fbpixel
 • TISSOT PRC 200 Chronograph heren horloge

  T0554171601701 TISSOT PRC 200 Chronograph heren horloge. Het horloge heeft een ronde kastvorm en een Zilverkleurige kast. Het Tissot horloge is waterdicht tot een druk van 20ATM. Als glas heeft het horloge Krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat heeft Arabische cijfers en markeringen. Als functies heeft het horloge 30-minuten en 1/10 seconde tellers, centrale 60-seconden chronograafwijzer, ADD- en SPLIT-functies. Het materiaal van de band is Leer de sluiting is een vlindersluiting.

  €440,00
 • ROSEFIELD THE TRIBECA BLACK GOLD HORLOGE TBG-T60

  TRIBECA combineert de favorieten van onze bestaande drie collecties in een serie van kleinere horloges voor een smallere pols. Met een 33mm horlogekast & een minimalistisch design is TRIBECA het ultieme fashion item voor iedereen die het liefst een kleiner horloge draagt.

  €99,00
 • Meistersinger SAMX902GR Salthora Meta X heren horloge

  Meistersinger SAMX902GR Salthora Meta X heren horloge. Het horloge heeft een zilverkleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is zwart. De kleur van de horlogeband is zwart, groen. De horlogekast is gemaakt van staal. Het matieraal van de band is leder. De horlogekast is 43mm groot. Het Meistersinger horloge is 20ATM waterdicht. Het uurwerk is een automaat uurwerk. Het horloge heeft een ronde horlogekast. De horlogeband heeft een vouwsluiting als sluiting. Het glas is gemaakt van saffier. De wijzerplaat heeft een arabisch index. Als functie heeft het horloge een jumping hour. Alle horloges van het merk Meistersinger hebben 2 jaar garantie.

  €2.998,00
 • Meistersinger SAMX908 Salthora Meta X heren horloge

  Meistersinger SAMX908 Salthora Meta X heren horloge. Het horloge heeft een zilverkleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is blauw. De kleur van de horlogeband is zwart, blauw. De horlogekast is gemaakt van staal. Het matieraal van de band is leder. De horlogekast is 43mm groot. Het Meistersinger horloge is 20ATM waterdicht. Het uurwerk is een automaat uurwerk. Het horloge heeft een ronde horlogekast. De horlogeband heeft een vouwsluiting als sluiting. Het glas is gemaakt van saffier. De wijzerplaat heeft een arabisch index. Als functie heeft het horloge een jumping hour. Alle horloges van het merk Meistersinger hebben 2 jaar garantie.

  €2.998,00
 • Meistersinger NE408 Neo Plus heren horloge

  Meistersinger NE408 Neo Plus heren horloge. Het horloge heeft een zilverkleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is blauw. De kleur van de horlogeband is grijs. De horlogekast is gemaakt van staal. Het matieraal van de band is leder. De horlogekast is 40mm groot. Het Meistersinger horloge is 3ATM waterdicht. Het uurwerk is een automaat uurwerk. Het horloge heeft een ronde horlogekast. De horlogeband heeft een gesp als sluiting. Het glas is gemaakt van plexi. De wijzerplaat heeft een arabisch index. Als functie heeft het horloge een datum. Alle horloges van het merk Meistersinger hebben 2 jaar garantie.

  €1.198,00
 • Frederique Constant Vintage Rally FC-303WGH5B6 Polshorloge

  €1395 €1.186,00
 • Frederique Constant Slimline Automatic Heart Beat FC-312V4S4 Polshorloge

  €1995 €1.696,00
 • Frederique Constant Slimline Automatic FC-306MR4S6 Polshorloge

  €1.495,00
 • Frédérique Constant Index Automatic FC-303MV5B4

  €1.095,00
 • Meistersinger Adhesio

  De Adhesio is een automatisch eenwijzerhorloge dat niet alleen de plaatselijke tijd toont, maar ook een tweede tijdzone en de datum. De buitenste ring van de wijzerplaat geeft uw eigen tijd aan en op de tweede ring kunt u een tweede tijdzone instellen. De binnenste ring toont de tijd op de 12-uurspositie. Via de zichtboden van de kast ziet u het door Meistersinger aangepaste ETA 2893-2 uurwerk. Het horloge is voorzien van een koepelvormige saffierglas. Kenners houden zo veel van dit horloge, dat het in 2016 de Red Dot design award heeft gewonnen en in 2016 de iF award.

