fbpixel
 • byR&C oorcreolen Delfine met 0,06ct aan diamant

  Delfine, een prachtige bicolor oorcreolen met diamant. De oorcreolen is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De oorcreolen heeft 0,06ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Delfine is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €1.025,00
 • BUDDHA TO BUDDHA EARSTUDS ESTHER

  De Buddha to Buddha Esther Earstuds Silver zijn prachtige earstuds gebaseerd op de Esther schakel. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. Deze zilveren earstuds laten zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha sieraden en worden verpakt in een luxe geschenkverpakking.

  €59,00
 • byR&C oorcreolen Marie-Louise met 0,06ct aan diamant

  Marie-Louise, een prachtige bicolor oorcreolen met diamant. De oorcreolen is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De oorcreolen heeft 0,06ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Marie-Louise is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €634,00
 • byR&C oorcreolen Babette met 0,06ct aan diamant

  Babette, een prachtige wit oorcreolen met diamant. De oorcreolen is gemaakt van 14k witgoud. De oorcreolen heeft 0,06ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Babette is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €593,00
 • Monzario Oro 18 krt roségouden oorsieradem met quartz fumé

  €1.350,00
 • Blush Witgouden Oorsieraden met Parel

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen.

  €79,00
 • Lapponia Cissia oorstekers

  Lapponia Cissia oorstekers. Het Lapponia sierraad is gemaakt van zilver. Het gewicht van het sieraad is 4 gram. Informatie over de ontwerper: Zoltan Popovits, beeldhouwer en keramist, startte zijn samenwerking met Lapponia Jewelry door een zilveren schaakspel te ontwerpen. Ieder schaakstuk heeft een uniek karakter en is een minuscuul beeldhouwwerk binnen het grotere geheel. Een zilveren collectie en later een gouden collectie volgden. De wortels van Zoltan Popovits juwelen zijn verankerd in de filosofie van juwelen bij primitieve volkeren; hij streeft net als hen hetzelfde individualisme en de nabijheid van de natuur na. Het betstelnummer van dit sieraard is 672115.

  €135,00
 • Moments 72585AP - Oorbellen - Zilver rosé verguld

  Moments creolen, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €89,00
 • Moments 72584AW - Oorbellen - Zilver

  Moments oorstekers, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €35,00
 • Moments 72585AW - Oorbellen - Zilver

  Moments creolen, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €79,00
 • Moments 72590AW - Oorbellen - Zilver

  Moments creolen, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €59,00
 • Lapponia Promise of Spring oorstekers

  Lapponia Promise of Spring oorstekers. Het Lapponia sierraad is gemaakt van zilver. Het gewicht van het sieraad is 4 gram. Informatie over de ontwerper: Liesbeth Busman (geb. 1977) woont en werkt aan de Prinsengracht in Den Haag, waar zij haar salon en atelier heeft. Haar meester goudsmid diploma behaalde zij aan de Vakschool voor Edelmetalen in Amsterdam, en specialiseerde zich op het gebied van design op de vakschool in Schoonhoven. Haar stageperiode in Namibie heeft haar geinspireerd welk je nog steeds in haar ontwerpen terug kunt zien. Het sieraad moet op zichzelf zijn en subtiel verleiden. Natuurlijke ordening en groei-verweerprocessen beinvloeden haar werk. Liesbeth Busman (geb. 1977) woont en werkt aan de Prinsengracht in Den Haag, waar zij haar salon en atelier heeft. Haar meester goudsmid diploma behaalde zij aan de Vakschool voor Edelmetalen in Amsterdam, en specialiseerde zich op het gebied van design op de vakschool in Schoonhoven. Haar stageperiode in Namibie heeft haar geinspireerd welk je nog steeds in haar ontwerpen terug kunt zien. Het sieraad moet op zichzelf zijn en subtiel verleiden. Natuurlijke ordening en groei-verweerprocessen beinvloeden haar werk. Het betstelnummer van dit sieraard is 675894.

  €180,00
 • Blush Geelgouden Oorstekers

  Blush sieraden zijn trendy, jong en stuk voor stuk gemaakt van 14 karaats goud. De Blush juwelen, van dezelfde makers als het populaire sieradenmerk Ti Sento, zijn een absolute hit waar het gaat om luxe en betaalbare gouden juwelen.

  €69,00
 • Blush Witgouden Oorstekers met Parel

  Deze oorstekers uit de collectie van Blush zijn gemaakt van witgoud. De parels op deze stekers hebben een diameter van 8 millimeter. De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen

  €79,00
 • Blush Roségouden Oorhangers met Zirkonia

  De sieradenlijn van Blush is het merk bij uitstek voor de moderne vrouw die weet wat ze wil; een chique en elegante uitstraling gecombineerd in tijdloos design. De prachtige combinatie van rosé goud met de witte zirkonia zorgen voor een luxe uitstraling. Deze Blush oorhangers met zirkonia 7055RZI hebben een diameter van 6 mm. De oorhangers zijn uiteraard perfect te combineren met de andere sieraden van Blush.

  €119,00
 • Blush Witgouden Oorstekers met Zirkonia

  De belichaming van de moderne vrouw van vandaag; chique, speels en elegant. Het tijdloze design straalt in zijn eenvoud en speelse uitstraling! De designs vertegenwoordigen een frisse en tijdloze style. De Blush 7053WZI oorbellen passen perfect bij iedere outfit. De oorbellen hebben een luxe look en hebben een diameter van 5 mm.

  €79,00
 • TI SENTO - Milano 7711MW Oorbellen

  TI SENTO - Milano Oorbellen (referentie: 7711MW) zijn gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en zijn gezet met een doublet van parelmoer en crystals. TI SENTO - Milano sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €99,00
 • TI SENTO - Milano 7707ZI Oorbellen

  TI SENTO - Milano Oorbellen (referentie: 7707ZI) zijn gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en zijn gezet met witte crystals. TI SENTO - Milano sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €85,00
 • byR&C oorstekers Victoire met 0,06ct aan diamant

  Victoire, een prachtige geel oorstekers met diamant. De oorstekers is gemaakt van 14k geelgoud. De oorstekers heeft 0,06ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Victoire is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €542,00
 • Blush Witgouden Oorsieraden met Parel

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen.

  €69,00
 • Monzario Argento Zilveren oorsieraden met blauw topaas

  €159,00
 • Blush Geelgouden Creolen

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 7058YGO geel gouden creolen kunnen prachtig gecombineerd worden met de gouden bedelhangers van Blush.

  €149,00
 • Blush Witgouden Creolen

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 7058WGO wit gouden creolen kunnen prachtig gecombineerd worden met de gouden bedelhangers van Blush.

  €149,00
 • Blush Roségouden Oorstekers met Zirkonia

  De belichaming van de moderne vrouw van vandaag; chique, speels en elegant. Het tijdloze design straalt in zijn eenvoud en speelse uitstraling! De designs vertegenwoordigen een frisse en tijdloze style. De Blush 7053RZI oorbellen passen perfect bij iedere outfit. De oorbellen hebben een luxe look en hebben een diameter van 5 mm.

  €79,00