fbpixel
 • Monzario Argento Zilveren hanger met blauw topaas

  €69,00
 • Blush Roségouden Bedelhangers met Zirkonia

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 9042RZI rosé gouden bedels met zirkonia zijn te combineren met de 14 karaats gouden creolen van Blush.

  €89,00
 • byR&C hanger Coco met 0,07ct aan diamant

  Coco, een prachtige wit hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k witgoud. De hanger heeft 0,07ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Coco is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €771,00
 • byR&C hanger Eva met 0,07ct aan diamant

  Eva, een prachtige wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k witgoud. De ring heeft 0,07ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Eva is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €1.292,00
 • Blush Geelgouden Bedelhangers met Zirkonia

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 9042YZI geel gouden bedels met zirkonia zijn te combineren met de 14 karaats gouden creolen van Blush.

  €89,00
 • Blush Witgouden Bedelhangers met Zirkonia

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 9041WZI wit gouden bedels met zirkonia zijn te combineren met de 14 karaats gouden creolen van Blush.

  €59,00
 • One More Vulsini hanger 92AN11A

  Roze gouden Vulsini hanger gezet met diamanten. Deze One More Vulsini hanger 92AN11A bevat 0,36ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €1.575,00
 • Monzario Argento Zilveren hanger met amethyst

  €69,00
 • Monzario Argento Zilveren hanger met paars Swarovski bergkristal

  €495,00
 • Blush Roségouden Hanger met Zirkonia

  De sieradenlijn van Blush is het merk bij uitstek voor de moderne vrouw die weet wat ze wil; een chique en elegante uitstraling gecombineerd in tijdloos design. Deze Blush hanger 6053RZI is daar een uitstekend voorbeeld van. De hanger is vervaardigd uit 14 krt rosé goud. Het stijlvolle model straalt door de prachtige witte zirkonia gezet in een vierpoots chaton zetting. Het model heeft een petite uitstraling door de geringe afmeting van 5 mm.

  €49,00
 • Blush Witgouden Bedelhangers met Zwarte Zirkonia

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 9041WZB wit gouden bedels met zwarte zirkonia zijn te combineren met de 14 karaats gouden creolen van Blush.

  €59,00
 • byR&C hanger Marie-Louise met 0,03ct aan diamant

  Marie-Louise, een prachtige bicolor hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De hanger heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Marie-Louise is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €270,00
 • Blush Geelgouden Bedelhangers met Parel

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 9023YPW geel gouden bedels met parel zijn te combineren met de 14 karaats gouden creolen van Blush.

  €69,00
 • TI SENTO - Milano 6728MW Hanger

  TI SENTO - Milano Hanger (referentie: 6728MW) is gemaakt van gerhodineerd sterling zilver. De dubbelzijdige hanger is aan een kant gezet met parelmoer en de andere zijde is pavegezet met crystals. TI SENTO - Milano sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €199,00
 • Blush Roségouden Hanger met Zirkonia

  De sieradenlijn van Blush is het merk bij uitstek voor de moderne vrouw die weet wat ze wil; een chique en elegante uitstraling gecombineerd in tijdloos design. Deze Blush hanger 6065RZI is daar een uitstekend voorbeeld van. De hanger is vervaardigd uit 14 krt rosé goud. Het stijlvolle model straalt door de prachtige witte zirkonia gezet in een vierpoots chaton zetting. Het model heeft een prachtige uitstraling door de opvallende afmeting van 8 mm.

  €99,00
 • BUDDHA TO BUDDHA PENDANT BUDDHA XS

  De Buddha XS bedel draagt het geluk en de vreugde van de Boeddha in zich. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. De 925 sterling zilveren pendant laat zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha sieraden en wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking. Deze Buddha XS is de kleinere uitvoering van de Buddha bedel.

  €49,00
 • byR&C hanger Galla met 0,10ct aan diamant

  Galla, een prachtige bicolor hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De hanger heeft 0,10ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Galla is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €853,00
 • Blush Roségouden Hanger met Zirkonia

  Deze hanger uit de collectie van Blush is gemaakt van roségoud. Aan de onderzijde zit wit zirkonia. De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen.

  €139,00
 • byR&C hanger Penelope met 0,03ct aan diamant

  Penelope, een prachtige bicolor hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De hanger heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Penelope is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €395,00
 • Blush Geelgouden Hanger met Parel

  Deze hanger uit de collectie van Blush is gemaakt van geelgoud. Aan de onderzijde zit een synthetische parel. De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen.

  €69,00
 • BUDDHA TO BUDDHA PENDANT YIN YANG

  Deze Buddha to Buddha Yin Yang bedel draagt de balans van Yin Yang in zich. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. De zilveren bedel laat zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha hangers en wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking. De Yin Yang is groter dan de Yin Yang XS bedel.

  €79,00
 • Blush Witgouden Hanger met Zirkonia

  Deze hanger uit de collectie van Blush is gemaakt van witgoud. Aan de onderzijde zit wit zirkonia. De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen.

  €149,00
 • BUDDHA TO BUDDHA PENDANT STONE YELLOW TIGER EYE

  De Buddha to Buddha Stone Pendant Yellow Tiger Eye geeft je moed en zelfvertrouwen door de yellow tiger eye steen. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. De bedel laat zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha pendants en wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking.

  €129,00
 • byR&C hanger Eva met 0,03ct aan diamant

  Eva, een prachtige wit hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k witgoud. De hanger heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Eva is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €448,00