fbpixel
 • Miss Spring armband met roségouden hangertje 'klavertje 4'

  Dit fijne, zilveren armbandje heeft een 14 karaat roségoud hangertje in de vorm van een 'klavertje 4'. De hanger is gezet met 12 diamantjes van in totaal 0,048 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €297,00
 • Miss Spring roségouden collier met 'hart' hangertje

  Dit fijne Miss Spring collier en 'hart' hangertje zijn gemaakt van 14 karaat roségoud. De gouden hanger is gezet met 8 diamantjes van in totaal 0,032 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €479,00
 • Monzario Argento Zilveren armband, 22cm gerhodineerd

  €945,00
 • Miss Spring armband met roségouden 'hart' hanger

  Dit fijne, zilveren armbandje heeft een 14 karaat roségoud hangertje in de vorm van een 'hartje'. De hanger is gezet met 1 diamantje van in totaal 0,004 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €123,00
 • Miss Spring roségouden armband met 'hart' hangerje

  Dit fijne Miss Spring armbandje en 'hart' hangertje zijn gemaakt van 14 karaat roségoud. De gouden hanger is gezet met 8 diamantjes van in totaal 0,032 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €346,00
 • Monzario Oro 18 krt roségouden oorsieradem met quartz fumé

  €1.350,00
 • Miss Spring roségouden armband met 'ster' hangerje

  Dit fijne Miss Spring armbandje en 'ster' hangertje zijn gemaakt van 14 karaat roségoud. De gouden hanger is gezet met 30 diamantjes van in totaal 0,120 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €693,00
 • Monzario Argento Zilveren armband met ebbenhout, 22cm

  €455,00
 • Miss Spring witgouden armband met hoefijzer hangerje

  Dit fijne Miss Spring armbandje en hoefijzer hangertje (brengt geluk) zijn gemaakt van 14 karaat witgoud. De gouden hanger is gezet met 2 diamantjes van in totaal 0,018 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €274,00
 • Monzario Argento Zilveren rosé verguld ring met paars Swarovski bergkristal

  €515,00
 • Miss Spring armband met roségouden hoefijzer hanger

  Dit fijne, zilveren armbandje heeft een 14 karaat roségoud hangertje in de vorm van een hoefijzer (brengt geluk). De hanger is gezet met 2 diamantjes van in totaal 0,018 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €156,00
 • Miss Spring roségouden armband met hoefijzer hangerje

  Dit fijne Miss Spring armbandje en hoefijzer hangertje (brengt geluk) zijn gemaakt van 14 karaat roségoud. De gouden hanger is gezet met 2 diamantjes van in totaal 0,018 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €274,00
 • Miss Spring gouden collier met 'ster' hangertje

  Dit fijne Miss Spring collier en 'ster' hangertje zijn gemaakt van 14 karaat geelgoud. De gouden hanger is gezet met 30 diamantjes van in totaal 0,120 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €826,00
 • YANVAN zilveren Deco Ular armband

  Handgemaakte zilveren armband, 925 sterling zilver. Ambachtelijk vervaardigd in Bali met originele baksluiting inclusief veiligheidspal. Alle armbanden van YANVAN worden op bestelling in Bali voor u gemaakt. Hou rekening met een levertermijn van 4 weken.

  €240,00
 • Miss Spring armband met roségouden hangertje 'infinity'

  Dit fijne, zilveren armbandje heeft een 14 karaat roségoud hangertje in de vorm van een 'Infinity teken'. De hanger is gezet met 1 diamantje van in totaal 0,009 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €134,00
 • Miss Spring roségouden armband met hoefijzer hangerje

  Dit fijne Miss Spring armbandje en hoefijzer hangertje (brengt geluk) zijn gemaakt van 14 karaat roségoud. De gouden hanger is gezet met 7 diamantjes van in totaal 0,028 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €334,00
 • Miss Spring armband met gouden ronde hanger

  Dit fijne, zilveren armbandje heeft een 18 karaat goud hangertje in de vorm van een circel. De gouden hanger is gezet met 8 diamantjes van in totaal 0,032 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 18 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €241,00
 • Miss Spring witgouden collier met hoefijzer hangertje

  Dit fijne Miss Spring collier en hoefijzer hangertje (brengt geluk) zijn gemaakt van 14 karaat witgoud. De gouden hanger is gezet met 7 diamantjes van in totaal 0,028 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €334,00
 • byR&C ring Laure met 0,17ct aan diamant

  Laure, een prachtige rose, wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k rosegoud, 14k witgoud. De ring heeft 0,17ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Laure is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €1.309,00
 • Miss Spring witgouden collier met 'ster' hangertje

  Dit fijne Miss Spring collier en het 'ster' hangertje zijn gemaakt van 14 karaat witgoud. De gouden hanger is gezet met 5 diamantjes van in totaal 0,045 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €477,00
 • byR&C ring Odette met 0,03ct aan diamant

  Odette, een prachtige rose, wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k rosegoud, 14k witgoud. De ring heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Odette is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €781,00
 • byR&C ring Marie-Louise met 0,03ct aan diamant

  Marie-Louise, een prachtige wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k witgoud. De ring heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Marie-Louise is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €570,00
 • Miss Spring roségouden armband met 'anker' hangertje

  Dit fijne Miss Spring armbandje en 'anker' hangertje zijn gemaakt van 14 karaat roségoud. De gouden hanger is gezet met 2 diamantjes van in totaal 0,018 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €274,00
 • Monzario Argento Zilveren gourmette armband, 21cm, gerhodineerd

  €435,00
Scroll om meer producten te bekijken...