fbpixel
 • byR&C hanger Delfine met 0,03ct aan diamant

  Delfine, een prachtige bicolor hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De hanger heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Delfine is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €508,00
 • byR&C hanger Victoire met 0,03ct aan diamant

  Victoire, een prachtige bicolor hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De hanger heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Victoire is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €327,00
 • Blush Geelgouden Bedelhangers met Zirkonia

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 9026YZI geel gouden bedels met zirkonia zijn te combineren met de 14 karaats gouden creolen van Blush.

  €129,00
 • Blush Witgouden Hanger met Zirkonia

  De sieradenlijn van Blush is het merk bij uitstek voor de moderne vrouw die weet wat ze wil; een chique en elegante uitstraling gecombineerd in tijdloos design. Een prachtig cadeau om aan je geliefde te geven, of als cadeau voor jezelf. Deze prachtige hartvormige witgoud Blush hanger 6060WZI heeft een breedte van 10.7 mm. De hanger is op het hartgedeelte volledig pavé gezet met sprankelende witte zirkonia's. Kortom dit weergaloze hartje zal niet snel over het hoofd gezien worden.

  €229,00
 • One More Vulsini hanger 92AN14A

  Roze gouden Vulsini hanger gezet met diamanten. Deze One More Vulsini hanger 92AN14A bevat 0,66ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €2.855,00
 • One More Pantelleria hanger 051673YN

  In deze One More Pantelleria hanger 051673YN word gebruik gemaakt van Prasioliet, Parelmoer als stenen.

  €649,00
 • byR&C hanger Penelope met 0,03ct aan diamant

  Penelope, een prachtige bicolor hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De hanger heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Penelope is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €395,00
 • BUDDHA TO BUDDHA PENDANT INNER PEACE XS

  Geloof in je innerlijke vrede. Met de Buddha to Buddha Innerpeace Pendant Silver xs maak jij een statement. De betekenis achter deze zilveren bedel herkent iedereen. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. De pendant laat zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha pendants en wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking.

  €64,00
 • byR&C hanger Noblesse met 0,10ct aan diamant

  Noblesse, een prachtige wit hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k witgoud. De hanger heeft 0,10ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Noblesse is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €942,00
 • One More Vulsini hanger 055760A

  Roze gouden Vulsini hanger gezet met diamanten. Deze One More Vulsini hanger 055760A bevat 0,31ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €1.545,00
 • byR&C hanger Babette met 0,03ct aan diamant

  Babette, een prachtige wit hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k witgoud. De hanger heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Babette is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €320,00
 • One More Vulsini hanger 92AN11A

  Roze gouden Vulsini hanger gezet met diamanten. Deze One More Vulsini hanger 92AN11A bevat 0,36ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €1.575,00
 • byR&C hanger Victoire met 0,07ct aan diamant

  Victoire, een prachtige wit hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k witgoud. De hanger heeft 0,07ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Victoire is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €1.192,00
 • byR&C hanger Eva met 0,03ct aan diamant

  Eva, een prachtige wit hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k witgoud. De hanger heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Eva is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €448,00
 • Blush Witgouden Bedelhangers met Zirkonia

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 9026WZI wit gouden bedels met zirkonia zijn te combineren met de 14 karaats gouden creolen van Blush.

  €139,00
 • BUDDHA TO BUDDHA PENDANT LOTUS XS

  De Buddha to Buddha Lotus XS bedel draagt de puurheid van de lotusbloem met zich mee. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. De 925 sterling zilveren bedel laat zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha sieraden en wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking. Deze Lotus XS is de kleinere uitvoering van de Lotus pendant.

  €49,00
 • BUDDHA TO BUDDHA PENDANT BUDDHA

  Deze Buddha bedel draagt het geluk en de vreugde van de Boeddha in zich. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. De zilveren bedel laat zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha hangers en wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking. De Buddha bedel is groter dan de Buddha XS bedel.

  €75,00
 • BUDDHA TO BUDDHA PENDANT ENDLESS KNOT

  Deze Buddha to Buddha Endless Knot bedel draagt het eeuwig bewustzijn van de eindeloze knoop met zich mee. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. De zilveren bedel laat zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha pendants en wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking. De Endless Knot is groter dan de Endless Knot XS bedel.

  €75,00
 • One More Vulsini hanger 055772A

  Wit gouden Vulsini hanger gezet met diamant. Deze One More Vulsini hanger 055772A bevat 0,31ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €1.545,00
 • BUDDHA TO BUDDHA PENDANT YIN YANG

  Deze Buddha to Buddha Yin Yang bedel draagt de balans van Yin Yang in zich. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. De zilveren bedel laat zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha hangers en wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking. De Yin Yang is groter dan de Yin Yang XS bedel.

  €79,00
 • Blush Geelgouden Bedelhangers met Parel

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 9023YPW geel gouden bedels met parel zijn te combineren met de 14 karaats gouden creolen van Blush.

  €69,00
 • Monzario Argento Zilveren hanger met paars Swarovski bergkristal

  €495,00
 • byR&C hanger Coco met 0,07ct aan diamant

  Coco, een prachtige wit hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k witgoud. De hanger heeft 0,07ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Coco is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €771,00
 • byR&C hanger Odette met 0,03ct aan diamant

  Odette, een prachtige bicolor hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De hanger heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Odette is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €489,00