fbpixel
 • byR&C oorstekers Camille met 0,06ct aan diamant

  Camille, een prachtige geel oorstekers met diamant. De oorstekers is gemaakt van 14k geelgoud. De oorstekers heeft 0,06ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Camille is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €456,00
 • Blush Geelgouden Creolen met Zirkonia

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 7059YZI Geel gouden creolen met zirkonia kunnen prachtig gecombineerd worden met de andere 14 karaats gouden sieraden van Blush.

  €249,00
 • Blush Witgouden Oorsieraden met Parel

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen.

  €89,00
 • TI SENTO - Milano 7699DG Oorbellen

  TI SENTO - Milano Oorbellen (referentie: 7699DG) zijn gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en zijn gezet met doublet grey crystals en witte zirconia's. TI SENTO - Milano sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €165,00
 • byR&C oorcreolen Marie-Louise met 0,06ct aan diamant

  Marie-Louise, een prachtige bicolor oorcreolen met diamant. De oorcreolen is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De oorcreolen heeft 0,06ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Marie-Louise is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €634,00
 • Blush Witgouden Creolen

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 7026WGO wit gouden creolen kunnen prachtig gecombineerd worden met de gouden bedelhangers van Blush.

  €319,00
 • BUDDHA TO BUDDHA EARSTUDS NATHALIE

  De Buddha to Buddha Nathalie Earstuds Silver zijn prachtige earstuds gebaseerd op de Nathalie schakel. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. Deze zilveren earstuds laten zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha sieraden en worden verpakt in een luxe geschenkverpakking.

  €59,00
 • One More Etna oorsieraden 055166BA

  Deze One More Etna oorsieraden 055166BA bevat 0,41ct briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant, Amethyst als stenen.

  €2.425,00
 • Moments 72588AP - Oorbellen - Zilver rosé verguld

  Moments creolen, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €59,00
 • Lapponia Memory of Summer oorstekers

  Lapponia Memory of Summer oorstekers. Het Lapponia sierraad is gemaakt van 14k geel goud. Informatie over de ontwerper: De vrouwelijke Taiwanese Chao-Hsien Kuo is sinds januari 2006 voor Lapponia werkzaam. Kuo's collectie combineert een krachtig ontwerp met matte oppervlakten en een delicaat lijnenspel. "Mijn ontwerpen geven mijn liefde voor de natuur weer en mijn passie om dingen te creëren. Ik wil juwelen maken waarin de groei van het ontwerp tot uiting komt zonder te overdrijven en die een emotie ontlokken aan de drager. Voor mij is het overduidelijk dat een juweel niet een op zichzelf staand iets is maar een toegevoegd accent creëert voor de drager". Het betstelnummer van dit sieraard is 132892.

  €525,00
 • BUDDHA TO BUDDHA EARRING EDWIN SMALL

  De Buddha to Buddha Edwin Small Earrings Silver zijn prachtige oorbellen gebaseerd op de Edwin schakel. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. Deze zilveren oorbellen laten zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha sieraden en worden verpakt in een luxe geschenkverpakking.

  €99,00
 • Moments 72413AP - Oorbellen - Zilver rosé verguld

  Moments creolen, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €99,00
 • One More Vulsini oorsieraden 055232A

  Wit gouden Vulsini oorringen gezet met diamant. Deze One More Vulsini oorsieraden 055232A bevat 0,72ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €3.170,00
 • Blush Roségouden Oorstekers met Zirkonia

  De belichaming van de moderne vrouw van vandaag; chique, speels en elegant. Het tijdloze design straalt in zijn eenvoud en speelse uitstraling! De designs vertegenwoordigen een frisse en tijdloze style. De Blush 7054RZI oorbellen passen perfect bij iedere outfit. De oorbellen hebben een luxe look en hebben een diameter van 7 mm.

  €99,00
 • TI SENTO - Milano 9169MW Oorbedels

  TI SENTO - Milano Oorbedels (referentie: 9169MW) zijn gemaakt van gerhodineerd sterling zilver. De oorbedels zijn gezet met parelmoer en witte crystals. TI SENTO - Milano sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €99,00
 • One More Pantelleria oorknoppen 051674TN

  In deze One More Pantelleria oorknoppen 051674TN word gebruik gemaakt van Sky Blue Topaas, Parelmoer als stenen.

