fbpixel
 • Moments 72585AY - Oorbellen - Zilver geel verguld

  Moments creolen, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €89,00
 • Lapponia Dancing Wind oorstekers

  Lapponia Dancing Wind oorstekers. Het Lapponia sierraad is gemaakt van 18k geel goud. Het gewicht van het sieraad is 5 gram. Informatie over de ontwerper: De vrouwelijke Taiwanese Chao-Hsien Kuo is sinds januari 2006 voor Lapponia werkzaam. Kuo's collectie combineert een krachtig ontwerp met matte oppervlakten en een delicaat lijnenspel. "Mijn ontwerpen geven mijn liefde voor de natuur weer en mijn passie om dingen te creëren. Ik wil juwelen maken waarin de groei van het ontwerp tot uiting komt zonder te overdrijven en die een emotie ontlokken aan de drager. Voor mij is het overduidelijk dat een juweel niet een op zichzelf staand iets is maar een toegevoegd accent creëert voor de drager". Het betstelnummer van dit sieraard is 232820.

  €797,00
 • Lapponia Frozen Amethyst oorstekers

  Lapponia Frozen Amethyst oorstekers. Het Lapponia sierraad is gemaakt van zilver. Informatie over de ontwerper: Liesbeth Busman (geb. 1977) woont en werkt aan de Prinsengracht in Den Haag, waar zij haar salon en atelier heeft. Haar meester goudsmid diploma behaalde zij aan de Vakschool voor Edelmetalen in Amsterdam, en specialiseerde zich op het gebied van design op de vakschool in Schoonhoven. Haar stageperiode in Namibie heeft haar geinspireerd welk je nog steeds in haar ontwerpen terug kunt zien. Het sieraad moet op zichzelf zijn en subtiel verleiden. Natuurlijke ordening en groei-verweerprocessen beinvloeden haar werk. Liesbeth Busman (geb. 1977) woont en werkt aan de Prinsengracht in Den Haag, waar zij haar salon en atelier heeft. Haar meester goudsmid diploma behaalde zij aan de Vakschool voor Edelmetalen in Amsterdam, en specialiseerde zich op het gebied van design op de vakschool in Schoonhoven. Haar stageperiode in Namibie heeft haar geinspireerd welk je nog steeds in haar ontwerpen terug kunt zien. Het sieraad moet op zichzelf zijn en subtiel verleiden. Natuurlijke ordening en groei-verweerprocessen beinvloeden haar werk. Het betstelnummer van dit sieraard is 672890.

  €342,00
 • Moments 33804AP - Collier - Zilver rosé verguld

  Moments collier, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Collier is voorzien van verlengstukje waardoor het op meerdere lengtes draagbaar is. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €89,00
 • Moments 33703- Collier - Zilver

  Moments collier, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud of zwart rhodium. Het collier is voorzien van een magneetsluiting. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €149,00
 • Blush Witgouden Hanger met Zirkonia

  Deze hanger uit de collectie van Blush is gemaakt van witgoud. Aan de onderzijde zit wit zirkonia. De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen.

  €129,00
 • Moments 72508AY - Oorbellen - Zilver geel verguld

  Moments oorstekers, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €39,00
 • One More Amiata oorsieraden 053370BA

  Roze gouden Amiata oorringen met amethist & diamant. Deze One More Amiata oorsieraden 053370BA bevat 0,33ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant, amethyst, Parelmoer als stenen.

  €2.445,00
 • Blush Witgouden Ring

  Blush sieraden zijn trendy, jong en stuk voor stuk gemaakt van 14 karaats goud. De Blush juwelen, van dezelfde makers als het populaire sieradenmerk Ti Sento, zijn een absolute hit waar het gaat om luxe en betaalbare gouden juwelen.

  €159,00
 • byR&C ring Marie-Louise met 0,03ct aan diamant

  Marie-Louise, een prachtige bicolor ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De ring heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Marie-Louise is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €527,00
 • Blush Witgouden Hanger met Zirkonia

  Deze hanger uit de collectie van Blush is gemaakt van witgoud. Aan de onderzijde zit wit zirkonia. De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen.

  €149,00
 • One More Etna collier 055856QA

  Deze One More Etna collier 055856QA bevat 0,11ct briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant, Groene Toermalijn als stenen.

  €969,00
 • Lapponia Strate horloge

  Lapponia Strate horloge. Het Lapponia sierraad is gemaakt van zilver. Informatie over de ontwerper: Zoltan Popovits, beeldhouwer en keramist, startte zijn samenwerking met Lapponia Jewelry door een zilveren schaakspel te ontwerpen. Ieder schaakstuk heeft een uniek karakter en is een minuscuul beeldhouwwerk binnen het grotere geheel. Een zilveren collectie en later een gouden collectie volgden. De wortels van Zoltan Popovits juwelen zijn verankerd in de filosofie van juwelen bij primitieve volkeren; hij streeft net als hen hetzelfde individualisme en de nabijheid van de natuur na. Het betstelnummer van dit sieraard is 668024.

  €1.167,00
 • Miss Spring gouden collier met hoefijzer hangertje

  Dit fijne Miss Spring collier en hoefijzer hangertje (brengt geluk) zijn gemaakt van 14 karaat geelgoud. De gouden hanger is gezet met 7 diamantjes van in totaal 0,028 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €334,00
 • Blush Roségouden Hanger met Zirkonia

  Deze hanger uit de collectie van Blush is gemaakt van roségoud. Aan de onderzijde zit wit zirkonia. De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen.

  €139,00
 • One More Salina ring 055762A

  Rosé gouden Salina ring gezet met diamanten. Deze One More Salina ring 055762A bevat 0,21ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €1.675,00
 • One More Etna ring 053926QA

  Deze One More Etna ring 053926QA bevat 0,22ct briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant, groene Toermalijn als stenen.

  €1.555,00
 • One More Etna oorsieraden 055103TT

  Deze One More Etna oorsieraden 055103TT bevat 0,41ct briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant, Sky Blue Topaas als stenen.

  €2.425,00
 • One More Etna oorsieraden 055166VA

  Deze One More Etna oorsieraden 055166VA bevat 0,41ct briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant, rook Kwarts als stenen.

  €2.425,00
 • byR&C ring Calais met 0,03ct aan diamant

  Calais, een prachtige rose, wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k rosegoud, 14k witgoud. De ring heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Calais is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €533,00
 • Moments 15046AP - Ring - Zilver rosé verguld

  Moments ring, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €49,00
 • Blush Geelgouden Bedelhangers met Zirkonia

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze gouden bedelhangers kunnen gecombineerd worden met de rosé-, geel- of wit-gouden creolen van Blush.

  €229,00
 • One More Salina oorsieraden 052394A

  Wit gouden Salina oorring gezeten gezet met diamant. Deze One More Salina oorsieraden 052394A bevat 0,47ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €1.999,00
 • Moments 72555AW - Oorbellen - Zilver

  Moments oorbellen, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €59,00