fbpixel
 • Blush Geelgouden Oorstekers met Parel

  Deze oorstekers uit de collectie van Blush zijn gemaakt van geelgoud. De parels op deze stekers zijn witte Swarovski parels met een diameter van 6 millimeter. De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen

  €69,00
 • Moments 72584AW - Oorbellen - Zilver

  Moments oorstekers, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €35,00
 • Moments 72508AP - Oorbellen - Zilver rosé verguld

  Moments oorstekers, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €39,00
 • TI SENTO - Milano 7706ZI Oorbellen

  TI SENTO - Milano Oorbellen (referentie: 7706ZI) zijn gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en zijn gezet met witte crystals. De creolen kunnen gecombineerd worden met ear charms. TI SENTO - Milano sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €73,00
 • Monzario Oro 18 krt witgouden oorsieraden met amethyst

  €495,00
 • One More Salina oorsieraden 052421A

  Rosé gouden Salina oorring gezeten gezet met diamant. Deze One More Salina oorsieraden 052421A bevat 0,47ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €1.999,00
 • One More Salina oorsieraden 051385A

  Rosé gouden Salina oorring gezeten gezet met diamant. Deze One More Salina oorsieraden 051385A bevat 0,35ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €1.475,00
 • TI SENTO - Milano 9173WM Oorbedels

  TI SENTO - Milano Oorbedels (referentie: 9173WM) zijn gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en 18k rosegoud plating. De oorbedels zijn gezet met milky white crystals. TI SENTO - Milano sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €63,00
 • Lapponia Dancing Wind oorstekers

  Lapponia Dancing Wind oorstekers. Het Lapponia sierraad is gemaakt van 18k geel goud. Het gewicht van het sieraad is 5 gram. Informatie over de ontwerper: De vrouwelijke Taiwanese Chao-Hsien Kuo is sinds januari 2006 voor Lapponia werkzaam. Kuo's collectie combineert een krachtig ontwerp met matte oppervlakten en een delicaat lijnenspel. "Mijn ontwerpen geven mijn liefde voor de natuur weer en mijn passie om dingen te creëren. Ik wil juwelen maken waarin de groei van het ontwerp tot uiting komt zonder te overdrijven en die een emotie ontlokken aan de drager. Voor mij is het overduidelijk dat een juweel niet een op zichzelf staand iets is maar een toegevoegd accent creëert voor de drager". Het betstelnummer van dit sieraard is 232820.

  €797,00
 • One More Etna oorsieraden 050454QA

  Deze One More Etna oorsieraden 050454QA bevat 0,19ct briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant, Groene Toermalijn als stenen.

  €1.349,00
 • Moments 72591AP - Oorbellen - Zilver rosé verguld

  Moments creolen, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €99,00
 • Moments 72570AY - Oorbellen - Zilver geel verguld

  Moments creolen, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €159,00
 • Lapponia Frozen Amethyst oorstekers

  Lapponia Frozen Amethyst oorstekers. Het Lapponia sierraad is gemaakt van zilver. Informatie over de ontwerper: Liesbeth Busman (geb. 1977) woont en werkt aan de Prinsengracht in Den Haag, waar zij haar salon en atelier heeft. Haar meester goudsmid diploma behaalde zij aan de Vakschool voor Edelmetalen in Amsterdam, en specialiseerde zich op het gebied van design op de vakschool in Schoonhoven. Haar stageperiode in Namibie heeft haar geinspireerd welk je nog steeds in haar ontwerpen terug kunt zien. Het sieraad moet op zichzelf zijn en subtiel verleiden. Natuurlijke ordening en groei-verweerprocessen beinvloeden haar werk. Liesbeth Busman (geb. 1977) woont en werkt aan de Prinsengracht in Den Haag, waar zij haar salon en atelier heeft. Haar meester goudsmid diploma behaalde zij aan de Vakschool voor Edelmetalen in Amsterdam, en specialiseerde zich op het gebied van design op de vakschool in Schoonhoven. Haar stageperiode in Namibie heeft haar geinspireerd welk je nog steeds in haar ontwerpen terug kunt zien. Het sieraad moet op zichzelf zijn en subtiel verleiden. Natuurlijke ordening en groei-verweerprocessen beinvloeden haar werk. Het betstelnummer van dit sieraard is 672890.

