fbpixel
 • Monzario Oro 18 krt witgouden oorsieraden, leverbaar met blauw topaas, amethyst

  Deze prachtige 18k roségouden oorsieraden van Monzario Oro zijn leverbaar met twee verschillende kleurstenen. Blauw Topaas en Amethyst.

  €450,00
 • Monzario Oro 18 krt geelgouden oorsieraden met citrien

  €450,00
 • One More Eolo oorsieraden 93AA08A3

  Roze gouden Eolo oorringen met bruine diamant. Deze One More Eolo oorsieraden 93AA08A3 bevat 0,67ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €1.735,00
 • One More Amiata oorsieraden 053786YA

  Wit gouden Amiata oorringen met prasioliet & Diamant. Deze One More Amiata oorsieraden 053786YA bevat 0,36ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant, Prasioliet, Parelmoer als stenen.

  €2.655,00
 • One More Vulsini oorsieraden 055232A

  Wit gouden Vulsini oorringen gezet met diamant. Deze One More Vulsini oorsieraden 055232A bevat 0,72ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €3.170,00
 • Monzario Oro 18 krt geelgouden oorsieraden met peridot

  €495,00
 • One More Pantelleria oorknoppen 051674TN

  In deze One More Pantelleria oorknoppen 051674TN word gebruik gemaakt van Sky Blue Topaas, Parelmoer als stenen.

  €1.045,00
 • byR&C oorstekers Victoire met 0,06ct aan diamant

  Victoire, een prachtige geel oorstekers met diamant. De oorstekers is gemaakt van 14k geelgoud. De oorstekers heeft 0,06ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Victoire is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €542,00
 • Lapponia Joy oorstekers

  Lapponia Joy oorstekers. Het Lapponia sierraad is gemaakt van zilver. Het gewicht van het sieraad is 3 gram. Informatie over de ontwerper: De vrouwelijke Taiwanese Chao-Hsien Kuo is sinds januari 2006 voor Lapponia werkzaam. Kuo's collectie combineert een krachtig ontwerp met matte oppervlakten en een delicaat lijnenspel. "Mijn ontwerpen geven mijn liefde voor de natuur weer en mijn passie om dingen te creëren. Ik wil juwelen maken waarin de groei van het ontwerp tot uiting komt zonder te overdrijven en die een emotie ontlokken aan de drager. Voor mij is het overduidelijk dat een juweel niet een op zichzelf staand iets is maar een toegevoegd accent creëert voor de drager". Het betstelnummer van dit sieraard is 672770.

  €165,00
 • Monzario Oro 18 krt roségouden oorsieradem met quartz fumé

  €1.350,00
 • Monzario Oro 18 krt roségouden oorsieraden met amethyst

  €495,00
 • Moments 72569AY - Oorbellen - Zilver geel verguld

  Moments creolen, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €79,00
 • Moments 72571AW - Oorbellen - Zilver

  Moments creolen, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €119,00
 • Monzario Oro 18 krt witgouden oorsieraden met amethyst

  €495,00
 • Blush Geelgouden Creolen

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 7026YGO geel gouden creolen kunnen prachtig gecombineerd worden met de gouden bedelhangers van Blush.

  €299,00
 • Blush Geelgouden Oorstekers met Parel

  Deze oorstekers uit de collectie van Blush zijn gemaakt van geelgoud. De parels op deze stekers zijn witte Swarovski parels met een diameter van 6 millimeter. De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen

  €69,00
 • One More Etna oorsieraden 055166VA

  Deze One More Etna oorsieraden 055166VA bevat 0,41ct briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant, rook Kwarts als stenen.

  €2.425,00
 • Moments 72588AP - Oorbellen - Zilver rosé verguld

  Moments creolen, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €59,00
 • byR&C oorcreolen Noblesse met 0,16ct aan diamant

  Noblesse, een prachtige bicolor oorcreolen met diamant. De oorcreolen is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De oorcreolen heeft 0,16ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Noblesse is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €2.492,00
 • Lapponia Fylgia oorstekers

