fbpixel
 • Lapponia Quadro collier

  Lapponia Quadro collier. Het Lapponia sierraad is gemaakt van 18k geel goud. De lengte is 41cm. Het gewicht van het sieraad is 41 gram. Informatie over de ontwerper: Björn Weckström (geb. 1935) is een bekende, en erkende sieraden kunstenaar en beeldhouwer. Hij was de voorloper in het ontwerpen van de sculptuur-achtige sieraden van Lapponia, en liet zch zich inspireren door de vorm en het matte oppervlak van goudklompjes uit Fins Lapland. Bij het ontwerpen van zilveren producten, was het zijn doel om dmv zilver, de besneeuwde Finse winterlandschappen te portretteren met zijn bevroren meren. Zo zijn de unieke vormen van Lapponia stukken en de creatie van onderscheidende Lapponia designtaal geboren. Weckström’s belangrijkste missie is altijd geweest om het ontwerpen van sieraden een vorm van kunst te maken, en haar profiel te verhogen tot op een lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. De kleine klompjes goud die Bjorn Weckström in Lapland vond, dienden ter inspiratie voor zijn vernieuwende visie op het ontwerpen van juwelen. Zilver inspireerde hem wederom om een lijn te creeeren die geheel afweek van de meer traditionele visie op juwelen. Ieder van zijn ontwerpen staat voor een element uit de natuur. Naast sieraden ontwerpen is Weckström een erkende beeldhouwer, glas ontwerper en schilder. Zijn beeldhouw werken worden uitgedrukt van abstracte vormen tot een individualistische interpretatie van realisme. “Een sieraad is een miniatuur sculptuur met het menselijk lichaam op de achtergrond. Toen ik voor het eerst begon in de vroege jaren 1960, wilde ik het ontwerpen van sieraden, omzetten in kleinschalige vorm van kunst en haar profiel verhogen tot op één lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. Natuurlijk, mat goud werd al snel mijn handelsmerk. Dragers van mijn sieraden hebben er een persoonlijke band mee. Sommigen denken dat sieraden kunst is, anderen denken dat het een intrigerende aanvulling op hun persoonlijkheid is, of een boeiend gespreksonderwerp. Sommigen denken dat het gewoonweg prachtig is. Het betstelnummer van dit sieraard is 223781410.

  €7.250,00
 • Lapponia Anastasia collier

  Lapponia Anastasia collier. Het Lapponia sierraad is gemaakt van 18k geel goud. De lengte is 41cm. Informatie over de ontwerper: Björn Weckström (geb. 1935) is een bekende, en erkende sieraden kunstenaar en beeldhouwer. Hij was de voorloper in het ontwerpen van de sculptuur-achtige sieraden van Lapponia, en liet zch zich inspireren door de vorm en het matte oppervlak van goudklompjes uit Fins Lapland. Bij het ontwerpen van zilveren producten, was het zijn doel om dmv zilver, de besneeuwde Finse winterlandschappen te portretteren met zijn bevroren meren. Zo zijn de unieke vormen van Lapponia stukken en de creatie van onderscheidende Lapponia designtaal geboren. Weckström’s belangrijkste missie is altijd geweest om het ontwerpen van sieraden een vorm van kunst te maken, en haar profiel te verhogen tot op een lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. De kleine klompjes goud die Bjorn Weckström in Lapland vond, dienden ter inspiratie voor zijn vernieuwende visie op het ontwerpen van juwelen. Zilver inspireerde hem wederom om een lijn te creeeren die geheel afweek van de meer traditionele visie op juwelen. Ieder van zijn ontwerpen staat voor een element uit de natuur. Naast sieraden ontwerpen is Weckström een erkende beeldhouwer, glas ontwerper en schilder. Zijn beeldhouw werken worden uitgedrukt van abstracte vormen tot een individualistische interpretatie van realisme. “Een sieraad is een miniatuur sculptuur met het menselijk lichaam op de achtergrond. Toen ik voor het eerst begon in de vroege jaren 1960, wilde ik het ontwerpen van sieraden, omzetten in kleinschalige vorm van kunst en haar profiel verhogen tot op één lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. Natuurlijk, mat goud werd al snel mijn handelsmerk. Dragers van mijn sieraden hebben er een persoonlijke band mee. Sommigen denken dat sieraden kunst is, anderen denken dat het een intrigerende aanvulling op hun persoonlijkheid is, of een boeiend gespreksonderwerp. Sommigen denken dat het gewoonweg prachtig is. Het betstelnummer van dit sieraard is 223097410.