  €1.045,00
 • Blush Roségouden Oorhangers met Zirkonia

  De sieradenlijn van Blush is het merk bij uitstek voor de moderne vrouw die weet wat ze wil; een chique en elegante uitstraling gecombineerd in tijdloos design. De prachtige combinatie van rosé goud met de witte zirkonia zorgen voor een luxe uitstraling. Deze Blush oorhangers met zirkonia 7013RZI hebben een diameter van 8 mm. De oorhangers zijn uiteraard perfect te combineren met de andere sieraden van Blush.

  €139,00
 • One More Etna oorsieraden 055103TT

  Deze One More Etna oorsieraden 055103TT bevat 0,41ct briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant, Sky Blue Topaas als stenen.

  €2.425,00
 • One More Amiata oorsieraden 053334BA

  Roze gouden Amiata oorringen met amethist & diamant. Deze One More Amiata oorsieraden 053334BA bevat 0,36ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant, amethyst, Parelmoer als stenen.

  €2.655,00
 • Lapponia Kiri oorstekers

  Lapponia Kiri oorstekers. Het Lapponia sierraad is gemaakt van zilver. Het gewicht van het sieraad is 7 gram. Informatie over de ontwerper: Björn Weckström (geb. 1935) is een bekende, en erkende sieraden kunstenaar en beeldhouwer. Hij was de voorloper in het ontwerpen van de sculptuur-achtige sieraden van Lapponia, en liet zch zich inspireren door de vorm en het matte oppervlak van goudklompjes uit Fins Lapland. Bij het ontwerpen van zilveren producten, was het zijn doel om dmv zilver, de besneeuwde Finse winterlandschappen te portretteren met zijn bevroren meren. Zo zijn de unieke vormen van Lapponia stukken en de creatie van onderscheidende Lapponia designtaal geboren. Weckström’s belangrijkste missie is altijd geweest om het ontwerpen van sieraden een vorm van kunst te maken, en haar profiel te verhogen tot op een lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. De kleine klompjes goud die Bjorn Weckström in Lapland vond, dienden ter inspiratie voor zijn vernieuwende visie op het ontwerpen van juwelen. Zilver inspireerde hem wederom om een lijn te creeeren die geheel afweek van de meer traditionele visie op juwelen. Ieder van zijn ontwerpen staat voor een element uit de natuur. Naast sieraden ontwerpen is Weckström een erkende beeldhouwer, glas ontwerper en schilder. Zijn beeldhouw werken worden uitgedrukt van abstracte vormen tot een individualistische interpretatie van realisme. “Een sieraad is een miniatuur sculptuur met het menselijk lichaam op de achtergrond. Toen ik voor het eerst begon in de vroege jaren 1960, wilde ik het ontwerpen van sieraden, omzetten in kleinschalige vorm van kunst en haar profiel verhogen tot op één lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. Natuurlijk, mat goud werd al snel mijn handelsmerk. Dragers van mijn sieraden hebben er een persoonlijke band mee. Sommigen denken dat sieraden kunst is, anderen denken dat het een intrigerende aanvulling op hun persoonlijkheid is, of een boeiend gespreksonderwerp. Sommigen denken dat het gewoonweg prachtig is. Het betstelnummer van dit sieraard is 672078.

  €165,00
 • One More Vulsini oorsieraden 053651A

  Roze gouden Vulsini oorringen gezet met diamanten. Deze One More Vulsini oorsieraden 053651A bevat 0,71ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €3.115,00
 • One More Vulsini oorsieraden 055175A

  Roze gouden Vulsini oorringen gezet met diamanten. Deze One More Vulsini oorsieraden 055175A bevat 0,72ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €3.185,00
 • BUDDHA TO BUDDHA KATJA EARSTUDS

  De Buddha to Buddha Katja Earstuds Silver zijn prachtige earstuds gebaseerd op de Katja schakel. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. Deze zilveren earstuds laten zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha sieraden en worden verpakt in een luxe geschenkverpakking.

  €59,00
 • Blush Geelgouden Oorstekers met Parel

  Deze oorstekers uit de collectie van Blush zijn gemaakt van geelgoud. De parels op deze stekers zijn witte Swarovski parels met een diameter van 8 millimeter. De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen

  €79,00