fbpixel
 • Seiko SRPB81K1 Horloge

  Dit Seiko SRPB81K1 Horloge heeft een kastafmeeting van 44 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een automatisch uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SRPB81K1 Horloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €290,00
 • Seiko SUJF60P1 Dameshorloge

  Dit Seiko SUJF60P1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 21,5 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is tweekleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is tweekleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Seiko SUJF60P1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €240,00
 • ROSEFIELD THE MERCER BLACK GOLD HORLOGE MBG-M46

  De MERCER collectie is een ode aan Mercer Street, een toonaangevende winkelstraat in Soho en het thuis van de hippe voorhoede. De belangrijkste stijlkenmerken van deze collectie zijn de elegante en moderne bandjes van mesh roestvrijstaal.

  €99 €84,00
 • Seiko SSA369J1 Premier Herenhorloge

  Dit Seiko SSA369J1 Premier Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 42,9 mm. De kleur van de wijzerplaat is wit. Het uurwerk is een automatisch uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is saffier glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SSA369J1 Premier Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €599,00
 • ROSEFIELD THE TRIBECA WHITE GOLD HORLOGE TWG-T51

  TRIBECA combineert de favorieten van onze bestaande drie collecties in een serie van kleinere horloges voor een smallere pols. Met een 33mm horlogekast & een minimalistisch design is TRIBECA het ultieme fashion item voor iedereen die het liefst een kleiner horloge draagt.

  €99,00
 • Pulsar PG8236X1 Herenhorloge

  Dit Pulsar PG8236X1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 34 mm. De kleur van de wijzerplaat is champagne. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is goudkleurig. De horlogeband is gemaakt van leer en de kleur van de band is bruin. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Pulsar PG8236X1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €95,00
 • ROSEFIELD THE BOWERY WHITE BROWN ROSE GOLD HORLOGE BWBRR-B3

  De BOWERY collectie is geïnspireerd op een iconische buurt in New York en heeft een uitstraling die het midden houdt tussen boho-chic en klassiek. De belangrijkste stijlkenmerken zijn de dunne horlogekast en de stiksels op de bandjes.

  €89 €76,00
 • Pulsar PY5009X1 Dameshorloge

  Dit Pulsar PY5009X1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 31 mm. De kleur van de wijzerplaat is parelmoer. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 5 ATM. Dit prachtige Pulsar PY5009X1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €145,00
 • Pulsar PS9309X1 Herenhorloge

  Dit Pulsar PS9309X1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 42 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 5 ATM. Dit prachtige Pulsar PS9309X1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €85 €72,00
 • Charles BowTie The Halifax unisex horloge

  €179 €152,00
 • Rosefield Upper East Side UEBS-U25 dames horloge

  The Upper East Side is het iconische en klassieke gezicht van New York, met statige huizen en portiers in uniform. Een voorname buurt, met chique en sophisticated bewoners. The Upper East Side collectie geïnspireerd op die buurt ademt klasse, met een glanzende roestvrijstalen schakelband en luxueus gevoel. Blijf stijlvol met een cool en ultrachic horloge.

  €109,00
 • Meistersinger NE408 Neo Plus heren horloge

  Meistersinger NE408 Neo Plus heren horloge. Het horloge heeft een zilverkleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is blauw. De kleur van de horlogeband is grijs. De horlogekast is gemaakt van staal. Het matieraal van de band is leder. De horlogekast is 40mm groot. Het Meistersinger horloge is 3ATM waterdicht. Het uurwerk is een automaat uurwerk. Het horloge heeft een ronde horlogekast. De horlogeband heeft een gesp als sluiting. Het glas is gemaakt van plexi. De wijzerplaat heeft een arabisch index. Als functie heeft het horloge een datum. Alle horloges van het merk Meistersinger hebben 2 jaar garantie.

  €1.190,00
 • Klokers KLOK-01-KLINK-01 bruin

  De display van de KLOK-01 is een grafische voorstelling van een rekenlineaal, waarbij drie ronddraaiende concentrische ringen de tijd aangeven langs een vertical rode lijn. De drie ringen — voor de uren, minuten en secondes — roteren met verschillende snelheden, waardoor het geheel een symphonie van beweging uitdrukt. Een geïntegreerde vergrotingslens in het glas staat in voor een uitstekende afleesbaarheid van de tijd. De kast van 44 mm is vervaardigd van modern roestvrij staal en polymeren die robuustheid en comfort garanderen.

