fbpixel
 • Lapponia Lapp ring

  Lapponia Lapp ring. Het Lapponia sierraad is gemaakt van 14k geel goud. Het gewicht van het sieraad is 3 gram. Informatie over de ontwerper: Björn Weckström (geb. 1935) is een bekende, en erkende sieraden kunstenaar en beeldhouwer. Hij was de voorloper in het ontwerpen van de sculptuur-achtige sieraden van Lapponia, en liet zch zich inspireren door de vorm en het matte oppervlak van goudklompjes uit Fins Lapland. Bij het ontwerpen van zilveren producten, was het zijn doel om dmv zilver, de besneeuwde Finse winterlandschappen te portretteren met zijn bevroren meren. Zo zijn de unieke vormen van Lapponia stukken en de creatie van onderscheidende Lapponia designtaal geboren. Weckström’s belangrijkste missie is altijd geweest om het ontwerpen van sieraden een vorm van kunst te maken, en haar profiel te verhogen tot op een lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. De kleine klompjes goud die Bjorn Weckström in Lapland vond, dienden ter inspiratie voor zijn vernieuwende visie op het ontwerpen van juwelen. Zilver inspireerde hem wederom om een lijn te creeeren die geheel afweek van de meer traditionele visie op juwelen. Ieder van zijn ontwerpen staat voor een element uit de natuur. Naast sieraden ontwerpen is Weckström een erkende beeldhouwer, glas ontwerper en schilder. Zijn beeldhouw werken worden uitgedrukt van abstracte vormen tot een individualistische interpretatie van realisme. “Een sieraad is een miniatuur sculptuur met het menselijk lichaam op de achtergrond. Toen ik voor het eerst begon in de vroege jaren 1960, wilde ik het ontwerpen van sieraden, omzetten in kleinschalige vorm van kunst en haar profiel verhogen tot op één lijn met die van de moderne beeldhouwkunst. Natuurlijk, mat goud werd al snel mijn handelsmerk. Dragers van mijn sieraden hebben er een persoonlijke band mee. Sommigen denken dat sieraden kunst is, anderen denken dat het een intrigerende aanvulling op hun persoonlijkheid is, of een boeiend gespreksonderwerp. Sommigen denken dat het gewoonweg prachtig is. Het betstelnummer van dit sieraard is 110031.

  €740,00
 • Moments 15044AW - Ring - Zilver

  Moments ring, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €59,00
 • byR&C ring Christine met 0,03ct aan diamant

  Christine, een prachtige rose, wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k rosegoud, 14k witgoud. De ring heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Christine is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €525,00
 • Moments 61016AP - Collier - Zilver rosé verguld

  Moments collier, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Collier is voorzien van verlengstukje waardoor het op meerdere lengtes draagbaar is. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €89,00
 • One More Etna collier 050510BA

  Deze One More Etna collier 050510BA bevat 0,09ct briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant, Amethyst als stenen.

  €1.085,00
 • Blush Geelgouden Bedelhangers met Zirkonia

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 9042YZI geel gouden bedels met zirkonia zijn te combineren met de 14 karaats gouden creolen van Blush.

  €89,00
 • One More Ischia ring 91AD16A

  Roze gouden Ischia Basics ring gezet met diamanten. Deze One More Ischia ring 91AD16A bevat 0,32ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €1.445,00
 • Moments 25273AY - Armband - Zilver geel verguld

  Moments armband, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €69,00
 • Moments 61016AW - Collier - Zilver

  Moments collier, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Collier is voorzien van verlengstukje waardoor het op meerdere lengtes draagbaar is. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €69,00
 • Miss Spring witgouden armband met 'kruis' hangerje

  Dit fijne Miss Spring armbandje en het 'kruis' hangertje zijn gemaakt van 14 karaat witgoud. De gouden hanger is gezet met 1 diamantje van in totaal 0,009 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €232,00
 • One More Etna ring 054697XA

  Deze One More Etna ring 054697XA bevat 0,2ct briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant, rose Kwarts als stenen.

  €1.475,00
 • One More Vulsini hanger 053924A

  Roze gouden Vulsini hanger gezet met diamanten. Deze One More Vulsini hanger 053924A bevat 0,52ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €2.245,00
 • Blush Witgouden Bedelhangers met Zirkonia

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze 9041WZI wit gouden bedels met zirkonia zijn te combineren met de 14 karaats gouden creolen van Blush.

  €59,00
 • Blush Geelgouden Bedelhangers met Zirkonia

  De sieraden van Blush worden vervaardigd uit 14 karaats goud. De ontwerpers van Blush maken luxe geel-, wit- en roségouden juwelen die volledig in het huidige modebeeld passen. Deze gouden bedelhangers kunnen gecombineerd worden met de rosé-, geel- of wit-gouden creolen van Blush.

  €229,00
 • Monzario Argento Zilveren collier, 45cm

  €299,00
 • byR&C ring Laure met 0,17ct aan diamant

  Laure, een prachtige rose, wit ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k rosegoud, 14k witgoud. De ring heeft 0,17ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Laure is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €1.309,00
 • byR&C ring Aubery met 0,03ct aan diamant

  Aubery, een prachtige bicolor ring met diamant. De ring is gemaakt van 14k geelgoud, 14k witgoud. De ring heeft 0,03ct aan briljant geslepen diamant. De kleur van de diamant is E en de kwaliteit van de diamantis Si. Aubery is ook verkrijgbaar in het rose, geel en witgoud.

  €977,00
 • Miss Spring collier met gouden ronde hanger

  Dit fijne, zilveren collier heeft een 14 karaat goud hangertje in de vorm van een circel. De gouden hanger is gezet met 4 diamantjes van in totaal 0,036 crt. De verfijnde sieraden collectie van Miss Spring is handgemaakt en tot stand genomen in een eigen atelier op Nederlandse bodem. De collectie 14 karaat gouden ringen, armbandjes, kettinkjes en oorbellen zijn smaakvol, modieus en perfect om met elkaar te combineren of cadeau te doen.

  €220,00
 • One More Amiata ring 053634XA

  Roze gouden Amiata ring met roze kwarts & diamant. Deze One More Amiata ring 053634XA bevat 0,28ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant, rozekwarts, Parelmoer als stenen.

  €2.379,00
 • One More Vulsini ring 91GB11A

  Roze gouden Vulsini ring met diamanten. Deze One More Vulsini ring 91GB11A bevat 0,39ct Briljant geslepen diamant. Er word gebruik gemaakt van Diamant als stenen.

  €2.135,00
 • Moments 25274AY - Armband - Zilver geel verguld

  Moments armband, gemaakt van gerhodineerd sterling zilver en al dan niet voorzien van een plating van rosé-of geelgoud. Moments sieraden worden verpakt en geleverd in een luxe cadeau verpakking.

  €69,00
 • Lapponia Golden Moment horloge

  Lapponia Golden Moment horloge. Het Lapponia sierraad is gemaakt van 18k geel goud. De lengte is 17cm. Informatie over de ontwerper: Pekka Hirvonen streeft naar eenvoud. Vormen en lijnen creeeren een harmonieus samenspel, waarbij de uitdaging ligt in het behouden van de substantiele details tijdens het produktieproces. De vormen kunnen als gracieus en aerodynmisch worden omschreven. Deze zelfde vormen zijn terug te vinden in de natuur en hebben daarom een grote aantrekkingskracht in de ogen van de mens. Het betstelnummer van dit sieraard is 228026160.

  €4.283,00