Bell & Ross

Toon 1 - 12 van 21

Bell & Ross - Function shapes form

Deel uitmaken van de grote Zwitserse horlogecultuur en tegelijkertijd toekomen aan de behoeften van horlogedragers die met extreme situaties te maken hebben. Exact dit doel heeft het fundament gelegd voor het creëren van de horloges van Bell & Ross. Een ambitieus streven, dat echter al snel veranderde in een razend succes.  

Het onmiskenbare design van Bell & Ross

Met ontwerpen die zijn geïnspireerd op instrumenten in een cockpit, weerspiegelt Bell & Ross de aeronautische geest van het merk. Vierkant, groot en duidelijk is waar het bedrijf sinds 1992 naam mee maakt. En hoewel het bedrijf heeft geëxperimenteerd met ronde vormen, is de karakteristieke Bell & Ross-stijl in alle horloges zichtbaar gebleven. Ogenschijnlijk simpel, maar de mechanische complexiteit die schuilgaat achter de eenvoudige designs is enorm.

De basisprincipes van Bell & Ross

Leesbaarheid, functionaliteit, precisie en betrouwbaarheid vormen de basisprincipes van dit legendarische Franse merk. In nauwe samenwerking met specialisten op het gebied van avionica, ontwerpers en ingenieurs, staan meester-horlogemakers garant voor kwaliteitshorloges ten top. Vervaardigt met uiterste precisie en talloze keren onderworpen aan controles - allemaal vanuit de fabriek in La Chaux-de-Fonds - zijn de horloges van Bell & Ross betrouwbaar, onverwoestbaar en onmisbaar.

De snelste weg naar jouw Bell & Ross

In de collectie van Brunott juwelier vind je een breed aanbod horloges van Bell & Ross. Als officieel verkooppunt van het merk zijn wij de snelste weg naar jouw nieuwe kwaliteitshorloge!