  €342,00
 • Lapponia Swirls oorstekers

  Lapponia Swirls oorstekers. Het Lapponia sierraad is gemaakt van 14k geel goud. Het gewicht van het sieraad is 2 gram. Informatie over de ontwerper: Björn Weckström (geb. 1935) is een bekende, en erkende sieraden kunstenaar en beeldhouwer. Hij was de voorloper in het ontwerpen van de sculptuur-achtige sieraden van Lapponia, en liet zch zich inspireren door de vorm en het matte oppervlak van goudklompjes uit Fins Lapland. Bij het ontwerpen van zilveren producten, was het zijn doel om dmv zilver, de besneeuwde Finse winterlandschappen te portretteren met zijn bevroren meren. Zo zijn de unieke vormen van Lapponia stukken en de creatie van onderscheidende Lapponia designtaal geboren. Weckström’s belangrijkste missie is altijd geweest om het ontwerpen van sieraden een vorm van kunst te maken, en haar profiel te verhogen tot op een lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. De kleine klompjes goud die Bjorn Weckström in Lapland vond, dienden ter inspiratie voor zijn vernieuwende visie op het ontwerpen van juwelen. Zilver inspireerde hem wederom om een lijn te creeeren die geheel afweek van de meer traditionele visie op juwelen. Ieder van zijn ontwerpen staat voor een element uit de natuur. Naast sieraden ontwerpen is Weckström een erkende beeldhouwer, glas ontwerper en schilder. Zijn beeldhouw werken worden uitgedrukt van abstracte vormen tot een individualistische interpretatie van realisme. “Een sieraad is een miniatuur sculptuur met het menselijk lichaam op de achtergrond. Toen ik voor het eerst begon in de vroege jaren 1960, wilde ik het ontwerpen van sieraden, omzetten in kleinschalige vorm van kunst en haar profiel verhogen tot op één lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. Natuurlijk, mat goud werd al snel mijn handelsmerk. Dragers van mijn sieraden hebben er een persoonlijke band mee. Sommigen denken dat sieraden kunst is, anderen denken dat het een intrigerende aanvulling op hun persoonlijkheid is, of een boeiend gespreksonderwerp. Sommigen denken dat het gewoonweg prachtig is. Het betstelnummer van dit sieraard is 132009.

  €550,00
 • Monzario Oro 18 krt roségouden oorsieraden met blauw topaas

  Deze prachtige Monzario Oro oorsieraden zijn ook leverbaar met Amethyst, Roze Kwarts en Rook Kwarts.

  €450,00
 • BUDDHA TO BUDDHA EARSTUDS NATHALIE

  De Buddha to Buddha Nathalie Earstuds Silver zijn prachtige earstuds gebaseerd op de Nathalie schakel. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. Deze zilveren earstuds laten zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha sieraden en worden verpakt in een luxe geschenkverpakking.

  €59,00
 • Blush Witgouden Oorsieraden met Parel

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen.

  €89,00
 • Blush Geelgouden Oorstekers

  Blush sieraden zijn trendy, jong en stuk voor stuk gemaakt van 14 karaats goud. De Blush juwelen, van dezelfde makers als het populaire sieradenmerk Ti Sento, zijn een absolute hit waar het gaat om luxe en betaalbare gouden juwelen.

  €69,00
 • Moments 72585AY - Oorbellen - Zilver geel verguld

  Moments creolen, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €89,00
 • TI SENTO - Milano 7707ZI Oorbellen

  TI SENTO - Milano Oorbellen (referentie: 7707ZI) zijn gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en zijn gezet met witte crystals. TI SENTO - Milano sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €89,00
 • BUDDHA TO BUDDHA EARSTUDS CHAIN

  De Buddha to Buddha Chain Earstuds Silver zijn prachtige earstuds gebaseerd op de Ellen schakel. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. Deze zilveren earstuds laten zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha sieraden en worden verpakt in een luxe geschenkverpakking.

  €59,00
 • Blush Witgouden Oorstekers met Zirkonia

  De belichaming van de moderne vrouw van vandaag; chique, speels en elegant. Het tijdloze design straalt in zijn eenvoud en speelse uitstraling! De designs vertegenwoordigen een frisse en tijdloze style. De Blush 7053WZI oorbellen passen perfect bij iedere outfit. De oorbellen hebben een luxe look en hebben een diameter van 5 mm.

  €85,00
 • One More Vulsini oorsieraden 053923A

  Roze gouden Vulsini oorringen gezet met diamanten. Deze One More Vulsini oorsieraden 053923A bevat 0,69ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €3.215,00
 • One More Amiata oorsieraden 053334NA

  Roze gouden Amiata oorringen met witte topaas & dia. Deze One More Amiata oorsieraden 053334NA bevat 0,39ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant, topaas, Parelmoer, als stenen.

  €2.395,00