fbpixel
 • byR&C hanger Noblesse met 0,08ct aan diamant

  Noblesse, een prachtige rose, wit hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k rosegoud, 14k witgoud. De hanger heeft 0,08ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Noblesse is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €1.186,00
 • byR&C hanger Coco met 0,07ct aan diamant

  Coco, een prachtige wit hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k witgoud. De hanger heeft 0,07ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Coco is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €771,00
 • Blush Witgouden Bedelhangers met Parel

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 9041WPG wit gouden bedels met parel zijn te combineren met de 14 karaats gouden creolen van Blush.

  €49,00
 • byR&C hanger Marie-Louise met 0,03ct aan diamant

  Marie-Louise, een prachtige bicolor hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De hanger heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Marie-Louise is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €270,00
 • Blush Roségouden Hanger met Zirkonia

  Deze hanger uit de collectie van Blush is gemaakt van roségoud. Aan de onderzijde zit wit zirkonia. De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen.

  €139,00
 • One More Vulsini hanger 055772A

  Wit gouden Vulsini hanger gezet met diamant. Deze One More Vulsini hanger 055772A bevat 0,31ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €1.545,00
 • TI SENTO - Milano 6724TG Hanger

  TI SENTO - Milano Hanger (referentie: 6724TG) is gemaakt van gerhodineerd sterling zilver. De hanger is gezet met translucent grey crystal en witte zirconia's. TI SENTO - Milano sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €145,00
 • Monzario Argento Zilveren hanger met amethyst

  €115,00
 • Blush Witgouden Hanger met Parel

  Deze hanger uit de collectie van Blush is gemaakt van witgoud. Aan de onderzijde zit een synthetische parel. De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen.

  €69,00
 • Blush Geelgouden Bedelhangers met Zirkonia

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze gouden bedelhangers kunnen gecombineerd worden met de rosé-, geel- of wit-gouden creolen van Blush.

  €229,00
 • Blush Witgouden Bedelhangers met Zirkonia

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 9042WZI wit gouden bedels met zirkonia zijn te combineren met de 14 karaats gouden creolen van Blush.

  €95,00
 • Blush Witgouden Bedelhangers met Zirkonia

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze gouden bedelhangers kunnen gecombineerd worden met de rosé-, geel- of wit-gouden creolen van Blush.

  €229,00
 • Blush Roségouden Bedelhangers met Zirkonia

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 9042RZI rosé gouden bedels met zirkonia zijn te combineren met de 14 karaats gouden creolen van Blush.

  €89,00
 • Blush Witgouden Bedelhangers met Parel

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 9023WPG wit gouden bedels met parel zijn te combineren met de 14 karaats gouden creolen van Blush.

  €69,00
 • Lapponia Heart Charm hanger

  Lapponia Heart Charm hanger. Het Lapponia sierraad is gemaakt van 14k geel goud. Het gewicht van het sieraad is 2 gram. Informatie over de ontwerper: Björn Weckström (geb. 1935) is een bekende, en erkende sieraden kunstenaar en beeldhouwer. Hij was de voorloper in het ontwerpen van de sculptuur-achtige sieraden van Lapponia, en liet zch zich inspireren door de vorm en het matte oppervlak van goudklompjes uit Fins Lapland. Bij het ontwerpen van zilveren producten, was het zijn doel om dmv zilver, de besneeuwde Finse winterlandschappen te portretteren met zijn bevroren meren. Zo zijn de unieke vormen van Lapponia stukken en de creatie van onderscheidende Lapponia designtaal geboren. Weckström’s belangrijkste missie is altijd geweest om het ontwerpen van sieraden een vorm van kunst te maken, en haar profiel te verhogen tot op een lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. De kleine klompjes goud die Bjorn Weckström in Lapland vond, dienden ter inspiratie voor zijn vernieuwende visie op het ontwerpen van juwelen. Zilver inspireerde hem wederom om een lijn te creeeren die geheel afweek van de meer traditionele visie op juwelen. Ieder van zijn ontwerpen staat voor een element uit de natuur. Naast sieraden ontwerpen is Weckström een erkende beeldhouwer, glas ontwerper en schilder. Zijn beeldhouw werken worden uitgedrukt van abstracte vormen tot een individualistische interpretatie van realisme. “Een sieraad is een miniatuur sculptuur met het menselijk lichaam op de achtergrond. Toen ik voor het eerst begon in de vroege jaren 1960, wilde ik het ontwerpen van sieraden, omzetten in kleinschalige vorm van kunst en haar profiel verhogen tot op één lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. Natuurlijk, mat goud werd al snel mijn handelsmerk. Dragers van mijn sieraden hebben er een persoonlijke band mee. Sommigen denken dat sieraden kunst is, anderen denken dat het een intrigerende aanvulling op hun persoonlijkheid is, of een boeiend gespreksonderwerp. Sommigen denken dat het gewoonweg prachtig is. Het betstelnummer van dit sieraard is 120010.

