Brunott pakt nog steeds uit! (+ UPDATE over onze winkels)

Let op: de informatie in dit bericht is inmiddels verouderd. Bekijk de meest recente artikelen voor actuele kennisgeving.

-----

De horeca is open! We kunnen eindelijk uit eten, buitenshuis koffie drinken en mensen kijken vanaf het terras. Maar, dit betekent wél dat we weer vaker goed voor de dag moeten komen. En daar kan een mooi artikel van Brunott natuurlijk niet bij ontbreken!

Om die reden (en de versoepelingen te vieren) hebben wij onze kortingsactie verlengd. Tot en met zondag 14 juni geven wij uitzonderlijke korting van 15% op vrijwel ons hele assortiment*!

Gebruik de code STAYSAFE15 bij je online aankoop, of kom bij ons langs om van de actie te profiteren! Zowel de winkel in Rotterdam als Capelle aan den IJssel is open volgens reguliere openingstijden en te bezoeken zonder afspraak. Uiteraard werken wij nog steeds volgens de richtlijnen van het RIVM en blijven onze voorzorgsmaatregelen van toepassing. En ondanks dat je welkom bent om spontaan binnen te lopen, willen we je toch verzoeken om voor een bezoek aan de winkel in Rotterdam een afspraak te maken.   

Of je nu jezelf wilt verwennen, een mooi cadeau wilt geven of zoekt naar iets voor een bijzondere gelegenheid; dit is hét moment om een horloge, sieraad of lifestyle artikel te kopen.

Veel shopplezier en tot snel!

Team Brunott

 

*De actie geldt niet op QLOCKTWO! Met dit merk hebben we binnenkort een ander fantastische actie. Wordt vervolgd! De actie geldt ook niet op Buddha to Buddha.

Anouk Goedegebuur