Brunott helpt Rotterdam (nog) mooier te maken!

Rotterdam mooier maken, daar werken wij graag aan mee!

Een aantal maanden terug heeft Brunott een MeisterSinger Rotterdam Edition als veilingitem aangeboden aan Hét Rotterdam Gala. Waar in totaal een bedrag van maar liefst 342.253 euro werd opgehaald ten behoeve aan dementerende ouderen, heeft 'ons' horloge een mooi bedrag opgebracht in de veiling. Met de opbrengsten zijn inmiddels al meerdere projecten gerealiseerd, zoals een speciale binnentuin bij woonzorglocatie De Schans in Delfshaven. Mooi om hier ons steentje aan te hebben bijgedragen!

Manon Hofstra van The Dare Company had het hoogste bedrag over voor deze bijzondere MeisterSinger en is het horloge vandaag bij ons komen ophalen! De gelimiteerde MeisterSinger blijft gelukkig dichtbij: in Rotterdam, de stad waar het thuishoort.

MeisterSinger Rotterdam Edition

Als liefhebber van Rotterdam is deze MeisterSinger City Edition misschien wel de beste manier om de liefde voor de stad te tonen, nietwaar? Ook jij kunt de show stelen met een exemplaar van het gelimiteerde model aan je pols! De Rotterdam Edition is exclusief verkrijgbaar bij Brunott! Maar let op: er zijn er nog maar enkele horloges beschikbaar.

Eerst meer weten over deze limited edition? Eerder besteedden we al uitgebreid aandacht de MeisterSinger Rotterdam Edition!