  €435,00
 • TI SENTO - Milano 6726MW Hanger

  TI SENTO - Milano Hanger (referentie: 6726MW) is gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en is gezet met parelmoer en witte crystals. TI SENTO - Milano sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €175,00
 • Blush Roségouden Hanger met Zirkonia

  De sieradenlijn van Blush is het merk bij uitstek voor de moderne vrouw die weet wat ze wil; een chique en elegante uitstraling gecombineerd in tijdloos design. Deze Blush hanger 6065RZI is daar een uitstekend voorbeeld van. De hanger is vervaardigd uit 14 krt rosé goud. Het stijlvolle model straalt door de prachtige witte zirkonia gezet in een vierpoots chaton zetting. Het model heeft een prachtige uitstraling door de opvallende afmeting van 8 mm.

  €99,00
 • One More Vulsini hanger 92AO14A

  Wit gouden Vulsini hanger gezet met diamant. Deze One More Vulsini hanger 92AO14A bevat 0,66ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €2.855,00
 • BUDDHA TO BUDDHA PENDANT ENDLESS KNOT

  Deze Buddha to Buddha Endless Knot bedel draagt het eeuwig bewustzijn van de eindeloze knoop met zich mee. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. De zilveren bedel laat zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha pendants en wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking. De Endless Knot is groter dan de Endless Knot XS bedel.

  €75,00
 • Blush Geelgouden Hanger met Zirkonia

  De sieradenlijn van Blush is het merk bij uitstek voor de moderne vrouw die weet wat ze wil; een chique en elegante uitstraling gecombineerd in tijdloos design. Een prachtig cadeau om aan je geliefde te geven, of als cadeau voor jezelf. Deze prachtige hartvormige bicolor Blush hanger 6060BZI heeft een breedte van 10.7 mm. De hanger is op het hartgedeelte volledig pavé gezet met sprankelende witte zirkonia's. Kortom dit weergaloze hartje zal niet snel over het hoofd gezien worden.

  €229,00
 • Blush Geelgouden Hanger met Parel

  Deze hanger uit de collectie van Blush is gemaakt van geelgoud. Aan de onderzijde zit een witte synthetische parel. De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen.

  €49,00
 • Blush Roségouden Bedelhangers met Zirkonia

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 9026RZI rosé gouden bedels met zirkonia zijn te combineren met de 14 karaats gouden creolen van Blush.

  €129,00
 • BUDDHA TO BUDDHA PENDANT LOTUS

  Deze Buddha to Buddha Lotus bedel draagt de puurheid van de lotusbloem met zich mee. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. De zilveren pendant laat zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha bedels en wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking. De Lotus is groter dan de Lotus XS bedel.

  €75,00
 • One More Vulsini hanger 053924A

  Roze gouden Vulsini hanger gezet met diamanten. Deze One More Vulsini hanger 053924A bevat 0,52ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €2.245,00