  €2498 €1.998,00
 • Meistersinger SAM909 Salthora Meta

  Bij de Salthora Meta van Meistersinger hoort u elke 60 minuten een klik, op dat moment springt de uren indicator op de 12 uur positie een uur verder. De minuten worden zoals het een Meistersinger betaamt met een enkele wijzer aangegeven. Meistersinger maakt gebruik van een automatisch ETA of Selita uurwerk met een speciale Meistersinger module voor de "Jumping Hour".

  €2598 €2.078,00
 • Meistersinger NQ901GN NeoQ

  De Meistersinger Neo Q is speciaal ontwikkeld voor de vrouwenpols. Door de diameter van 36mm is het horloge niet snel te groot, maar zeker ook niet te klein (klassiek) Het horloge is voorzien van een bol kunststof glas, dit geeft de Neo een retro uitstraling. Bij het horloge zitten banden banden die heel makkelijk zonder gereedschap zijn te verwisselen.

  €598,00
 • Meistersinger AM3308 No. 1

  De Meistersinger No 1 is hét klassieke Meistersinger horloge. Aangedreven door een handopwindbaar uurwerk met 42 uur gangreserve. Een prijswinnend horloge, bekroond met de Red Dot Design en de iF Design awards.

  €1.249,00
 • Meistersinger CC308 Circularis

  Meistersinger maakt al ruime tijd prachtige horloges, voorzien van mooie mechanische uurwerken. Met de komst van de Circularis slaat het Duitse Meistersinger een geheel nieuwe weg in. Veel van de huidige uurwerken betrekt Meistersinger in delen van een aantal externe toeleveranciers in Zwitserland. Dus de techniek wordt ook door andere horlogemerken gebruikt. De Circularis is voorzien van een MSH01 handopwinduurwerk dat speciaal voor Meistersinger is ontwikkeld. Het uurwerk is prachtig afgewerkt en is zichtbaar door de glazen bodem. Het handopwind werk van de Circularis is uitgerust met twee veren, waardoor er een extreem hoge gangreserve ontstaat van wel 5 dagen. Gangreserve is de tijd dat het horloge zonder winding doorloopt nadat het maximaal is opgedraaid. Ter vergelijk, de meeste andere (Meistersinger) horloges lopen zo'n 40 uur door. Het horloge heeft een diameter van 43mm en is voorzien van een echt alligator leren band met vouwsluiting.

  €3.698,00
 • Meistersinger CC927G Circularis Automatic

  Het nieuwe horloge van Meistersinger uit hun premiumklasse. De CC907 Meistersinger Circularis Automatic heeft een automatisch uurwerk met een rotor van wolfraam. Verder heeft het horloge een stalen kast en een datum weergave. Als uurwerk heeft deze Circularis het nieuwe eigen uurwerk van Meistersinger de MSA01. Het maakt gebruik van een dubbele veerton waardoor het maarliefst 120 uur gangreserve heeft. De bijzondere kenmerken van een 1-wijzerhorloge vereisen technische verfijning. Omdat één enkele, lange uurwijzer bijzonder nauwkeurig moet lopen, is er een wisselwiel met vertandden geïntegreerd in het uurwerk, waardoor de speling in de grote wijzer wordt geminimaliseerd. De liefde voor het detail komt tot uiting in de luxueus ogende cirkelvormige decoratieve gravure, de afgeschuinde randen en de met goud afgewerkte gravures.

  €4.498,00
 • Meistersinger PM908 Pangaea

  Elegantie is het woord dat de Pangaea het beste beschrijft. Deze eenvoudige elegantie vloeit voort uit de relatief bescheiden 40 mm diameter en de platte 10,1 mm kast die de lijn van uw pols volgt. Het horloge wordt aangedreven door een betrouwbaar Zwitsers automatisch uurwerk met een gangreserve van 42 uur. De diepblauwe wijzerplaat staat in contrast met de witte wijzers en indexen. Een bruine lederen band bindt het horloge elegant om uw pols.

  €1.998,00
 • Meistersinger PM903 Pangaea

  Ten op zichte van de N03 is de Pangaea met 40 mm een stukje kleiner (N03 = 43mm). Ook is de kast iets meer afgerond. Hierdoor krijgt het horloge een ranker uiterlijk. Dit is vooral aan de zij- en achterkant van het horloge te zien. Uurwerk technisch is er geen verschil met de Meistersinger Nummer 3, ook in dit horloge zit een automatisch uurwerk. Voor dit horloge is optioneel ook een vouwsluiting leverbaar.