  Lapponia Fylgia oorstekers. Het Lapponia sierraad is gemaakt van zilver. Het gewicht van het sieraad is 4 gram. Informatie over de ontwerper: Björn Weckström (geb. 1935) is een bekende, en erkende sieraden kunstenaar en beeldhouwer. Hij was de voorloper in het ontwerpen van de sculptuur-achtige sieraden van Lapponia, en liet zch zich inspireren door de vorm en het matte oppervlak van goudklompjes uit Fins Lapland. Bij het ontwerpen van zilveren producten, was het zijn doel om dmv zilver, de besneeuwde Finse winterlandschappen te portretteren met zijn bevroren meren. Zo zijn de unieke vormen van Lapponia stukken en de creatie van onderscheidende Lapponia designtaal geboren. Weckström’s belangrijkste missie is altijd geweest om het ontwerpen van sieraden een vorm van kunst te maken, en haar profiel te verhogen tot op een lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. De kleine klompjes goud die Bjorn Weckström in Lapland vond, dienden ter inspiratie voor zijn vernieuwende visie op het ontwerpen van juwelen. Zilver inspireerde hem wederom om een lijn te creeeren die geheel afweek van de meer traditionele visie op juwelen. Ieder van zijn ontwerpen staat voor een element uit de natuur. Naast sieraden ontwerpen is Weckström een erkende beeldhouwer, glas ontwerper en schilder. Zijn beeldhouw werken worden uitgedrukt van abstracte vormen tot een individualistische interpretatie van realisme. “Een sieraad is een miniatuur sculptuur met het menselijk lichaam op de achtergrond. Toen ik voor het eerst begon in de vroege jaren 1960, wilde ik het ontwerpen van sieraden, omzetten in kleinschalige vorm van kunst en haar profiel verhogen tot op één lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. Natuurlijk, mat goud werd al snel mijn handelsmerk. Dragers van mijn sieraden hebben er een persoonlijke band mee. Sommigen denken dat sieraden kunst is, anderen denken dat het een intrigerende aanvulling op hun persoonlijkheid is, of een boeiend gespreksonderwerp. Sommigen denken dat het gewoonweg prachtig is. Het betstelnummer van dit sieraard is 672009.

  €125,00
 • Lapponia Mira oorstekers

  Lapponia Mira oorstekers. Het Lapponia sierraad is gemaakt van zilver. Het gewicht van het sieraad is 5 gram. Informatie over de ontwerper: Björn Weckström (geb. 1935) is een bekende, en erkende sieraden kunstenaar en beeldhouwer. Hij was de voorloper in het ontwerpen van de sculptuur-achtige sieraden van Lapponia, en liet zch zich inspireren door de vorm en het matte oppervlak van goudklompjes uit Fins Lapland. Bij het ontwerpen van zilveren producten, was het zijn doel om dmv zilver, de besneeuwde Finse winterlandschappen te portretteren met zijn bevroren meren. Zo zijn de unieke vormen van Lapponia stukken en de creatie van onderscheidende Lapponia designtaal geboren. Weckström’s belangrijkste missie is altijd geweest om het ontwerpen van sieraden een vorm van kunst te maken, en haar profiel te verhogen tot op een lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. De kleine klompjes goud die Bjorn Weckström in Lapland vond, dienden ter inspiratie voor zijn vernieuwende visie op het ontwerpen van juwelen. Zilver inspireerde hem wederom om een lijn te creeeren die geheel afweek van de meer traditionele visie op juwelen. Ieder van zijn ontwerpen staat voor een element uit de natuur. Naast sieraden ontwerpen is Weckström een erkende beeldhouwer, glas ontwerper en schilder. Zijn beeldhouw werken worden uitgedrukt van abstracte vormen tot een individualistische interpretatie van realisme. “Een sieraad is een miniatuur sculptuur met het menselijk lichaam op de achtergrond. Toen ik voor het eerst begon in de vroege jaren 1960, wilde ik het ontwerpen van sieraden, omzetten in kleinschalige vorm van kunst en haar profiel verhogen tot op één lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. Natuurlijk, mat goud werd al snel mijn handelsmerk. Dragers van mijn sieraden hebben er een persoonlijke band mee. Sommigen denken dat sieraden kunst is, anderen denken dat het een intrigerende aanvulling op hun persoonlijkheid is, of een boeiend gespreksonderwerp. Sommigen denken dat het gewoonweg prachtig is. Het betstelnummer van dit sieraard is 672021.

  €145,00
 • Lapponia My Sunshine oorstekers

  Lapponia My Sunshine oorstekers. Het Lapponia sierraad is gemaakt van 14k geel goud. Informatie over de ontwerper: De vrouwelijke Taiwanese Chao-Hsien Kuo is sinds januari 2006 voor Lapponia werkzaam. Kuo's collectie combineert een krachtig ontwerp met matte oppervlakten en een delicaat lijnenspel. "Mijn ontwerpen geven mijn liefde voor de natuur weer en mijn passie om dingen te creëren. Ik wil juwelen maken waarin de groei van het ontwerp tot uiting komt zonder te overdrijven en die een emotie ontlokken aan de drager. Voor mij is het overduidelijk dat een juweel niet een op zichzelf staand iets is maar een toegevoegd accent creëert voor de drager". Het betstelnummer van dit sieraard is 132877.

  €720,00
 • Blush Roségouden Oorstekers met Zirkonia

  De belichaming van de moderne vrouw van vandaag; chique, speels en elegant. Het tijdloze design straalt in zijn eenvoud en speelse uitstraling! De designs vertegenwoordigen een frisse en tijdloze style. De Blush 7053RZI oorbellen passen perfect bij iedere outfit. De oorbellen hebben een luxe look en hebben een diameter van 5 mm.

  €79,00
 • One More Pantelleria oorknoppen 0516742N

  In deze One More Pantelleria oorknoppen 0516742N word gebruik gemaakt van Swiss Blue Topaas, Mother of Pearl als stenen.

  €1.249,00