Deze 9 Moederdagcadeaus maken écht indruk

Eerder las je al waarom een sieraad dit jaar het ideale Moederdagcadeau is. Maar, wélk juweel geef je dan precies? Om je op weg te helpen bij het maken van een keuze, selecteerden we 9 cadeaus die gegarandeerd indruk op haar gaan maken.

Kunstkado

Een set die uniek is in alle opzichten, net als jouw moeder! Met indrukwekkende Lapponia oorhangers en ketting, ontworpen door sieradenkunstenaar Björn Weckstrom, is het een koud kunstje om haar te verrassen. 

Meeslepend

58 diamantfacetten slijpen? Laat dat maar aan de gebroeders Schaffrath over! Met als resultaat de 18 karaat witgouden CALLA ketting, voorzien van een diamant die – in alle facetten – hoge ogen bij je moeder zal gooien.

Springt in het oog

Waar rhodoliet, briljant geslepen diamant (0,06 karaat totaal) en 14 karaat geelgoud samenkomen, vind je een schitterend juweel. Ring Hannah van Miss Spring is een Moederdagcadeau van Nederlandse bodem, volledig met de hand vervaardigd door de familie Bruining!

Moederdag suggesties

Zwoele zomerdans

Door Laura Bicego ontworpen voor alle vrouwen; voor moeders en dochters tegelijk. Het Italiaanse merk Nanis ademt vrouwelijkheid in alle facetten. Met warm geelgoud en koel aquamarijn neemt dit Dancing in the Rain COLOR collier je moeder alvast mee naar een zomerse stranddag.

Gouden duo

De samenwerking tussen Buddha to Buddha en zangeres Davina Michelle resulteerde onder andere in Katja: een beeldschone bangle vervaardigd uit 18 karaat goud. Een perfecte match met de moeder die waarde hecht aan schoonheid, kwaliteit en tijdloos design!

Niet 1, maar 2

Deze set van One More, bestaande uit een collier en armband, is wat men noemt een ‘pareltje’. De combinatie van rosé goud en parelmoer (mother of pearl, in het Engels) maakt het immers kinderlijk eenvoudig om haar te verwennen.

Moederdag suggesties

Om van te blozen

Een hartje is het liefdessymbool bij uitstek. Kun je nagaan wat het effect van een witgouden variant is! Dit verfijnde, bicolor kettinkje van Blush laat moeder blozen. Op Moederdag, maar ook zeker nog daarna.

Opgeruimd staat netjes

En tot slot: een mooi cadeau voor de moeders met een juwelencollectie die al helemaal compleet is. In de ivoorkleurige Caroline sieradendoos is plaats voor werkelijk ál haar kostbaarheden.

 

Lapponia

Anouk Goedegebuur