  €1.998,00
 • Meistersinger Circularis Automatic

  Het nieuwe horloge van Meistersinger uit hun premiumklasse. De CC903 Meistersinger Circularis Automatic heeft een automatisch uurwerk met een rotor van wolfraam. Verder heeft het horloge een stalen kast en een datum weergave. Als uurwerk heeft deze Circularis het nieuwe eigen uurwerk van Meistersinger de MSA01. Het maakt gebruik van een dubbele veerton waardoor het maarliefst 120 uur gangreserve heeft. De bijzondere kenmerken van een 1-wijzerhorloge vereisen technische verfijning. Omdat één enkele, lange uurwijzer bijzonder nauwkeurig moet lopen, is er een wisselwiel met vertandden geïntegreerd in het uurwerk, waardoor de speling in de grote wijzer wordt geminimaliseerd. De liefde voor het detail komt tot uiting in de luxueus ogende cirkelvormige decoratieve gravure, de afgeschuinde randen en de met goud afgewerkte gravures.

  €4.498,00
 • Meistersinger PH303 Phanero

  €1398 €1.188,00
 • Meistersinger AM6603N Nº 02

  De nummer 2 geeft je de mogelijkheid om te zien wat er achter het eenwijzerhorloge zit. In plaats van een gesloten stalen achterkant is een zichtbodem gemonteerd die het mogelijk maakt de schoonheid van het Unitas 6498-1 zakhorloge uurwerk te bewonderen. De beige wijzerplaat heeft blauwe cijfers waardoor het horloge een 3D-uiterlijk krijgt. Een koepelvormig saffierglas en een bruine kalfslederen band maken dit op het eerste gezicht eenvoudig horloge met ingewikkelde binnenkant helemaal af.

  €1.998,00
 • Klokers KLOK-01-KLINK-01 grijs

  De display van de KLOK-01 is een grafische voorstelling van een rekenlineaal, waarbij drie ronddraaiende concentrische ringen de tijd aangeven langs een vertical rode lijn. De drie ringen — voor de uren, minuten en secondes — roteren met verschillende snelheden, waardoor het geheel een symphonie van beweging uitdrukt. Een geïntegreerde vergrotingslens in het glas staat in voor een uitstekende afleesbaarheid van de tijd. De kast van 44 mm is vervaardigd van modern roestvrij staal en polymeren die robuustheid en comfort garanderen.

  €399,00
 • Klokers KLOK-01-KLINK-01 zwart

  De display van de KLOK-01 is een grafische voorstelling van een rekenlineaal, waarbij drie ronddraaiende concentrische ringen de tijd aangeven langs een vertical rode lijn. De drie ringen — voor de uren, minuten en secondes — roteren met verschillende snelheden, waardoor het geheel een symphonie van beweging uitdrukt. Een geïntegreerde vergrotingslens in het glas staat in voor een uitstekende afleesbaarheid van de tijd. De kast van 44 mm is vervaardigd van modern roestvrij staal en polymeren die robuustheid en comfort garanderen.

  €399,00
 • Klokers KLOK-01-KLINK-01 oranje

  De display van de KLOK-01 is een grafische voorstelling van een rekenlineaal, waarbij drie ronddraaiende concentrische ringen de tijd aangeven langs een vertical rode lijn. De drie ringen — voor de uren, minuten en secondes — roteren met verschillende snelheden, waardoor het geheel een symphonie van beweging uitdrukt. Een geïntegreerde vergrotingslens in het glas staat in voor een uitstekende afleesbaarheid van de tijd. De kast van 44 mm is vervaardigd van modern roestvrij staal en polymeren die robuustheid en comfort garanderen.

  €399,00
 • Klokers KLOK-01-KLINK-01 oranje

  De display van de KLOK-01 is een grafische voorstelling van een rekenlineaal, waarbij drie ronddraaiende concentrische ringen de tijd aangeven langs een vertical rode lijn. De drie ringen — voor de uren, minuten en secondes — roteren met verschillende snelheden, waardoor het geheel een symphonie van beweging uitdrukt. Een geïntegreerde vergrotingslens in het glas staat in voor een uitstekende afleesbaarheid van de tijd. De kast van 44 mm is vervaardigd van modern roestvrij staal en polymeren die robuustheid en comfort garanderen.

  €399,00