fbpixel
 • byR&C ring Embrasse met 0,08ct aan diamant

  Embrasse, een prachtige rose, wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k rosegoud, 14k witgoud. De ring heeft 0,08ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Embrasse is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €1.210,00
 • byR&C ring Galla met 0,07ct aan diamant

  Galla, een prachtige wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k witgoud. De ring heeft 0,07ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Galla is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €2.244,00
 • BUDDHA TO BUDDHA RING BEN DOUBLE

  Met de dubbele ring van de Buddha to Buddha Ben Double Ring heb je echt iets speciaals om je vinger. Als lid van de populaire Ben collectie geeft deze zilveren ring jou gegarandeerd een fashionable look. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. De ring laat zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha sieraden en wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking.

  €129,00
 • BUDDHA TO BUDDHA RING CHAIN STONE ONYX

  De Buddha to Buddha Chain Stone Ring Onyx is een bijzonder lid van de Chain familie. Deze zilveren ring heeft een onyx steen welke staat voor innerlijke kracht. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. De ring laat zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha sieraden en wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking.

  €119,00
 • BUDDHA TO BUDDHA RING KOMANG

  De naam van deze prachtige zilveren ring is afgeleid van onze zeer gewaardeerde vakman Komang, een ware kunstenaar in de weeftechniek. Kijk naar de details en perfectie van de Buddha to Buddha Komang Ring, het is nauwelijks te geloven dat dit zilveren sieraad helemaal met de hand gemaakt is. Deze tijdloze ring laat zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha sieraden en wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking.

  €145,00
 • BUDDHA TO BUDDHA RING CHAIN STONE TURQUOISE

  De Buddha to Buddha Chain Stone Ring Turquoise is een bijzonder lid van de Chain familie. Deze zilveren ring heeft een turquoise steen welke staat voor intuïtie en reflectie. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. De ring laat zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha sieraden en wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking.

  €119,00
 • byR&C ring Aubery met 0,03ct aan diamant

  Aubery, een prachtige wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k witgoud. De ring heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Aubery is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €754,00
 • byR&C ring Amazone met 0,08ct aan diamant

  Amazone, een prachtige wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k witgoud. De ring heeft 0,08ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Amazone is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €1.442,00
 • BUDDHA TO BUDDHA RING NATHALIE

  De Buddha to Buddha Nathalie ring is een van de bekendste ringen uit de collectie. De aparte dubbele schakel maakt deze zilveren ring tot een echte eyecatcher. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. De ring laat zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha sieraden en wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking. De Nathalie Ring is groter dan de Nathalie Small Ring.

  €135,00
 • BUDDHA TO BUDDHA RING LARS SMALL

  De Buddha to Buddha Lars Ring is een elegante ring. Handgemaakt en tijdloos zoals alle Buddha to Buddha sieraden. De zilveren ring laat zich perfect combineren met andere Buddha to Buddha sieraden en wordt verpakt in een luxe geschenkverpakking. De Lars Small Ring is smaller dan de Lars Ring.

  €99,00
 • byR&C ring Camille met 0,03ct aan diamant

  Camille, een prachtige bicolor ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De ring heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Camille is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €545,00
 • byR&C ring Christine met 0,03ct aan diamant

  Christine, een prachtige rose, wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k rosegoud, 14k witgoud. De ring heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Christine is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €525,00
 • byR&C ring Coco met 0,03ct aan diamant

  Coco, een prachtige wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k witgoud. De ring heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Coco is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €824,00
 • byR&C ring Ella met 0,03ct aan diamant

  Ella, een prachtige wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k witgoud. De ring heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Ella is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €414,00
 • byR&C ring Christine met 0,07ct aan diamant

  Christine, een prachtige wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k witgoud. De ring heeft 0,07ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Christine is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €1.090,00
 • byR&C ring Laure met 0,03ct aan diamant

  Laure, een prachtige wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k witgoud. De ring heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Laure is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €592,00
 • byR&C ring Odette met 0,03ct aan diamant

  Odette, een prachtige geel ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k geelgoud. De ring heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Odette is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €781,00
 • byR&C ring Sofie met 0,06ct aan diamant

  Sofie, een prachtige rose, wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k rosegoud, 14k witgoud. De ring heeft 0,06ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Sofie is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €762,00
 • byR&C ring Sofie met 0,06ct aan diamant

  Sofie, een prachtige wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k witgoud. De ring heeft 0,06ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Sofie is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €762,00
 • byR&C ring Victoire met 0,03ct aan diamant

  Victoire, een prachtige bicolor ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De ring heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Victoire is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €584,00
 • byR&C ring Zoe met 0,03ct aan diamant

  Zoe, een prachtige bicolor ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De ring heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Zoe is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €748,00
 • byR&C ring Zoe met 0,1ct aan diamant

  Zoe, een prachtige wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k witgoud. De ring heeft 0,1ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Zoe is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €1.769,00
 • Lapponia Circlestances ring

  Lapponia Circlestances ring. Het Lapponia sierraad is gemaakt van zilver. Het gewicht van het sieraad is 9 gram. Informatie over de ontwerper: Christophe Burger is een internationaal bekende en zeer bekwame Franse ontwerper van artistieke juwelen. Burger combineert in zijn ontwerpen de Franse avant-garde stijl met Fins vakmanschap. Zijn ontwerpen worden gekenmerkt door geometrische vormen en bevatten regelmatig sprankelende diamanten of kleurige edelstenen. Een juweel moet een boodschap uitstralen, zowel van de ontwerper naar de drager als naar degene die het juweel aanschouwt. Het betstelnummer van dit sieraard is 650791.

  €199,00
 • Lapponia Summer Romance ring

  Lapponia Summer Romance ring. Het Lapponia sierraad is gemaakt van zilver. Het gewicht van het sieraad is 10 gram. Informatie over de ontwerper: De vrouwelijke Taiwanese Chao-Hsien Kuo is sinds januari 2006 voor Lapponia werkzaam. Kuo's collectie combineert een krachtig ontwerp met matte oppervlakten en een delicaat lijnenspel. "Mijn ontwerpen geven mijn liefde voor de natuur weer en mijn passie om dingen te creëren. Ik wil juwelen maken waarin de groei van het ontwerp tot uiting komt zonder te overdrijven en die een emotie ontlokken aan de drager. Voor mij is het overduidelijk dat een juweel niet een op zichzelf staand iets is maar een toegevoegd accent creëert voor de drager". Het betstelnummer van dit sieraard is 650753.

  €177,00