fbpixel
 • Blush Collier met Geelgouden Hanger

  De belichaming van de moderne vrouw van vandaag; chique, speels en elegant. Het tijdloze design straalt in zijn eenvoud en speelse uitstraling! De designs vertegenwoordigen een frisse en tijdloze style. Op zoek naar een luxe collier? Dit nieuwe Blush collier inclusief hanger 3043YZI is dan het sieraad waar u naar zoekt. De prachtige geelgoud hanger gezet met een sprankelend witte zirkonia heeft een diameter van 5.4 mm. Het collier heeft een lengte van 42 cm en is vervaardigd uit nylon in de kleur wit. Het slotje is daarentegen weer vervaardigd uit geelgoud.

  €79,00
 • One More Salina ring 055776A

  Wit gouden Salina ring gezet met diamant. Deze One More Salina ring 055776A bevat 0,21ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €1.675,00
 • One More Vulsini ring 055831

  Roze gouden Vulsini ring. Deze One More Vulsini ring 055831 bevat ct geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van als stenen.

  €715,00
 • byR&C ring Laure met 0,03ct aan diamant

  Laure, een prachtige rose, wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k rosegoud, 14k witgoud. De ring heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Laure is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €592,00
 • Moments 72591AP - Oorbellen - Zilver rosé verguld

  Moments creolen, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €99,00
 • One More Vulsini collier 053922A

  Roze gouden Vulsini halsketting met diamanten. Deze One More Vulsini collier 053922A bevat 0,35ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €1.925,00
 • One More Vulsini oorsieraden 053923A

  Roze gouden Vulsini oorringen gezet met diamanten. Deze One More Vulsini oorsieraden 053923A bevat 0,69ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €3.215,00
 • Buddha to Buddha Gold Ben Oorsieraden

  Buddha to Buddha zet met deze luxe gouden sieraden een volgende stap in het maken van sieraden. De collectie is verfijnd, maar behoudt de signature touch. Geïnspireerd door de Ben - een iconische Buddha to Buddha collectie - werden de eerste gouden stukken handgemaakt door goudsmeden en gevormd tot een bijzonder sieraad. Vervaardigd in 18k puur goud, weerspiegelt deze editie luxe en premium kwaliteit. Schoonheid en tijdloos design. Embrace Life.

  €999,00
 • Allerliefste ring Noor

  14k wit goudkleurige Allerliefste ring Noor met 0,03ct diamant

  €255,00
 • Miss Spring witgouden collier met 'hart' hangertje

  Dit fijne Miss Spring collier en het 'hart' hangertje zijn gemaakt van 14 karaat witgoud. De gouden hanger is gezet met 8 diamantjes van in totaal 0,032 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €479,00
 • byR&C ring Ella met 0,03ct aan diamant

  Ella, een prachtige rose ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k rose goud. De ring heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Ella is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €414,00
 • byR&C ring Coco met 0,03ct aan diamant

  Coco, een prachtige wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k witgoud. De ring heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Coco is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €824,00
 • NOL zilveren ring AG10167.11

  €168,00
 • Miss Spring gouden collier met 'hart' hangertje

  Dit fijne Miss Spring collier en 'hart' hangertje zijn gemaakt van 14 karaat geelgoud. De gouden hanger is gezet met 1 diamantje van in totaal 0,004 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €367,00
 • Miss Spring witgouden armband met 'hart' hangerje

  Dit fijne Miss Spring armbandje en het 'hart' hangertje zijn gemaakt van 14 karaat witgoud. De gouden hanger is gezet met 8 diamantjes van in totaal 0,032 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €346,00
 • Lapponia Nimbus collier

  Lapponia Nimbus collier. Het Lapponia sierraad is gemaakt van 18k wit goud. De lengte is 41,5cm. Het gewicht van het sieraad is 8 gram. Informatie over de ontwerper: Björn Weckström (geb. 1935) is een bekende, en erkende sieraden kunstenaar en beeldhouwer. Hij was de voorloper in het ontwerpen van de sculptuur-achtige sieraden van Lapponia, en liet zch zich inspireren door de vorm en het matte oppervlak van goudklompjes uit Fins Lapland. Bij het ontwerpen van zilveren producten, was het zijn doel om dmv zilver, de besneeuwde Finse winterlandschappen te portretteren met zijn bevroren meren. Zo zijn de unieke vormen van Lapponia stukken en de creatie van onderscheidende Lapponia designtaal geboren. Weckström’s belangrijkste missie is altijd geweest om het ontwerpen van sieraden een vorm van kunst te maken, en haar profiel te verhogen tot op een lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. De kleine klompjes goud die Bjorn Weckström in Lapland vond, dienden ter inspiratie voor zijn vernieuwende visie op het ontwerpen van juwelen. Zilver inspireerde hem wederom om een lijn te creeeren die geheel afweek van de meer traditionele visie op juwelen. Ieder van zijn ontwerpen staat voor een element uit de natuur. Naast sieraden ontwerpen is Weckström een erkende beeldhouwer, glas ontwerper en schilder. Zijn beeldhouw werken worden uitgedrukt van abstracte vormen tot een individualistische interpretatie van realisme. “Een sieraad is een miniatuur sculptuur met het menselijk lichaam op de achtergrond. Toen ik voor het eerst begon in de vroege jaren 1960, wilde ik het ontwerpen van sieraden, omzetten in kleinschalige vorm van kunst en haar profiel verhogen tot op één lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. Natuurlijk, mat goud werd al snel mijn handelsmerk. Dragers van mijn sieraden hebben er een persoonlijke band mee. Sommigen denken dat sieraden kunst is, anderen denken dat het een intrigerende aanvulling op hun persoonlijkheid is, of een boeiend gespreksonderwerp. Sommigen denken dat het gewoonweg prachtig is. Het betstelnummer van dit sieraard is 320121415.

  €2.657,00
 • Miss Spring armband met gouden 'ster' hanger

  Dit fijne, zilveren armbandje heeft een 14 karaat goud hangertje in de vorm van een 'ster'. De gouden hanger is gezet met 30 diamantjes van in totaal 0,120 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €525,00
 • Allerliefste ring Luus

  14k wit goudkleurige Allerliefste ring Luus met ct diamant

  €233,00
 • Allerliefste ring Noa

  14k geel goudkleurige Allerliefste ring Noa met 0,06ct diamant

  €353,00
 • Allerliefste ring Sam

  14k geel goudkleurige Allerliefste ring Sam met 0,03ct diamant

  €256,00
 • Moments 72403AY - Oorbellen - Zilver geel verguld

  Moments creolen, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €149,00
 • One More Eolo ring 054726A

  Roze en wit gouden Eolo ring gezet met diamanten. Deze One More Eolo ring 054726A bevat 0,13ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €1.565,00
 • Moments 61014AP - Collier - Zilver rosé verguld

  Moments collier, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Collier is voorzien van verlengstukje waardoor het op meerdere lengtes draagbaar is. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €99,00
 • One More Eolo oorsieraden 93AA08A3

  Roze gouden Eolo oorringen met bruine diamant. Deze One More Eolo oorsieraden 93AA08A3 bevat 0,67ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €1.735,00