  €12.450,00
 • Lapponia Fiaba collier

  Lapponia Fiaba collier. Het Lapponia sierraad is gemaakt van 18k geel goud. Informatie over de ontwerper: Björn Weckström (geb. 1935) is een bekende, en erkende sieraden kunstenaar en beeldhouwer. Hij was de voorloper in het ontwerpen van de sculptuur-achtige sieraden van Lapponia, en liet zch zich inspireren door de vorm en het matte oppervlak van goudklompjes uit Fins Lapland. Bij het ontwerpen van zilveren producten, was het zijn doel om dmv zilver, de besneeuwde Finse winterlandschappen te portretteren met zijn bevroren meren. Zo zijn de unieke vormen van Lapponia stukken en de creatie van onderscheidende Lapponia designtaal geboren. Weckström’s belangrijkste missie is altijd geweest om het ontwerpen van sieraden een vorm van kunst te maken, en haar profiel te verhogen tot op een lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. De kleine klompjes goud die Bjorn Weckström in Lapland vond, dienden ter inspiratie voor zijn vernieuwende visie op het ontwerpen van juwelen. Zilver inspireerde hem wederom om een lijn te creeeren die geheel afweek van de meer traditionele visie op juwelen. Ieder van zijn ontwerpen staat voor een element uit de natuur. Naast sieraden ontwerpen is Weckström een erkende beeldhouwer, glas ontwerper en schilder. Zijn beeldhouw werken worden uitgedrukt van abstracte vormen tot een individualistische interpretatie van realisme. “Een sieraad is een miniatuur sculptuur met het menselijk lichaam op de achtergrond. Toen ik voor het eerst begon in de vroege jaren 1960, wilde ik het ontwerpen van sieraden, omzetten in kleinschalige vorm van kunst en haar profiel verhogen tot op één lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. Natuurlijk, mat goud werd al snel mijn handelsmerk. Dragers van mijn sieraden hebben er een persoonlijke band mee. Sommigen denken dat sieraden kunst is, anderen denken dat het een intrigerende aanvulling op hun persoonlijkheid is, of een boeiend gespreksonderwerp. Sommigen denken dat het gewoonweg prachtig is. Het betstelnummer van dit sieraard is 223195450.

  €11.156,00
 • Moments 33826AP - Collier - Zilver rosé verguld

  Moments collier, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Collier is voorzien van verlengstukje waardoor het op meerdere lengtes draagbaar is. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €229,00
 • Lapponia Col Precious collier

  Lapponia Col Precious collier. Het Lapponia sierraad is gemaakt van 18k geel goud. De lengte is 41cm. Het gewicht van het sieraad is 63 gram. Informatie over de ontwerper: Christophe Burger is een internationaal bekende en zeer bekwame Franse ontwerper van artistieke juwelen. Burger combineert in zijn ontwerpen de Franse avant-garde stijl met Fins vakmanschap. Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door geometrische vormen en bevatten regelmatig sprankelende diamanten of kleurige edelstenen. Een juweel moet een boodschap uitstralen, zowel van de ontwerper naar de drager als naar degene die het juweel aanschouwt. Het betstelnummer van dit sieraard is 223768410.