  €399,00
 • Seiko SRP775K1 Prospex Horloge

  Dit Seiko SRP775K1 Prospex Horloge heeft een kastafmeeting van 44,3 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een automatisch uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 20 ATM. Dit prachtige Seiko SRP775K1 Prospex Horloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €460,00
 • Seiko SUP312P1 Dameshorloge

  Dit Seiko SUP312P1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 18,2 mm. De kleur van de wijzerplaat is parelmoer. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is tweekleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is tweekleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 3 ATM. Dit prachtige Seiko SUP312P1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €265,00
 • TISSOT V8 QUARTZ CHRONOGRAPH heren horloge

  T1064171626200 TISSOT V8 QUARTZ CHRONOGRAPH heren horloge. Het horloge heeft een ronde kastvorm en een Zilverkleurige kast. Het Tissot horloge is waterdicht tot een druk van 10ATM. Als glas heeft het horloge Krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat heeft Arabische cijfers. Als functies heeft het horloge 30-minuten en 1/10 seconde tellers, centrale 60-seconden chronograafwijzer, ADD- en SPLIT-functies. Het materiaal van de band is Leer de sluiting is een standaard gesp.

  €395,00
 • Seiko SSB179P1 Herenhorloge

  Dit Seiko SSB179P1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 44,9 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van hardcoated staal. De kleur van de horloge kast is zwart. De horlogeband is gemaakt van hardcoated staal en de kleur van de band is zwart. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 10 ATM. Dit prachtige Seiko SSB179P1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €280,00
 • Seiko SNE499P1 Prospex Horloge

  Dit Seiko SNE499P1 Prospex Horloge heeft een kastafmeeting van 46,7 mm. De kleur van de wijzerplaat is zwart. Het uurwerk is een solar uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is blauw. De horlogeband is gemaakt van siliconen en de kleur van de band is blauw. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 20 ATM. Dit prachtige Seiko SNE499P1 Prospex Horloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €399,00
 • Seiko SNKD99K1 Herenhorloge

  Dit Seiko SNKD99K1 Herenhorloge heeft een kastafmeeting van 37 mm. De kleur van de wijzerplaat is blauw. Het uurwerk is een automatisch uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is zilverkleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 5 ATM. Dit prachtige Seiko SNKD99K1 Herenhorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €165,00
 • TISSOT LE LOCLE AUTOMATIC Lady dames horloge

  T41118333 TISSOT LE LOCLE AUTOMATIC Lady dames horloge. Het horloge heeft een ronde kastvorm en een Zilverkleurige kast. Het Tissot horloge is waterdicht tot een druk van 3ATM. Als glas heeft het horloge Krasbestendig saffierglas. De wijzerplaat heeft Romeinse cijfers en markeringen. Als functies heeft het horloge . Het materiaal van de band is Roestvrij staal de sluiting is een vlindersluiting met drukknoppen.

  €495,00
 • Klokers KLOK-01-KLINK-01 oranje

  De display van de KLOK-01 is een grafische voorstelling van een rekenlineaal, waarbij drie ronddraaiende concentrische ringen de tijd aangeven langs een vertical rode lijn. De drie ringen — voor de uren, minuten en secondes — roteren met verschillende snelheden, waardoor het geheel een symphonie van beweging uitdrukt. Een geïntegreerde vergrotingslens in het glas staat in voor een uitstekende afleesbaarheid van de tijd. De kast van 44 mm is vervaardigd van modern roestvrij staal en polymeren die robuustheid en comfort garanderen.

  €399,00
 • Michael Kors Cinthia dames horloge MK3643

  Dit moderne roségoudkleurige dames horloge van Michael Kors heeft toch nog de echte glamour van het merk door de kristallen in de roestvrijstalen band en op de topring. Het horloge heeft een roségoudkleurige horlogekast. De kleur van de wijzerplaat is parelmoer rosé. De kleur van de horlogeband is roségoud. De horloge kast is gemaakt van roestvrij staal. Het materiaal van de band is roestvrij staal. De horlogekast is 33mm groot. Het MICHAEL KORS horloge is 5ATM waterdicht. Alle horloges van het merk MICHAEL KORS hebben 2 jaar garantie. Dit prachtige horloge met vouwsluiting waarvan de kast rond is, beschikt eveneens over een mineraalglas.

  €279,00
 • Charles BowTie The Shetland unisex horloge

  €179 €152,00
 • Pulsar PH8171X1 Dameshorloge

  Dit Pulsar PH8171X1 Dameshorloge heeft een kastafmeeting van 28 mm. De kleur van de wijzerplaat is grijs. Het uurwerk is een quartz uurwerk. De horlogekast is gemaakt van staal. De kleur van de horloge kast is zilverkleurig. De horlogeband is gemaakt van staal en de kleur van de band is tweekleurig. Het horlogeglas is hardlex mineraal glas. Het horlog heeft een watderdichtheid van 5 ATM. Dit prachtige Pulsar PH8171X1 Dameshorloge wordt geleverd in een luxeverpakking en heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

  €110 €94,00