fbpixel
 • Blush Roségouden Hanger met Zirkonia

  De sieradenlijn van Blush is het merk bij uitstek voor de moderne vrouw die weet wat ze wil; een chique en elegante uitstraling gecombineerd in tijdloos design. Een prachtig cadeau om aan je geliefde te geven, of als cadeau voor jezelf. Deze prachtige hartvormige rose goud Blush hanger 6060RZI heeft een breedte van 10.7 mm. De hanger is op het hartgedeelte volledig pavé gezet met sprankelende witte zirkonia's. Kortom dit weergaloze hartje zal niet snel over het hoofd gezien worden.

  €229,00
 • Monzario Argento Zilveren hanger met blauw topaas

  €59,00
 • byR&C hanger Eva met 0,07ct aan diamant

  Eva, een prachtige wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k witgoud. De ring heeft 0,07ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Eva is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €1.292,00
 • Monzario Argento Zilveren hanger met zwart onyx

  €115,00
 • byR&C hanger Noblesse met 0,10ct aan diamant

  Noblesse, een prachtige wit hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k witgoud. De hanger heeft 0,10ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Noblesse is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €942,00
 • One More Vulsini hanger 92AO11A

  Wit gouden Vulsini hanger gezet met diamant. Deze One More Vulsini hanger 92AO11A bevat 0,36ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €1.575,00
 • Blush Roségouden Hanger met Zirkonia

  Deze hanger uit de collectie van Blush is gemaakt van roségoud. Aan de onderzijde zit wit zirkonia. De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen.

  €139,00
 • Blush Geelgouden Hanger met Zirkonia

  De sieradenlijn van Blush is het merk bij uitstek voor de moderne vrouw die weet wat ze wil; een chique en elegante uitstraling gecombineerd in tijdloos design. Deze Blush hanger 6053YZI is daar een uitstekend voorbeeld van. De hanger is vervaardigd uit 14 krt goud geelgoud. Het stijlvolle model straalt door de prachtige witte zirkonia gezet in een vierpoots chaton zetting. Het model heeft een petite uitstraling door de geringe afmeting van 5 mm.

  €49,00
 • Blush Geelgouden Bedelhangers met Zirkonia

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 9026YZI geel gouden bedels met zirkonia zijn te combineren met de 14 karaats gouden creolen van Blush.

  €129,00
 • byR&C hanger Penelope met 0,03ct aan diamant

  Penelope, een prachtige bicolor hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De hanger heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Penelope is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €395,00
 • byR&C hanger Victoire met 0,07ct aan diamant

  Victoire, een prachtige wit hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k witgoud. De hanger heeft 0,07ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Victoire is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €1.192,00
 • One More Pantelleria hanger 051673YN

  In deze One More Pantelleria hanger 051673YN word gebruik gemaakt van Prasioliet, Parelmoer als stenen.

  €649,00
 • Blush Witgouden Hanger met Parel

  Deze hanger uit de collectie van Blush is gemaakt van witgoud. Aan de onderzijde zit een synthetische parel. De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen.

  €69,00
 • byR&C hanger Galla met 0,10ct aan diamant

  Galla, een prachtige bicolor hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De hanger heeft 0,10ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Galla is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €853,00
 • byR&C hanger Odette met 0,03ct aan diamant

  Odette, een prachtige bicolor hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De hanger heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Odette is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €489,00
 • One More Pantelleria hanger 051673TN

  In deze One More Pantelleria hanger 051673TN word gebruik gemaakt van Sky Blue Topaas, Parelmoer als stenen.

  €699,00
 • One More Vulsini hanger 92AN14A

  Roze gouden Vulsini hanger gezet met diamanten. Deze One More Vulsini hanger 92AN14A bevat 0,66ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €2.855,00
 • byR&C hanger Marie-Louise met 0,03ct aan diamant

  Marie-Louise, een prachtige bicolor hanger met diamant. De hanger is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De hanger heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Marie-Louise is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €270,00
 • Blush Roségouden Hanger met Zirkonia

  De sieradenlijn van Blush is het merk bij uitstek voor de moderne vrouw die weet wat ze wil; een chique en elegante uitstraling gecombineerd in tijdloos design. Deze Blush hanger 6065RZI is daar een uitstekend voorbeeld van. De hanger is vervaardigd uit 14 krt rosé goud. Het stijlvolle model straalt door de prachtige witte zirkonia gezet in een vierpoots chaton zetting. Het model heeft een prachtige uitstraling door de opvallende afmeting van 8 mm.

  €99,00
 • Blush Geelgouden Hanger met Zirkonia

  De sieradenlijn van Blush is het merk bij uitstek voor de moderne vrouw die weet wat ze wil; een chique en elegante uitstraling gecombineerd in tijdloos design. Een prachtig cadeau om aan je geliefde te geven, of als cadeau voor jezelf. Deze prachtige hartvormige bicolor Blush hanger 6060BZI heeft een breedte van 10.7 mm. De hanger is op het hartgedeelte volledig pavé gezet met sprankelende witte zirkonia's. Kortom dit weergaloze hartje zal niet snel over het hoofd gezien worden.

  €229,00
 • BUDDHA TO BUDDHA PENDANT INNER PEACE

  Geloof in je innerlijke vrede. Met de Buddha to Buddha Innerpeace Pendant Silver maak jij een statement. De betekenis achter deze zilveren bedel herkent iedereen. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. De pendant laat zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha pendants en wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking.

  €89,00
 • One More Vulsini hanger 055760A

  Roze gouden Vulsini hanger gezet met diamanten. Deze One More Vulsini hanger 055760A bevat 0,31ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €1.545,00
 • Blush Witgouden Hanger met Zirkonia

  De sieradenlijn van Blush is het merk bij uitstek voor de moderne vrouw die weet wat ze wil; een chique en elegante uitstraling gecombineerd in tijdloos design. Deze Blush hanger 6065WZI is daar een uitstekend voorbeeld van. De hanger is vervaardigd uit 14 krt goud witgoud. Het stijlvolle model straalt door de prachtige witte zirkonia gezet in een vierpoots chaton zetting. Het model heeft een stijvolle uitstraling door de afmeting van 8 mm.

  €99,00
 • Blush Geelgouden Hanger met Parel

  Deze hanger uit de collectie van Blush is gemaakt van geelgoud. Aan de onderzijde zit een synthetische parel. De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen.

  €69,00