  €10.395,00
 • Monzario Argento Zilveren collier, 90cm

  €1.125,00
 • Pesavento "Polvere di Sogni" Collier Bronzo

  €701,00
 • TI SENTO - Milano 3860ZI/42 Collier

  TI SENTO - Milano Collier (referentie: 3860ZI/42) is gemaakt van gerhodineerd sterling zilver. De hanger is gezet met schitterende zirconia's en is verwisselbaar. Het collier heeft een lengte van 42 centimeter. TI SENTO - Milano sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €135,00
 • One More Ischia collier 052418A

  Wit gouden Ischia Basics halsketting met diamant. Deze One More Ischia collier 052418A bevat 0,23ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €1.349,00
 • Moments 61113AW - Collier - Zilver

  Moments collier, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Collier is voorzien van verlengstukje waardoor het op meerdere lengtes draagbaar is. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €109,00
 • Moments 61125AW - Collier - Zilver

  Moments collier, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Collier is voorzien van verlengstukje waardoor het op meerdere lengtes draagbaar is. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €59,00
 • Lapponia My Sunshine collier

  Lapponia My Sunshine collier. Het Lapponia sierraad is gemaakt van 14k geel goud. De lengte is 42cm. Het gewicht van het sieraad is 7 gram. Informatie over de ontwerper: De vrouwelijke Taiwanese Chao-Hsien Kuo is sinds januari 2006 voor Lapponia werkzaam. Kuo's collectie combineert een krachtig ontwerp met matte oppervlakten en een delicaat lijnenspel. "Mijn ontwerpen geven mijn liefde voor de natuur weer en mijn passie om dingen te creëren. Ik wil juwelen maken waarin de groei van het ontwerp tot uiting komt zonder te overdrijven en die een emotie ontlokken aan de drager. Voor mij is het overduidelijk dat een juweel niet een op zichzelf staand iets is maar een toegevoegd accent creëert voor de drager". Het betstelnummer van dit sieraard is 120877420.

  €1.550,00
 • Monzario Oro 14 krt roségouden collier met witgouden sluiting, 45cm

  €3.275,00
 • Lapponia Pretty Earth collier

  Lapponia Pretty Earth collier. Het Lapponia sierraad is gemaakt van zilver. De lengte is 78cm. Het gewicht van het sieraad is 59 gram. Informatie over de ontwerper: Poul Havgaards talent voor het maken van moderne sieraden werd opgemerkt in 1971, toen hij zich aansloot bij Lapponia sieraden. Voor zijn carrière als professioneel sieraden ontwerper werkte hij als schilder en smid en restaureerde hij oude kerken. Sinds 1960 had Havgaard een atelier in zijn geboorteplaats Faabourg waar hij naast sieraden ook sculpturen creëerde. Zilver was Poul Havgaards favoriete metaal, hoewel hij ook gouden sieraden ontworpen heeft. Zilver gecombineerd met barnsteen karakteriseert sommige van Havgaards ontwerpen. Deze combinatie is uniek in design sieraden. Communicerende vormen Communicerende vormen zijn de basis van Havgaards ontwerpen. Poul Havgaard creëerde spanning door twee interessante vormen te laten botsen. De vormentaal wordt gedeeld met andere mensen door het sieraad te dragen. Een sieraad is een deel van je individuele persoonlijkheid. Paul Havgaard is een van de pioniers van het Lapponia sieraden ontwerpteam geweest. Na drie decennia geeft hij in 2008 aan dat hij de creatieve samenwerking met Lapponia sieraden beëindigd. In 2011 sterft Poul Havgaard 75 jaar oud. Zijn vroege ontwerpen maken nog steeds een belangrijk deel uit van de Lapponia sieraden collectie. Het betstelnummer van dit sieraard is 660014780.

  €975,00
 • Blush Witgouden Collier 42cm

  De belichaming van de moderne vrouw van vandaag; chique, speels en elegant. Het tijdloze design straalt in zijn eenvoud en speelse uitstraling! De designs vertegenwoordigen een frisse en tijdloze style. Dit stijlvolle Blush 3010wGO/42 collier is perfect voor alle gelegenheden. Het dames collier is gemaakt van 14 krt goud en is 42 cm lang. De kleur van dit model is witgoud. Dit collier is ideaal te combineren met een van de Blush hangers.

