fbpixel
 • Emporio Armani dames horloge AR1952

  Dit stijlvolle Emporio Armani horloge is geschikt voor iedere leeftijd en voor ieder moment van de dag!

  €319 €271,00
 • Pulsar PS9429X1 Herenhorloge

  Dit Pulsar PS9429X1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 40 mm. De kleur van de wijzerplaat is grijs. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van titanium. De kleur van de horloge kast is grijs. De horlogeband is gemaakt van titanium en de kleur van de band is tweekleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 5 ATM. Dit prachtige Pulsar PS9429X1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €159,00
 • Seiko SKK698P1 Herenhorloge

  Dit Seiko SKK698P1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 34 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is goudkleurig. De horlogeband is gemaakt van leer en de kleur van de band is bruin. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Seiko SKK698P1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €160,00
 • Seiko SSC603P1 Prospex Horloge

  Dit Seiko SSC603P1 Prospex Horloge heeft een kastafmeeting van 44,9 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SSC603P1 Prospex Horloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €599,00
 • Pulsar PH8131X1 Dameshorloge

  Dit Pulsar PH8131X1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 30 mm. De kleur van de wijzerplaat is parelmoer. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 5 ATM. Dit prachtige Pulsar PH8131X1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €95,00
 • TISSOT HERITAGE VISODATE AUTOMATIC heren horloge

  T0194301603101 TISSOT HERITAGE VISODATE AUTOMATIC heren horloge. Het horloge heeft een ronde kastvorm en een Zilverkleurige kast. Het Tissot horloge is waterdicht tot een druk van 3ATM. Als glas heeft het horloge Gewelfd krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat heeft markeringen. Als functies heeft het horloge . Het materiaal van de band is Leer de sluiting is een vlindersluiting.

  €525,00
 • Pulsar PS9431X1 Herenhorloge

  Dit Pulsar PS9431X1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 40 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van titanium. De kleur van de horloge kast is grijs. De horlogeband is gemaakt van titanium en de kleur van de band is grijs. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 5 ATM. Dit prachtige Pulsar PS9431X1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €139,00
 • Seiko SNP141P1 Premier Herenhorloge

  Dit Seiko SNP141P1 Premier Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 42,9 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een kinetic perpetual, auto relay uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SNP141P1 Premier Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €795,00
 • Seiko SNP149P2 Premier Herenhorloge

  Dit Seiko SNP149P2 Premier Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 42,9 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een kinetic perpetual, auto relay uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van leer en de kleur van de band is zwart. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SNP149P2 Premier Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €820,00
 • TISSOT TRADITION Perpetual Calendar heren horloge

  T0636373603700 TISSOT TRADITION Perpetual Calendar heren horloge. Het horloge heeft een ronde kastvorm en een Rosekleurige kast. Het Tissot horloge is waterdicht tot een druk van 3ATM. Als glas heeft het horloge Gewelfd krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat heeft Arabische cijfers en markeringen. Als functies heeft het horloge perpetual calendar (day - date - month) function. Het materiaal van de band is Leer de sluiting is een vlindersluiting.

  €440,00
 • Pulsar PH8269X1 Dameshorloge

  Dit Pulsar PH8269X1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 29 mm. De kleur van de wijzerplaat is parelmoer. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal / keramiek en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Pulsar PH8269X1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €149,00
 • Michael Kors Darci dames horloge

  Dit Michael Kors horloge is voorzien van een zilverkleurige stalen kast en band. De ingelegde steentjes op de topring zorgen voor een volmaakte look.

  €249,00
 • Victorinox 241759 Inox heren horloge

  Victorinox 241759 Inox heren horloge. Het horloge heeft een grijskleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is grijs. De kleur van de horlogeband is blauw. De horlogekast is gemaakt van titanium. Het matieraal van de band is rubber. De horlogekast is 43mm groot. Het Victorinox horloge is 20ATM waterdicht. Het uurwerk is een Quartz uurwerk. Het horloge heeft een ronde horlogekast. De horlogeband heeft een gesp als sluiting. Het glas is gemaakt van saffier. De wijzerplaat heeft een simpele index. Als functie heeft het horloge een datum. Alle horloges van het merk Victorinox hebben 3 jaar garantie.

  €599,00
 • Alpina AL-372GR4FBS6 Startimer Pilot Chronograph

  Dit tijdloze herenhorloge van Alpina is gemaakt van zwarte PVD staal en heeft een Zwitsers quartz uurwerk. De kast is circa 44 breed. De wijzerplaat heeft een groene kleur en heeft een arabische index. Het is voorzien van hard saffierglas en is waterdicht tot 10. Aanvullende specificaties: Chronograaf met datumaanduiding.

  €995,00
 • GUESS Horloge - W0448L1 Mini Sunrise

  Young, sexy en aventurous. Toon jouw stijlgevoel met dit horloge van GUESS Watches. Het horloge is eindeloos te combineren om een perfecte outfit te creëren.

  €179,00
 • Pulsar PK3038X1 Dameshorloge

  Dit Pulsar PK3038X1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 21,5 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is goudkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is goudkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Pulsar PK3038X1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €89,00
 • Pulsar PS9549X1 Herenhorloge

  Dit Pulsar PS9549X1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 44 mm. De kleur van de wijzerplaat is blauw. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Pulsar PS9549X1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €115,00
 • Seiko SNP153P1 Premier Herenhorloge

  Dit Seiko SNP153P1 Premier Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 42,9 mm. De kleur van de wijzerplaat is blauw. Het uurwerk is een kinetic perpetual, auto relay uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SNP153P1 Premier Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €820,00
 • Pulsar PRW025X1 Dameshorloge

  Dit Pulsar PRW025X1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 28 mm. De kleur van de wijzerplaat is parelmoer. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van metaal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van metaal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Pulsar PRW025X1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €95,00
 • Seiko SSC557P1 Herenhorloge

  Dit Seiko SSC557P1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 44,6 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 5 ATM. Dit prachtige Seiko SSC557P1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €375,00
 • TISSOT EVERYTIME MEDIUM heren / dames horloge

  T1094103603100 TISSOT EVERYTIME MEDIUM heren / dames horloge. Het horloge heeft een ronde kastvorm en een Geelkleurige kast. Het Tissot horloge is waterdicht tot een druk van 3ATM. Als glas heeft het horloge Krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat heeft markeringen. Als functies heeft het horloge . Het materiaal van de band is Leer de sluiting is een standaard gesp.

  €260,00
 • Pulsar PH7224X1 Dameshorloge

  Dit Pulsar PH7224X1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 26 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is goudkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is goudkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Pulsar PH7224X1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €119,00
 • Charles BowTie The Newcastle unisex horloge

  €179,00
 • Pulsar PS9511X1 Herenhorloge

  Dit Pulsar PS9511X1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 43 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Pulsar PS9511X1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €129,00