fbpixel
 • Msc105rg

  Miss Spring roségouden collier met 'hart' hangertje

  Dit fijne Miss Spring collier en 'hart' hangertje zijn gemaakt van 14 karaat roségoud. De gouden hanger is gezet met 1 diamantje van in totaal 0,004 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €367,00
 • Msa126gg

  Miss Spring gouden armband met hangertje 'klavertje 4'

  Dit fijne Miss Spring armbandje en hangertje in de vorm van een 'klavertje 4' zijn gemaakt van 14 karaat geelgoud. De gouden hanger is gezet met 12 diamantjes van in totaal 0,048 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €430,00
 • 055166va 0

  One More Etna oorsieraden 055166VA

  Deze One More Etna oorsieraden 055166VA bevat 0,41ct briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant, rook Kwarts als stenen.

  €2.425,00
 • Msc133gg

  Miss Spring gouden collier met hangertje 'infinity'

  Dit fijne Miss Spring collier en hangertje in de vorm van een 'Infinity teken' zijn gemaakt van 14 karaat geelgoud. De gouden hanger is gezet met 1 diamantje van in totaal 0,009 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €381,00
 • Argento 42a

  Monzario Argento Zilveren armband, 22cm, gerhodineerd

  €299,00
 • 12011tg 0

  TI SENTO - Milano 12011TG Ring

  TI SENTO - Milano ring (referentie: 12011TG) is gemaakt van gerhodineerd sterling zilver. De ring is gezet met een Translucent Grey crystal. TI SENTO - Milano sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €73,00
 • 9175mw 0

  TI SENTO - Milano 9175MW Oorbedels

  TI SENTO - Milano Oorbedels (referentie: 9175MW) zijn gemaakt van gerhodineerd sterling zilver. De dubbelzijdige oorbedels zijn aan een zijde gezet met een doublet van parelmoer en crystal en aan de andere zijde pave gezet met crystals. TI SENTO - Milano sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €115,00
 • 14951aw 0

  Moments 14951AW - Ring - Zilver

  Moments ring, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Deze ring is geschikt als aanschuifring. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €59,00
 • Msc097zvrg

  Miss Spring collier met roségouden 'sneeuwvlok' hanger

  Dit fijne, zilveren collier heeft een 14 karaat roségoud hangertje in de vorm van een 'sneeuwvlok'. De hanger is gezet met 6 diamantjes van in totaal 0,024 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €221,00
 • Msc089zvgg

  Miss Spring collier met gouden hoefijzer hanger

  Dit fijne, zilveren collier heeft een 14 karaat goud hangertje in de vorm van een hoefijzer (brengt geluk). De gouden hanger is gezet met 2 diamantjes van in totaal 0,018 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €160,00
 • Msc123zvgg

  Miss Spring collier met gouden ronde hanger

  Dit fijne, zilveren collier heeft een 18 karaat goud hangertje in de vorm van een circel. De gouden hanger is gezet met 8 diamantjes van in totaal 0,032 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 18 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €245,00
 • Msc101dwzvrg

  Miss Spring collier met roségouden 'kruis' hanger

  Dit fijne, zilveren collier heeft een 14 karaat roségoud hangertje in de vorm van een 'kruisje'. De hanger is gezet met 1 diamantje van in totaal 0,009 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €123,00
 • Msc089zvrg

  Miss Spring collier met roségouden hoefijzer hanger

  Dit fijne, zilveren collier heeft een 14 karaat roségoud hangertje in de vorm van een hoefijzer (brengt geluk). De hanger is gezet met 2 diamantjes van in totaal 0,018 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €160,00
 • Msa124gg

  Miss Spring gouden armband met hangertje 'klavertje 4'

  Dit fijne Miss Spring armbandje en hangertje in de vorm van een 'klavertje 4' zijn gemaakt van 14 karaat geelgoud. De gouden hanger is gezet met 4 diamantjes van in totaal 0,016 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €302,00
 • Msa132gg

  Miss Spring gouden armband met hangertje 'infinity'

  Dit fijne Miss Spring armbandje en hangertje in de vorm van een 'Infinity teken' zijn gemaakt van 14 karaat geelgoud. De gouden hanger is gezet met 1 diamantje van in totaal 0,009 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €248,00
 • Msa122gg

  Miss Spring gouden armband met ronde hanger

  Dit fijne Miss Spring armbandje en circel vormig hangertje zijn gemaakt van 18 karaat geelgoud. De gouden hanger is gezet met 8 diamantjes van in totaal 0,032 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 18 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €366,00
 • Msc127rg

  Miss Spring roségouden collier met hangertje 'klavertje 4'

  Dit fijne Miss Spring collier en hangertje in de vorm van een 'klavertje 4' zijn gemaakt van 14 karaat roségoud. De gouden hanger is gezet met 12 diamantjes van in totaal 0,048 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €563,00
 • Msc091rg

  Miss Spring roségouden collier met hoefijzer hangertje

  Dit fijne Miss Spring collier en hoefijzer hangertje (brengt geluk) zijn gemaakt van 14 karaat roségoud. De gouden hanger is gezet met 7 diamantjes van in totaal 0,028 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €334,00
 • Msa118rg

  Miss Spring roségouden armband met 'ster' hangerje

  Dit fijne Miss Spring armbandje en 'ster' hangertje zijn gemaakt van 14 karaat roségoud. De gouden hanger is gezet met 30 diamantjes van in totaal 0,120 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €693,00
 • Msa110wg

  Miss Spring witgouden armband met 'LOVE' hangertje

  Dit fijne Miss Spring armbandje en het 'LOVE' hangertje zijn gemaakt van 14 karaat witgoud. De gouden hanger is gezet met 12 diamantjes van in totaal 0,036 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €389,00
 • Msc119wg

  Miss Spring witgouden collier met 'ster' hangertje

  Dit fijne Miss Spring collier en het 'ster' hangertje zijn gemaakt van 14 karaat witgoud. De gouden hanger is gezet met 30 diamantjes van in totaal 0,120 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €826,00
 • Msc125zvrg

  Miss Spring collier met roségouden hangertje 'klavertje 4'

  Dit fijne, zilveren collier heeft een 14 karaat roségoud hangertje in de vorm van een 'klavertje 4'. De hanger is gezet met 4 diamantjes van in totaal 0,016 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €189,00
 • Msc127zvgg

  Miss Spring collier met gouden hangertje 'klavertje 4'

  Dit fijne, zilveren collier heeft een 14 karaat goud hangertje in de vorm van een 'klavertje 4'. De gouden hanger is gezet met 12 diamantjes van in totaal 0,048 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €301,00
 • Msc101dwzvgg

  Miss Spring collier met gouden 'kruis' hanger

  Dit fijne, zilveren collier heeft een 14 karaat goud hangertje in de vorm van een 'kruisje'. De gouden hanger is gezet met 1 diamantje van in totaal 0,009 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €123,00