  €159,00
 • Lapponia Winter Pearl collier

  Lapponia Winter Pearl collier. Het Lapponia sierraad is gemaakt van zilver. Informatie over de ontwerper: Ontwerpster en ‘Master of Arts’ Mari Isopahkala won de ‘Next Episode’ sieraden ontwerpwedstrijd gehouden door Lapponia Jewelry om hun 50ste verjaardag te vieren. Mari’s ‘Winter Pearl’ zilveren sieraden collectie werd gelanceerd in de herfst van 2011 op basis van haar unieke sieraden design. De collectie bereikte al snel verkoopsucces, en in 2013 trad Mari Isopahkala permanent toe tot Lapponia’s super ontwerpers team. Sieraden ontwerpen is een nieuw terrein voor deze jonge ontwerpster die eerder werkte met glas, textiel, meubels, servies en lampen. Ze benaderd het ontwerpen van sieraden met dezelfde nieuwsgierigheid en respect als elk nieuw materiaal of techniek welke ze tegenkomt. Mari Isopahkala’s ontwerpen benadrukken de schoonheid van de persoon die het sieraden draagt. Al in de vroege ontwerpfase probeert ze manieren te vinden om de sieraden het zelfvertrouwen en moed van de drager te laten verhogen. Hoewel Mari bekend staat om grote en opvallende designs, mogen de sieraden nooit het middelpunt van de belangstelling zijn en alles eromheen verdunnen. Sieraden moeten benadrukken en niet de show stelen. Naast de schoonheid en de visualiteit in sieraden, draagt Mari Isopahkala ook functionaliteit hoog in het vaandel. De sieraden moeten zich aanpassen aan de bochten en beweging van het lichaam. “Wanneer ik sieraden ontwerp stel ik ze graag in mijn hoofd voor op menselijke figuren. Dit is de start voor het ontwerp. Mensen. Voor mij is sieraden ontwerpen het ontwerpen voor de menselijke huid.” Het betstelnummer van dit sieraard is 660841.

  €445,00
 • One More Etna collier 050453TA

  Deze One More Etna collier 050453TA bevat 0,1ct briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant, London Blue topaas als stenen.

  €1.175,00
 • Monzario Argento Zilveren collier, 45cm, gerhodineerd

  €589,00
 • Lapponia Circlestances collier

  Lapponia Circlestances collier. Het Lapponia sierraad is gemaakt van zilver. De lengte is 43cm. Informatie over de ontwerper: Christophe Burger is een internationaal bekende en zeer bekwame Franse ontwerper van artistieke juwelen. Burger combineert in zijn ontwerpen de Franse avant-garde stijl met Fins vakmanschap. Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door geometrische vormen en bevatten regelmatig sprankelende diamanten of kleurige edelstenen. Een juweel moet een boodschap uitstralen, zowel van de ontwerper naar de drager als naar degene die het juweel aanschouwt. Het betstelnummer van dit sieraard is 663791430.

  €1.695,00
 • One More Ischia collier 053984A

  Roze gouden Ischia Basics halsketting met diamant. Deze One More Ischia collier 053984A bevat 0,42ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €1.935,00
 • byR&C choker Penelope met 0,12ct aan diamant

  Penelope, een prachtige bicolor choker met diamant. De choker is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De choker heeft 0,12ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Penelope is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €2.207,00
 • One More Etna collier 050642BA

  Deze One More Etna collier 050642BA bevat 0,1ct briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant, amethyst als stenen.

  €1.125,00
 • Moments 33702- Collier - Zilver rosé verguld

  Moments collier, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud of zwart rhodium. Het collier is voorzien van een magneetsluiting. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €149,00
 • BUDDHA TO BUDDHA KETTING NATHALIE MIX CHAIN

  De Buddha to Buddha Nathalie Chain Mix Necklace is een prachtige vrouwelijke ketting. De schakels zijn gemixed van de Nathalie armband en de Chain armband. De schakels die naar het midden steeds groter worden geven de zilveren ketting een echte vrouwelijke look. Leuk te combineren met de Chain en Nathalie serie van Buddha to Buddha. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. De ketting wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking.

  €749,00