloge heeft een rechthoekige kastvorm en een Zilverkleurige kast. Het Tissot horloge is waterdicht tot een druk van 3ATM. Als glas heeft het horloge Gewelfd krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat heeft Romeinse cijfers en diamanten. Als functies heeft het horloge . Het materiaal van de band is Roestvrij staal de sluiting is een vlindersluiting met drukknoppen.

  €370,00
 • Frédérique Constant FC-200MPW2V5B Art Déco

  Dit tijdloze dameshorloge van Frédérique Constant is gemaakt van geel goud verguld staal en heeft een Zwitsers quartz uurwerk. De kast is circa 25 mm breed. De wijzerplaat heeft een witte kleur en heeft een romeinse index. Het is voorzien van hard saffierglas en is waterdicht tot 3 ATM. Aanvullende specificaties: -.

  €1.195,00
 • Emporio Armani heren horloge AR1979

  De Milanese band en de gunmetal kleur geven dit sportieve horloge een elegante uitstraling.

  €409,00
 • TISSOT TRADITION Perpetual Calendar heren horloge

  T0636371603700 TISSOT TRADITION Perpetual Calendar heren horloge. Het horloge heeft een ronde kastvorm en een Zilverkleurige kast. Het Tissot horloge is waterdicht tot een druk van 3ATM. Als glas heeft het horloge Gewelfd krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat heeft Arabische cijfers en markeringen. Als functies heeft het horloge perpetual calendar (day - date - month) function. Het materiaal van de band is Leer de sluiting is een vlindersluiting.

  €395,00
 • ORIS AQUIS DATE heren horloge

  ORIS AQUIS DATE heren horloge. Het horloge heeft een zilverkleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is zwart. De kleur van de horlogeband is zilver. De horlogekast is gemaakt van staal. Het matieraal van de band is staal. De horlogekast is 43,5mm groot. Het Oris horloge is 30ATM waterdicht. Het uurwerk is een automaat uurwerk. Het horloge heeft een ronde horlogekast. De horlogeband heeft een vouwsluiting als sluiting. Het glas is gemaakt van saffier. De wijzerplaat heeft een simple index. Als functie heeft het horloge een datum. Alle horloges van het merk Oris hebben 2 jaar garantie. Referentie: 01 733 7730 4159-07 8 24 05PEB

  €1.800,00
 • Seiko SPB083J1 Prospex Horloge

  Dit Seiko SPB083J1 Prospex Horloge heeft een kastafmeeting van 44 mm. De kleur van de wijzerplaat is blauw. Het uurwerk is een automatisch uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 20 ATM. Dit prachtige Seiko SPB083J1 Prospex Horloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €1.200,00
 • Bell & Ross BR V2-94 GARDE-CÔTES

  De nieuwe Bell & Ross BR V2-94 Garde-Cotes Is gelanceerd tijdens Baselworld 2017. Dit model heeft een stalen kast in 41mm. De grijze wijzerplaat, waarvan de oranje indexen zijn gevuld met superluminova, is voorzien van een chronograaf, datum en tachymeter. Het horloge wordt aangedreven door een automatisch uurwerk met een gangsreserve van 38 uur en het wordt geleverd op een stalen band met vouwsluiting.

  €4.200,00